Elizabeteputnos @ 11.09.2023 23:38Parasti jau Fiļa līmeņa un inteliģences vīrieši izvēlas zolīdas, pieklājīgas sievietes, kam ir manieres, gaume un kas nevalstās pa dzelteno presi pēc lētas uzmanības.. viņam tomēr nav 35 un tikko ticis pie naudas, lai svarīgi būtu garkājaina, bet dumja skaistule blakus. Esmu pārsteigta.
interesanti, kur tie jaunie, simpātiskie, turīgie un dāsnie uzņēmēji mētājas? Kaut kā uz katra stūra Rīgā nemanu 😅Miuce @ 10.09.2023 22:31
Vispār jau lielākajai daļai turīgu vīriešu sievu (kuri nav miljonāri), ir vairāk nekā Jeļai. Viņām vismaz ir kāds auto un īpašums bonusā ceļojumiem un brendu šmotkām. Jeļai ir tikai šmotkas un ceļojumi. Priekš šmotkām un ceļojumiem varēja nogrābt sava vecuma, fiziski pievilcīgu vīrieti, tik, cik skopais papiks šai dod, jebkurš veiksmīgāks uzņēmējs var nodrošināt. Jeļa ir manipulatore, bet nomanipulēt līdz galam prātiņa par maz, tad nu jākrīt ar distonijām un ar zobiem un nagiem jānotur papucis.
es nesaku, ka metajas uz katra stura aljoooo, nah man jataisnojas par to ko neesmu teikusi? Es saku ka es zinu tadus ne vienu vien un vini izvelas sava vecuma sievietes.Elīna Bomba @ 12.09.2023 00:19interesanti, kur tie jaunie, simpātiskie, turīgie un dāsnie uzņēmēji mētājas? Kaut kā uz katra stūra Rīgā nemanu ?
un ja noteikti tur kur tu neapgrozies aita kas aitaElīna Bomba @ 12.09.2023 00:19interesanti, kur tie jaunie, simpātiskie, turīgie un dāsnie uzņēmēji mētājas? Kaut kā uz katra stūra Rīgā nemanu ?
Privātā dzīve
Oļegs Fiļs bija precējies ar Janu Frolovu, vēlāk — ar Olgu Orlovu. No šīm attiecībām Fiļam ir četri bērni.2005. gada sākumā viņš iegādājās un atjaunoja Nurmuižas pils kompleksu. 2016. gada 1. oktobrī Rīgas Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā apprecējās ar Santu Zāmueli. Laulība šķirta 2018. gadā.