Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Urīnceļu infekcija

Reitings 6
Reģ: 09.11.2024
Sveikas pieredzējušās mammas!
Visu mūžu cīnos ar cistītu, grūtniecības laikā protams saasinājies. pēc viena antibiotiku kursa palika labāk, rādītāji ir uzlabojušies un normas robežās. vienīgais sliktais rādītājs - daudz baktērijas urīnā.
Izrunājot ar ārstu, dzeru dzērveņu kapsulas 2x dienā. Ikdienā jūtos labi un diskomfortu nejūtu, bet šodien simptomi atgriezās uz brīdi. vai ir pamats uztraukumam?
Google vispār saka, ka dzērveņu kapsulas grūtniecēm nedrīkst. bet ko tad? kura ar šo ir saskārusies?
Paldies.
14.03.2025 20:08 |

10 gadi
Reitings 3918
Reģ: 29.01.2009
Miltenāju tēja pārbaudīts līdzeklis.
Pie visām dzērveņu kapsulām rakstīts, ka NAV ieteicams. To raksta tāpēc, ka konkrētā firma nav testējusi uz grūtniecēm un tādējādi atkratās no iespējamiem riskiem. Bet dzērvenes jau ir dabīgs preperāts.
14.03.2025 22:47 |

Reitings 1419
Reģ: 19.07.2019
Labi palīdz arī Fitolizyn pasta, dabīgs līdzeklis, iekšā nav ķīmijas. Smirdīga gan bez gala, garša nav patīkama, bet jāsaņemas un jāizdzer. Es gan neesmu grūtniece, bet padomā par šo līdzekli.
14.03.2025 22:59 |

Reitings 6478
Reģ: 10.01.2023
TimeToDream @ 14.03.2025 22:59
Labi palīdz arī Fitolizyn pasta, dabīgs līdzeklis, iekšā nav ķīmijas. Smirdīga gan bez gala, garša nav patīkama, bet jāsaņemas un jāizdzer. Es gan neesmu grūtniece, bet padomā par šo līdzekli.
es ar to pašu iesaku. Negaršīga gan, bet ātri iedarbojas…
Tik palasi par to grūtniecību.
15.03.2025 09:38 |

10 gadi
Reitings 4130
Reģ: 22.11.2013
Ilgstoši (gadiem) cīnījos ar šo problēmu, līdz brīdim kad citas jomas speciālists man rekomendēja vienu no valstī labākajām sieviešu uroloģēm dr.Zani Pilsētnieci. Daktere pieņem ARSā un Stradiņos, rindas ir nenormāli garas (nu principā katru piektdienu jāskata Stradiem online pieraksts, lai redzētu vai kāds nav atteicies, jo pieņemšana ir pirmdienās), bet ir to vērts. Man bija jādzer 3 mēnešu zāļu kurss (zāles ir atļautas arī pie grūtniecības) un izskatās, ka būs palīdzējis.
Zinu cik tas ir nepatīkami. Tāpēc- lai veselība!
15.03.2025 22:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits