Digimons @ 09.04.2024 22:54Es runāju par būs vai nebūs to Ļubu. Bet cik saprotu, Amora raidījumā arī ir Ļuba ? Tā pati?
paldies!😊BadBabe @ 09.04.2024 22:17
4.dienās! Bet visu nedēļu ir ekstra sērijas, tās es parasti lieku fonā un šad tad kādu pērli var ieraudzīt, kas nav bijusi nedēļas sērijā.
KristaMilze @ 10.04.2024 08:19paldies!?
A kas pa martu? ? tā arī no extra sērijām? Tāda tagu ne Ija tai šovā??
Es esmu atpalikusi, sorry
mokabezpiena @ 10.04.2024 08:26
Nene, Marta no būs vai nebūs, offtopic aizgāja ? Ļuba arī bija būs vai nebûs.
BadBabe @ 09.04.2024 22:18
Jā, un viņai laikam kaut kādi personības traucējumi, visu laiku melo kaut ko un taisa teātri.
chihiro @ 10.04.2024 13:23Amoram noskatījos 1.sēriju un sapratu, ka tālāk neskatīšos - garlaicīgi. Būs nebūs bija tāds, ka skaties un tevi pavada sveškauns, kas ir jautri, bet Amors nevelk līdzi Būs nebūs, bet vienlaikus nav arī sakarīgs šovs.
Ušakova tagad izcēlās SBF pie plastiskā ķirurga komentējot, ko sev intīmajā zonā griezīs nost. Man viņas izturēšanās šķiet līdzīga Olgai Kambalai.
Madlēna ir aktrise no seriāla Viss norm un vēl citiem projektiem, līdz ar ko grūti saprast, vai izturas tā, kāda viņa ir vai lai pievērstu uzmanību.
Ļuba Būs nebūs šovā bija viena no divām sakarīgākajām meitenēm. Smieklīga pozitīvā ziņā.
Marta Būs nebūs ir tiešām topošā ērkšķu šova dalībniece. Pēc tik toka - tur viss ļoti slikti. Reizēm paskatos tīri bērnu pēc. Cik zinu, citi viņu ir sūdzējuši bāriņtiesai pēc viņas tik tokiem.
llllove @ 14.04.2024 13:54Jā, Madlēna saķērusies Mārtiņā (Dj), bet īsti nevar saprast pašu Mārtiņu, ko viņš ar viņu ņemas, ja zin, ka nebūs viņa gaumē? esot pārāk jauna,bet "dušiņā" pabija kopā..ai, ai?
Otrs Mārtiņš galīgi garām.
Un Lienes komentāri man patīk, tikai ne ģērbšanās stils, manuprāt, tāds bezgaumīgs..
llllove @ 14.04.2024 13:54Jā, Madlēna saķērusies Mārtiņā (Dj), bet īsti nevar saprast pašu Mārtiņu, ko viņš ar viņu ņemas, ja zin, ka nebūs viņa gaumē? esot pārāk jauna,bet "dušiņā" pabija kopā..ai, ai?
Otrs Mārtiņš galīgi garām.
Un Lienes komentāri man patīk, tikai ne ģērbšanās stils, manuprāt, tāds bezgaumīgs..
lindyyte @ 14.04.2024 21:05Diezgan garlaicīgs šovs, garlaicīgi dalībnieki. Mīlas kemperim varēja labāk jaunu sezonu uztaisīt.