Elīzīte12345 @ 10.12.2023 13:26
Ja Tev lūztu sirds, tad Tu iestātos pret SK nevis šeit lielītos ar kaut kādu pašas izdomātu/utopisku scenāriju.
Elīzīte12345 @ 10.12.2023 13:27
Nu pareizi. Slepkavas un izvarotājus jau arī varbūt šausta, bet tas nemaina faktu, ka mums šeit ir garīgi slims indivīds.
Ketija.ketyy @ 10.12.2023 12:34Sveikas
Vēlējos uzzināt no Jums padomu un ka rīkoties.
Šobrīd ir tāda situācija ir bērns četrus gadus vecss. Bet saprotu ka nevaru parūpēties par bērnu - grūtniecība nebija plānota.
Atdot bērnu manam nevēlos! Bet izskatu variantu , ka audžu ģimene vai kādu kas varētu rūpēties par bērnu,bet es materiāli palīdzētu un apciemotu man tā būtu vieglāk ta ka nevaru tikt galā , nav kontakta ar bērnu ļoti grūti iet ar audzināšanu un vispār dzīvi pēc bērna piedzimšanas.
Varbūt ir kādi centri kur bērnu var atstāt uz kadu laiku vai arī citu varianti ?
Nav radinieku nav ne viena tuva cilvēka kam varētu atdot! Ka ir ar audžu ģimenēm - pagaidu ģimenēm - vēlētos saglabāt attiecības ar bērnu un palīdzēt ka varu bet nevaru pati audzināt . Varbūt ir kāds vai zināt kur meklēt info kas vēlas bērniņu , ka pagaidu vai krustvecāki .
Bērns ir vesels un viss ir kārtība ar bērnu , bet visticamāk ar mani nav kaut kas kārtība .
Tā ka grūtniecība nebija plānota un arī bērni nebija nekad plānoti nākotne , ta ka neinteresē un vairāk esmu no tam kas izvēlas karjeru un visu pārējo .
Ka rīkoties ? Ko darīt ?
Zinu skan šausmīgi , bet tāda situācija ir. Brīžiem liekas ka bērns traucē dzīvot !
Negaidu norādījumus vai negatīvus komentārus ,bet reālus ieteikumus.
SarmaD @ 10.12.2023 13:30
Un es saku ka maina? Autore ir bezatbildīga, kura sačakarējusi ne tikai savu dzīvi, nenoturot kājas krustā, neizmantojot izsargāšanos vai neveicot abortu, bet arī arī bērna, kurš joprojām, pēc četriem gadiem ir negribēts. Bērns augs un varēs sev ik vakaru uzdot jautājumu "kas manī ir tāds, ka es esmu tik nemīlams?"
chihiro @ 10.12.2023 13:12Tu saki, ka nauda nav problēmu. Noalgo aukli, kura varēs pavadīt daudz laika ar bērnu, un sev sameklē psihoterapeitu, tev jāsakārto galva un emocijas.
Blakus diskusijā nosoda Elīnu Didrihsoni, kuras bērnam it kā 24/7 ir aukle. Nu daudz reiz labāk šādi nekā bērnu atdot prom. Ārzemēs taču vispār ir tās aukles, kas dzīvo kopā ar ģimeni.
Molly777 @ 10.12.2023 22:50Omg, komentāri vnk…. Trūkst vārdu. Jūs nemākat nolasīt, ka cilvēkam, sievietei, nu acīmredzami NAV LABI. Ko viņa pati arī saka, ka, viņai iespējams ir problēmas. Nāk lūgt pēc padoma, bet pretī saņem šito hui*u. Un kur palikusi diženā, izslavētā “sievietēm vienai otru jāatbalsta”, “pēcdzemdību depresija ir īsta”, “māmiņām nepieciešams atbalsts” utttttt. Rekur, jums bija iespēja to visu realizēt, kādu atbalstīt, bet, acīmredzot, problēma ir jūsos pašās, laikam jau sievietes nemaz nejēdz sniegt to palīdzību. Tepat forumā ir aktīva diskusija par pazudušo mammu, visas tā vaimanā un emocionālā stāvokļa ekspertes tēlo. Būtu smieklīgi, ja nebūtu traģiski.
Autore - varbūt Jūs varat uzrakstīt šo situāciju un problēmu “Atsaucīgi māmiņu forumā” facebook. Tur arī ir aitas, bet reālāk dabūt kādu atbalstu un derīgu ieteikumu. Ir bezmaksas atbalsta tālruņi, ieteiktu Jums pamēģināt, gan jau dos padomu vai vismaz ieteiks kur šādā situācijā griezties. Tas ir tiešām skumji un novēlu ar visu tikt galā, lai esat laimīga gan Jūs gan bērniņš.
TuunEs @ 10.12.2023 22:52Šitādas situācijas var rasties tikai sabiedrības padibenēm un alkoholiķiem nevis normāliem cilvēkiem! Autore Tu ko? Ar steigu pie psihiatra!