Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Grūtniecības iestāšanās laiks

Reitings 3
Reģ: 04.09.2026
Sveikas! Cik ātri jums izdevās tikt pie grūtniecības iestāšanās?
Zinu, ka katru mēnesi tā ir tikai 20% iespēja un visiem viss individuāli, bet gribu tāpat parunāt. Draugiem, radiem nestāstu, ka plānoju un jūtos vientuļi tajā visā.
Mums otrais mēnesis, kad mēģinām, MR kavējās 4 dienas (parasti kavējas max 2), es jau biju sapriecājusies, bet šorīt sākās. Esmu maigi sakot, vīlusies. :(
Zinu, zinu, ka tas nenotiek uzreiz.
Gribēju ideālā gadījumā tagad jau būt stāvoklī. Man sarežģīts, daļēji fizisks darbs (pašnodarbināta) un iespējams būs jāatliek mēģināšanu līdz februārim / martam, lai varu vasarā vēl šad tad pastrādāt. Beeeeet saprotu, ka baigi vilkt garumā nevar, mums abiem 33.
btw ir vēl kāda, kas šim visam iet cauri un dzīvo Siguldas pusē? Ja būs galējs izmisums, varētu kopā "paventilēt" besīti.
04.09.2026 08:50 |

10 gadi
Reitings 6406
Reģ: 29.01.2009
Meenestins @ 04.09.2026 08:50
Zinu, ka katru mēnesi tā ir tikai 20% iespēja un visiem viss individuāli, bet gribu tāpat parunāt. Draugiem, radiem nestāstu, ka plānoju un jūtos vientuļi tajā visā.
Mums otrais mēnesis, kad mēģinām, MR kavējās 4 dienas (parasti kavējas max 2), es jau biju sapriecājusies, bet šorīt sākās. Esmu maigi sakot, vīlusies. :(
Gribēju ideālā gadījumā tagad jau būt stāvoklī. Man sarežģīts, daļēji fizisks darbs (pašnodarbināta) un iespējams būs jāatliek mēģināšanu līdz februārim / martam, lai varu vasarā vēl šad tad pastrādāt. Beeeeet saprotu, ka baigi vilkt garumā nevar, mums abiem 33.
btw ir vēl kāda, kas šim visam iet cauri un dzīvo Siguldas pusē? Ja būs galējs izmisums, varētu kopā "paventilēt" besīti.

Otrais mēnesis, haha! Mēs 7 gadus mēģinam un ar visu IVF nesanāca. Divi mēneši nav nekas, Good luck!
04.09.2026 12:15 |

Reitings 1246
Reģ: 21.11.2023
Jau desmit gadus lietoju FLO aplikāciju, bezmaksas versiju, sekoju līdzi ciklam, abas grūtniecības iestājās ātri, pirmā jau bija pēc pirmā mēneša, otrā savukārt otrajā mēnesī vainagojās ar panākumiem. lai gan tas nav 100% ticami, bet sekoju aplikācijai, kad bija norādīts ka ir vislielākā iespējamība, ka iestāsies grūtniecība. Pēc tam šai aplikācijai var uzlikt grūtniecības "mode" un sekot lidzi augļa attīstībai.
04.09.2026 14:07 |

Reitings 9080
Reģ: 07.12.2024
Štrunts par to, kad citiem piesakās. Jo tas tiešām katram pārim ir un būs citādi. Svarīgāk ir tad, ja sešus mēnešus esiet "censonējuši", bet grūtniecības vēl nav- jāiet pie ginekologa/reproduktologa. Rindas var būt garas- ja kas pieraksties jau laikus...paliksi stāvoklī- plānoto apmeklējumu varēsi atcelt.
Mīlējoties ņemiet vērā, ka olšūnu, pēc nobriešanas, var apaugļot tikai 18/24h. Spermatozoīdi izdzīvo 3/4 dienas. Un "auglīgajā laikā" nav jāmīlējas katru dienu. Spermatozoīdam vajag 24h, lai nobriestu (tā, ka produktīvāk būtu sekss katru otro dienu).
Ja cikls ir regulārs- auglīgo laiku var aprēķināt pats. Var izmantot dažādas aplikācijas. Var pirkt ovulācijas testus un ar to palīdzību saprast, kad ir auglīgās dienas (šis īpaši ieteicams, ja cikls nav regulārs)
04.09.2026 15:51 |

10 gadi
Reitings 72
Reģ: 13.09.2015
Sveika. Mēs mēģinam tikt pie bērniņa jau gandrīz 2 gadus, tāpēc 2 mēneši nav nekas. Vēlu veiksmi
06.09.2026 16:03 |

Reitings 2
Reģ: 11.07.2026
Mums bija vajadzīgs pusotrs gads līdz pieteicās dvīņi. Jā, bija brīžiem vilšanās, ka tik ilgi viss, īpaši, kad kavējās mr un pēkšņi tās bija klāt. Bet labs nāca ar gaidīšanu. Draudzenes palika pirmajā, otrajā mēnesī stāvoklī un viena tik pēc trīs gadiem. Tas viss ļoti individuāli. 2 mēneši vēl nav pamats satraukumam, protams, ja nav aizdomas, ka kaut kas varētu nebūt kā vajag savā vai vīrieša pusē. Lai izdodas tikt pie bērniņa ❤️
06.09.2026 21:03 |

Reitings 1
Reģ: 08.09.2026
Meenestins @ 04.09.2026 08:50

Labprāt paklačotos. Uzrakstīju privāti. :)
08.09.2026 09:44 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits