šī jau kāda 3. diskusija ( :D ), kur saku- palasis sastāvu un salīdzini ar citām.
ne ar ko TĀDU neatšķias no Colgate. ;)
Ja izvēlies maksāt vairāk..kāpēc ne..
Tā Amway zobu pasta ir tā kam nosaukums Glister?
Kā vispār var tik pie šīs zobu pastas,jāpasūta pie kāda konsultanta vai kā,jo skatos,ja sūta viņu mājas lapā tad jau tā zobu pasta vairs nemaksā nepilni 5 lati, bet jau gandrīz 8 latus.
pirmo reizi dzirdu kautko tādu (t) Takā es ārzemēs pasūtu zobu pastu,man viss apmierina...arī maniem pazīstamiem patīk! :-)
P.S. Lietojot tieši amway zobu pastu,man otrādi palika baltāki zobi! (l)
kikimiki3,man bija tas pats.Pat zobārste novērtēja pārmaiņas un jautāja,ko lietoju. :)
Un es jūtu lielu atšķirību starp Amway un kkādu tur kolgētu(ko iepriekš lietoju).
oi veca tēma. bet man arī gribējās palielīties :D mums ar patīk :)
gadus 7 atpakaļ sākām pirkt. tikai dēļ tā ka paziņa mums ''iemānīja'' :D bet īstenībā jau tik pakalpojumu vien izdarīja :D
izmaksas daudz zemākas. kvalitāte mums patīk. tagad uz colgate vispār vairs neskatamies. un tagad paši pērkam :D
Lote - zobu pasta lielā maksā ap 4Ls. ja pati pērc (resp reģistrējies - es neaģitēju tagad reģistrēties :D vai pie manis reģistrēties. mēs ar tik priekš sevis) tad bik virs 3Ls laikam bija :D
ja vairāk neko nevajag - var ar draudzenēm kopā sataisīt pasūtījumu - tā lai nav piegāde jāmaksā. bet ja pērk no kāda kas ir jau reģistrējeis tad jau par piegādi nav jāuztraucas :)
tā mēs ar māsām daram :D esam visas 3 reģistrējušās. bet pasūtījumu taisam uz 1 adresi :D nu mēnesī sanāk katrai uz latiem 20 nopirkt.
es ceru ka es neaizgāju ne pa tēmai :) neņemiet ļaunā lūdzu :D zobu pasta mums favorite, gribējās padalīties iespaidos :D