Lola12345 @ 13.03.2023 19:03
Bija arī tad transvestīti un viss pārējais. Vecmamma stāstija, ka viņai bija pazīstams vīrietis, kas ģērbās kā sieviete.
.Eksperte. @ 13.03.2023 19:28Man liekas, ka daudzi te tagad maļ teoriju. Patiesībā puse te esošo piedotu krāpšanu, pat ja tas nevainagotos beigās ar patiesu piedošanu un laulību 20 gadu garumā. Domāt mēs varam daudz un dikti. Bet tad kad tas notiek, tad tas skats ir pavisam citādāks. Un ne ar prātu. Ar sirdi.
Vārdotāja @ 12.03.2023 23:54labāk pasakiet, ko jūs darītu, ja zinātu, ka Jūsu labāko draudzeni krāpj vīrs? Stāsts beidzās nesmuki…. Ar manu noklusēšanu un viņu šķiršanos, kur vīrs vēl savāca auto. No tās reizes nelabi paliek un sirdsapziņa netīra. Un ir jau nākamais gadījums par ko zinu…. Bet turu mēli aiz zobiem, jo dāmai kas krāpj savu vīru ar precētu, ir mērķis izjaukt ģimeni, lai būtu kopā ar mīļāko..
Niķītis @ 13.03.2023 20:42
Man bija gadījums, kad aizņemts vīrietis uzmācās man un es to pastāstīju viņa draudzenei. Liels nebija mans pārsteigums, kad vīrietis tika attaisnots, bet es padarīta par to vienīgo vainīgo.
Un ir bijis vēl gadījums, kur es zināju, ka vīrietis nav gluži atklāts pret savu dāmu, pastāstīju meitenei un arī man neticēja.
Tā kā vairs es nekad neinformētu. Lai tiek galā paši un es labāk vispār iekšā nejaucos. ?
Mušpapīrs @ 13.03.2023 19:40
Man arī liekas, ka visas lielās bļāvējas, ka ni un ni nepiedos, patiesībā ātri vien piedod
Nenovēlu, protams, tādas situācijas, bet, skatoties apkārt, nepiedod tikai jaunības maksimālismā. Vēlāk jau kļūst citādi
.Eksperte. @ 13.03.2023 19:28Man liekas, ka daudzi te tagad maļ teoriju. Patiesībā puse te esošo piedotu krāpšanu, pat ja tas nevainagotos beigās ar patiesu piedošanu un laulību 20 gadu garumā. Domāt mēs varam daudz un dikti. Bet tad kad tas notiek, tad tas skats ir pavisam citādāks. Un ne ar prātu. Ar sirdi.
Niķītis @ 13.03.2023 20:42
Man bija gadījums, kad aizņemts vīrietis uzmācās man un es to pastāstīju viņa draudzenei. Liels nebija mans pārsteigums, kad vīrietis tika attaisnots, bet es padarīta par to vienīgo vainīgo.
Un ir bijis vēl gadījums, kur es zināju, ka vīrietis nav gluži atklāts pret savu dāmu, pastāstīju meitenei un arī man neticēja.
Tā kā vairs es nekad neinformētu. Lai tiek galā paši un es labāk vispār iekšā nejaucos. ?
Vārdotāja @ 12.03.2023 23:54labāk pasakiet, ko jūs darītu, ja zinātu, ka Jūsu labāko draudzeni krāpj vīrs? Stāsts beidzās nesmuki…. Ar manu noklusēšanu un viņu šķiršanos, kur vīrs vēl savāca auto. No tās reizes nelabi paliek un sirdsapziņa netīra. Un ir jau nākamais gadījums par ko zinu…. Bet turu mēli aiz zobiem, jo dāmai kas krāpj savu vīru ar precētu, ir mērķis izjaukt ģimeni, lai būtu kopā ar mīļāko..
ahh…. Cik pazīstami.mazaskudra @ 13.03.2023 23:24
O jā, es arī esmu par vainīgu pataisīta. Sarunas dēļ. Patiesības teikšanas dēļ. Kad pasaku ko esmu redzējusi. Un vēl visādi gadījumi bijuši.
Es arī neko nesaku vairs. Man ir daudz lietas zināmas par daudziem pāriem. Gan čaļi, gan meičas tinderī redzēti, gan randiņos ar citiem. Nav mana cūka, nav mana druva. Ja man personīgi prasīs - pateikšu, ja nē, dzīvojiet savās ģimenēs laimīgi.
Es nevēlos vairs būt apvainota par to, ka mele, par to ka citu attiecībās lienu un intrigas pinu vai par to ka citus čaļus gribu aizvilt prom.
Labākajām draudzenēm, gan jau, ka pateiktu. Bet arī tikai tad, ja man pierādījumi būtu. Screenshoti no tindera teiksim, vai noķertu bildi šim čalim ar citu meiču. Arī pāris diezgan ok draudzības man ir izbeigušās, kad esmu mēģinājusi teikt savu taisnību, bet diemžēl bez pierādījumiem un meiča akli tic savam pupsikam. Labi vien ir, kam man tādas draudzenes :D
Lola12345 @ 13.03.2023 19:03
Bija arī tad transvestīti un viss pārējais. Vecmamma stāstija, ka viņai bija pazīstams vīrietis, kas ģērbās kā sieviete.
zem atveries, kad redzu tos S izmēra puikiņus mazās iespīlētās bikšelītēs, gribās uz dziļiem laukiem aizsūtīt grāvjus paraktsakuraszarins @ 26.03.2023 18:02
Tagad, daudzi vīrieši sākuši ģērbties ,kā sievietes un no malas tas izskatās drausmīgi.
Tā jau ir - sievietēm patīk tikai maskulīnie vīrieši.Vārdotāja @ 26.03.2023 20:52zem atveries, kad redzu tos S izmēra puikiņus mazās iespīlētās bikšelītēs, gribās uz dziļiem laukiem aizsūtīt grāvjus parakt
Vārdotāja @ 26.03.2023 14:16ahh…. Cik pazīstami.
Zinu vienu, kura krāpj jau arī savu otro vīru. Pierādījumus visus vīrs ir redzējis, bet reakcija nulle. Pēc viņa uzskatiem- labāku nedabūšot.(slimi).
Bet…. Pats labākais, ka tās sievietes mīļākajam ir ģimene ar trīs bērniem… un viņa tik gaida, ka šis ģimeni pametīs. Tādēļ, tai trīs bērnu mātei neviens neko neatklāj, lai ģimeni neizjauktu un krāpniece netiktu pie kārotā.
ne!Aldis15 @ 26.03.2023 21:05Tā jau ir - sievietēm patīk tikai maskulīnie vīrieši.