Kur šogad ceļosiet?

Patīk
Reitings 3507
Reģ: 03.11.2023
Kas interesants saplānots, kuri galamērķi un kāpēc tieši tur?
Gribu iedvesmoties
27.01.2025 19:24 |

Patīk
Reitings 3507
Rora @ 28.01.2025 23:55

Nekas tur nebija dzidrs. Dzidrāks, bet ne tāds kā Maldivās, piemēram. Un ar visām jūras zālēm. Un smiltis tur ir raupjas.

Tu laikam trāpījies kaut kādās neglītās pludmalēs 😅
Kā Maldīvās jau nekur Eiropā nebūs, bet tur, kur es biju, ūdens tiešām bija skaists, tīrs un zils. Šur tur bija arī ļoti akmeņains un biezākas smiltis, bet tas nemaina to, ka super skaisti
29.01.2025 00:07 |

10 gadi
Reitings 5069
Reģ: 25.05.2009
Džinga @ 29.01.2025 00:07

Tu laikam trāpījies kaut kādās neglītās pludmalēs ?
Kā Maldīvās jau nekur Eiropā nebūs, bet tur, kur es biju, ūdens tiešām bija skaists, tīrs un zils. Šur tur bija arī ļoti akmeņains un biezākas smiltis, bet tas nemaina to, ka super skaisti

Pēc manas pieredzes tas, cik smuks izskatās ūdens vienā un tajā pašā vietā ir atkarīgs no daudziem faktoriem, piemēram, vai tajā dienā spīd saule un no kuras puses tā spīd, vai iepriekšējās dienas ir bijis lietus, vai ir rudens vai vasara, vai ir bēgums vai paisums. Un ja uztrāpa sūd*gā laikā uz smuku pludmali, tad tas smukums pazūd 😁
29.01.2025 00:17 |

Reitings 676
Reģ: 07.12.2024
cory @ 29.01.2025 00:17

Pēc manas pieredzes tas, cik smuks izskatās ūdens vienā un tajā pašā vietā ir atkarīgs no daudziem faktoriem, piemēram, vai tajā dienā spīd saule un no kuras puses tā spīd, vai iepriekšējās dienas ir bijis lietus, vai ir rudens vai vasara, vai ir bēgums vai paisums. Un ja uztrāpa sūd*gā laikā uz smuku pludmali, tad tas smukums pazūd ?

Šim es varētu piekrist. Nu es tiešām neesmu no tiem "super kritiskajiem" cilvēkiem. Īpaši ceļojumos. Bet nu Sicīlija man asociējas ar "nekas tur nebija forši".
29.01.2025 00:23 |

Reitings 207
Reģ: 14.07.2020
Rora @ 28.01.2025 00:09

Varbūt šādu gadījumu dēļ? Un šis ir tikai viens no gadījumiem. Ir neskaitāmi safabricēti gadījumi, kad EU pilsoņus aiztur BY vai RU, pēcāk atbrīvo ar "piespiedu" vienošanos - tā teikt, atrod sev "aģentus" par brīvu. Un tā nav fantāzija. Man māsīca šādi aizbrauca "ciemos" pie sava puiša, kas dzīvo Krievijā.... Beidzās viss tas ļoti, ļoti slikti.

Kādu kompromātu (pieņemu, ka nofilmēja) pret viņu ieguva sadarbības nodrošināšanai?
29.01.2025 01:32 |

Reitings 94
Reģ: 02.07.2023
Džinga @ 28.01.2025 23:23

Es arī pievienojos, ka noteikti jābrauc starpsezonā uz jebkuru silto galamērķi. Vasarā ir deizgan traki un var rasties cits iespaids.
Pačekošu Albāniju, pēdējā laikā ik pa laikam dzirdu ieteikumus par turieni

Albānijā ir super pludmales - Albanian riviera ir lieta. Rekomendēju paceļot ārpus Tirānas vnk bukojot vietējos takšus, kaut arī caur booking. com. Viņu vietējais transports ir diez gan dramatisks, bet nobukot braucienu vai paņem vietējo tūri ir lēti. Turklāt +/- visi runā angliski un kopumā tūrisma industrija ir ļoti attīstīta. Ja ir drosmīgs šoferis, rekomendēju paņem nomā auto un izbraukāt viņu vietējos kalnu ciematus. Satiksme ir crazy (tiešām crazy), bet ārpus Tirānas ir tāpat kā Latvijā. Nkatsmītnēm rekomendēju izvēlēties 4 -5 *, kas aptuveni atbilst Eiropas 3 * līmenim. Albānija ir tiešām unikāla!
29.01.2025 02:26 |

Patīk
Reitings 3507
Hilva @ 29.01.2025 02:26

Albānijā ir super pludmales - Albanian riviera ir lieta. Rekomendēju paceļot ārpus Tirānas vnk bukojot vietējos takšus, kaut arī caur booking. com. Viņu vietējais transports ir diez gan dramatisks, bet nobukot braucienu vai paņem vietējo tūri ir lēti. Turklāt +/- visi runā angliski un kopumā tūrisma industrija ir ļoti attīstīta. Ja ir drosmīgs šoferis, rekomendēju paņem nomā auto un izbraukāt viņu vietējos kalnu ciematus. Satiksme ir crazy (tiešām crazy), bet ārpus Tirānas ir tāpat kā Latvijā. Nkatsmītnēm rekomendēju izvēlēties 4 -5 *, kas aptuveni atbilst Eiropas 3 * līmenim. Albānija ir tiešām unikāla!

Paldies! Jāliek sarakstā :)
29.01.2025 11:48 |

Reitings 1959
Reģ: 04.07.2024
Rora @ 28.01.2025 23:57

Starp citu, Malta man ļoti patīk! Tā, ka ļoti! Tiesa, ja dzīvo pareizajās vietās un rajonos :). Tie "lētie" rajoni.... nu labi, tur ir savs vaibiņš, bet 2 dienas un pietiek. Maltā ir jādzīvo labā viesnīcā, un tad -vakarā jādodas ielās :).
Kuri Maltā ir labie, kuri- sliktie rajoni? Un kā tas izpaužas? Domājam braukt ar bērniem, negribētos nokļūt briesmīgā bomžatņikā
Par Albāniju- skaista daba, garšīgi augļi un vispār ēdieni, neglīta arhitektūra. Dzīvojām Duresā, septembrī bija duļķains, necaurredzams ūdens (visu nedēļu) un nejaukas medūzas. Labākas pludmales ir uz dienvidiem, uz Grieķijas pusi.
29.01.2025 22:31 |

Reitings 808
Reģ: 13.02.2024
Rora @ 28.01.2025 00:09

Varbūt šādu gadījumu dēļ? Un šis ir tikai viens no gadījumiem. Ir neskaitāmi safabricēti gadījumi, kad EU pilsoņus aiztur BY vai RU, pēcāk atbrīvo ar "piespiedu" vienošanos - tā teikt, atrod sev "aģentus" par brīvu. Un tā nav fantāzija. Man māsīca šādi aizbrauca "ciemos" pie sava puiša, kas dzīvo Krievijā.... Beidzās viss tas ļoti, ļoti slikti.

Un? Baigaa probleema, ja taads pasaku staasts tieshaam notiek uz robezhas, tad nu var paklaniit galvinju, visam piekrist un atgriezhoties Latvijaa, nozust no eetera, nomainiit numuru un neatbildeet. Nevajag iedomaaties, ka rashas specdienests skries kaa holivudas filmaas mekleet katru uz robezhas tjipa sakoliito wanna be agjentu. Plus, ko cilveeks parastais, kursh nav augsta ranga militaarpeesona vai aarlietu ministrijas darbinieks, var spiegot? Ko tieshi? Smiekliigi. Tur pat gribot nekaads spiegs nesanaaktu. Mazaak filmas skatieties.
30.01.2025 22:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits