Krāpšana-vai mūsdienās tas kļuvis bieži sastopams?

Reitings 94
Reģ: 28.10.2021
Kādas ir jūsu pieredzes?
Vai mūsdienās krāpšana kļuvusi par dabisku lietu,tikai netiek runāts par to vai tomēr tas vēl joprojām nav pieņemams?
Vai jūs piedotu krāpšanu?
Vsi ir normāli skatīties un pārbaudīt ko otra pusīte dara telefonā?
12.03.2023 22:10 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Man liekas, ka daudzi te tagad maļ teoriju. Patiesībā puse te esošo piedotu krāpšanu, pat ja tas nevainagotos beigās ar patiesu piedošanu un laulību 20 gadu garumā. Domāt mēs varam daudz un dikti. Bet tad kad tas notiek, tad tas skats ir pavisam citādāks. Un ne ar prātu. Ar sirdi.
13.03.2023 19:28 |

Reitings 5147
Reģ: 11.08.2022
Lola12345 @ 13.03.2023 19:03

Bija arī tad transvestīti un viss pārējais. Vecmamma stāstija, ka viņai bija pazīstams vīrietis, kas ģērbās kā sieviete.

Tādā ziņā piekrītu. Tagad plašākas iespējas mainīt dzimumu, tādā kontekstā piekrītu
13.03.2023 19:37 |

Reitings 5147
.Eksperte. @ 13.03.2023 19:28
Man liekas, ka daudzi te tagad maļ teoriju. Patiesībā puse te esošo piedotu krāpšanu, pat ja tas nevainagotos beigās ar patiesu piedošanu un laulību 20 gadu garumā. Domāt mēs varam daudz un dikti. Bet tad kad tas notiek, tad tas skats ir pavisam citādāks. Un ne ar prātu. Ar sirdi.

Man arī liekas, ka visas lielās bļāvējas, ka ni un ni nepiedos, patiesībā ātri vien piedod
Nenovēlu, protams, tādas situācijas, bet, skatoties apkārt, nepiedod tikai jaunības maksimālismā. Vēlāk jau kļūst citādi
13.03.2023 19:40 |

Reitings 416
Reģ: 29.01.2023
Mēs ar otru pusi vēl esam 90. gadu bērni un esam kopā 3 gadus un ir mazs bērniņš
Nu mēs esam viens otru tādu atraduši, ka pilnīgi un nekādā gadījumā krāpšana nav pieļaujama vai piedodama. Esam runājuši ja gribas kādu citu ir jāiet prom no attiecībām.
Mans draugs ir nācis no ģimenes kur krāpj viens otru, piedod un paliek kopā. Tīrākas šausmas vins ir redzējis kas notiek pēc tam (dzeršana, kautiņi, pašnāvības mēģinājumi)
13.03.2023 19:58 |

Reitings 93
Reģ: 02.12.2017
Vārdotāja @ 12.03.2023 23:54
labāk pasakiet, ko jūs darītu, ja zinātu, ka Jūsu labāko draudzeni krāpj vīrs? Stāsts beidzās nesmuki…. Ar manu noklusēšanu un viņu šķiršanos, kur vīrs vēl savāca auto. No tās reizes nelabi paliek un sirdsapziņa netīra. Un ir jau nākamais gadījums par ko zinu…. Bet turu mēli aiz zobiem, jo dāmai kas krāpj savu vīru ar precētu, ir mērķis izjaukt ģimeni, lai būtu kopā ar mīļāko..

Man bija gadījums, kad aizņemts vīrietis uzmācās man un es to pastāstīju viņa draudzenei. Liels nebija mans pārsteigums, kad vīrietis tika attaisnots, bet es padarīta par to vienīgo vainīgo.
Un ir bijis vēl gadījums, kur es zināju, ka vīrietis nav gluži atklāts pret savu dāmu, pastāstīju meitenei un arī man neticēja.
Tā kā vairs es nekad neinformētu. Lai tiek galā paši un es labāk vispār iekšā nejaucos. 🙂
13.03.2023 20:42 |

Reitings 644
Reģ: 26.02.2022
Niķītis @ 13.03.2023 20:42

Man bija gadījums, kad aizņemts vīrietis uzmācās man un es to pastāstīju viņa draudzenei. Liels nebija mans pārsteigums, kad vīrietis tika attaisnots, bet es padarīta par to vienīgo vainīgo.
Un ir bijis vēl gadījums, kur es zināju, ka vīrietis nav gluži atklāts pret savu dāmu, pastāstīju meitenei un arī man neticēja.
Tā kā vairs es nekad neinformētu. Lai tiek galā paši un es labāk vispār iekšā nejaucos. ?

Protams, sievas tā domā, ka vainīgā ir sieviete, tikai ne viņu vīriņš 🤣😳
13.03.2023 20:46 |

10 gadiPatīk
Reitings 4938
Reģ: 31.10.2010
Nē nu, ja kāda var piedot vīrietim, kurš pierādījis, ka spēj par tevi paņirgāties visriebīgākajā veidā un tā tevi pazemot, more power to you.
13.03.2023 20:48 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Mušpapīrs @ 13.03.2023 19:40

Man arī liekas, ka visas lielās bļāvējas, ka ni un ni nepiedos, patiesībā ātri vien piedod
Nenovēlu, protams, tādas situācijas, bet, skatoties apkārt, nepiedod tikai jaunības maksimālismā. Vēlāk jau kļūst citādi

Es tieši teiktu otrādi. Nepiedod tad, kad jau ir ērti, pierasti, kopīgas lietas, bērni. Tad grūtāk, jo līdzi nāk viss tas, kas dzīves laikā iegūts kopīgi. Jaunībā un trakumā jau nekas nesaista, kā spilgtas emocijas.
13.03.2023 22:15 |

Reitings 1318
Reģ: 11.01.2023

Aizmirsi vel dvēseli pieminēt. 😁
13.03.2023 22:41 |

Reitings 735
Reģ: 04.01.2023

Loģiski, ka mēs te maļam teoriju un paužam savus uzskatus, tāds burtiski ir diskusijas mērķis. 😅
Protams, ka es nezinu, kā es patiesi rīkotos, ja ar mani tā notiktu, kā saka - nekad nesaki nekad, bet, zinot sevi, neesmu droša, ka spētu ar to līdz galam sadzīvot tā, lai tas netraucē turpmāk attiecībās. Iespējams, uzreiz nešķirtos un mēģinātu tikt tam pāri, ja otra puse patiesi nožēlotu un būtu gatava strādāt pie attiecībām, bet neesmu droša, vai varētu uzticēties tāpat kā iepriekš un neturētu kaut kādu resentment sevī, kas tāpat novestu pie strīdiem.
13.03.2023 22:47 |

Reitings 3222
Reģ: 06.07.2022
Niķītis @ 13.03.2023 20:42

Tā kā vairs es nekad neinformētu. Lai tiek galā paši un es labāk vispār iekšā nejaucos. ?

O jā, es arī esmu par vainīgu pataisīta. Sarunas dēļ. Patiesības teikšanas dēļ. Kad pasaku ko esmu redzējusi. Un vēl visādi gadījumi bijuši.
Es arī neko nesaku vairs. Man ir daudz lietas zināmas par daudziem pāriem. Gan čaļi, gan meičas tinderī redzēti, gan randiņos ar citiem. Nav mana cūka, nav mana druva. Ja man personīgi prasīs - pateikšu, ja nē, dzīvojiet savās ģimenēs laimīgi.
Es nevēlos vairs būt apvainota par to, ka mele, par to ka citu attiecībās lienu un intrigas pinu vai par to ka citus čaļus gribu aizvilt prom.
Labākajām draudzenēm, gan jau, ka pateiktu. Bet arī tikai tad, ja man pierādījumi būtu. Screenshoti no tindera teiksim, vai noķertu bildi šim čalim ar citu meiču. Arī pāris diezgan ok draudzības man ir izbeigušās, kad esmu mēģinājusi teikt savu taisnību, bet diemžēl bez pierādījumiem un meiča akli tic savam pupsikam. Labi vien ir, kam man tādas draudzenes :D
13.03.2023 23:24 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Nedomāju, ka krāpšana un neuzticība ir kaut kas ekskluzīvs tieši mūsdienām. Nesaprotu, kur vispār tā ideja, ka "paviegla dzīve" ir parādījusies kaut kad nesen. :D Tagad mēs to vienkārši redzam Tiktokā. Agrāk palika aiz slēgtām durvīm un telefonu zvaniem.
Nejau 50to gadu mājsaimnieces vīrs bija super uzticīgs un godīgs.
14.03.2023 09:22 |

Reitings 75
Reģ: 17.04.2020
Vārdotāja @ 12.03.2023 23:54
labāk pasakiet, ko jūs darītu, ja zinātu, ka Jūsu labāko draudzeni krāpj vīrs? Stāsts beidzās nesmuki…. Ar manu noklusēšanu un viņu šķiršanos, kur vīrs vēl savāca auto. No tās reizes nelabi paliek un sirdsapziņa netīra. Un ir jau nākamais gadījums par ko zinu…. Bet turu mēli aiz zobiem, jo dāmai kas krāpj savu vīru ar precētu, ir mērķis izjaukt ģimeni, lai būtu kopā ar mīļāko..

Skatītos pēc situācijas.
Bija situācija, ka bijām 3 draudzenes. Draudzenes vīrs strādāja kopā ar otru draudzeni. Tas vīrs darbā ar citu kolēģi kaut ko tur flitrēja visu laiku. Aizbrauca uz darba pasākumu un nokrāpa. Draudzene man zvanīja un prasīja ko darīt? teikt vai neteikt, jo draudzene bija grūtniece. es teicu, ka labāk neteikt, jo es nevēlējos riskēt ar viņas grūniecību un beigās vēl paliktu vainīgas, ka kaut kas notiktu. Beigās pats pateica.
Draudzene arī pateica, ka zināja, bet bija bail teikt. Tad nu beigās draudzene palika vainīga, jo redz vīrs sastāstīja, ka draudzenei patika tas vīrs un tēmēja uz viņa amatu. 😀
14.03.2023 09:36 |

Reitings 8090
Reģ: 10.01.2023
mazaskudra @ 13.03.2023 23:24

O jā, es arī esmu par vainīgu pataisīta. Sarunas dēļ. Patiesības teikšanas dēļ. Kad pasaku ko esmu redzējusi. Un vēl visādi gadījumi bijuši.
Es arī neko nesaku vairs. Man ir daudz lietas zināmas par daudziem pāriem. Gan čaļi, gan meičas tinderī redzēti, gan randiņos ar citiem. Nav mana cūka, nav mana druva. Ja man personīgi prasīs - pateikšu, ja nē, dzīvojiet savās ģimenēs laimīgi.
Es nevēlos vairs būt apvainota par to, ka mele, par to ka citu attiecībās lienu un intrigas pinu vai par to ka citus čaļus gribu aizvilt prom.
Labākajām draudzenēm, gan jau, ka pateiktu. Bet arī tikai tad, ja man pierādījumi būtu. Screenshoti no tindera teiksim, vai noķertu bildi šim čalim ar citu meiču. Arī pāris diezgan ok draudzības man ir izbeigušās, kad esmu mēģinājusi teikt savu taisnību, bet diemžēl bez pierādījumiem un meiča akli tic savam pupsikam. Labi vien ir, kam man tādas draudzenes :D
ahh…. Cik pazīstami.
Zinu vienu, kura krāpj jau arī savu otro vīru. Pierādījumus visus vīrs ir redzējis, bet reakcija nulle. Pēc viņa uzskatiem- labāku nedabūšot.(slimi).
Bet…. Pats labākais, ka tās sievietes mīļākajam ir ģimene ar trīs bērniem… un viņa tik gaida, ka šis ģimeni pametīs. Tādēļ, tai trīs bērnu mātei neviens neko neatklāj, lai ģimeni neizjauktu un krāpniece netiktu pie kārotā.
26.03.2023 14:16 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Lola12345 @ 13.03.2023 19:03

Bija arī tad transvestīti un viss pārējais. Vecmamma stāstija, ka viņai bija pazīstams vīrietis, kas ģērbās kā sieviete.

Tagad, daudzi vīrieši sākuši ģērbties ,kā sievietes un no malas tas izskatās drausmīgi.
26.03.2023 18:02 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Es zinu vairākas paziņas, kas krāpj savam otram pusēm: viens darbā ar kolēģi, viens sēž tinderi kaut, gan mājas sieva ir stāvokli.
Mūsdienas, tāpat kā agrāk krāpšana ir diezgan sastopama lieta, tagad viņu vienkārši var vieglāk atklāt, līdz ar to neteiktu , ka viņa mūsdienās ir kļuvusi par dabiskāku un pieņemamāku.
Nevaru protams apgalvot uz 100%, bet krāpšanu nepiedotu, man pēc tam ar to būtu ļoti grūti sadzīvot, attiecības ir ja kaut kas nepamierina ir obligāti jārunā un jāapspriež esošas problēmas. Daudzas problēmas mūsu dzīve rodas, tieši no noslēgtības un attiecības nav izņēmums.
Es uzskatu, ka tas nav normāli pārbaudīt citu telefonu, galvenais fundaments uz kā ir vērts būvēt attiecības ir uzticība, bez uzticības labas attiecības nav iespējamas.
26.03.2023 18:34 |

Reitings 8090
Reģ: 10.01.2023
sakuraszarins @ 26.03.2023 18:02

Tagad, daudzi vīrieši sākuši ģērbties ,kā sievietes un no malas tas izskatās drausmīgi.
zem atveries, kad redzu tos S izmēra puikiņus mazās iespīlētās bikšelītēs, gribās uz dziļiem laukiem aizsūtīt grāvjus parakt
26.03.2023 20:52 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Vārdotāja @ 26.03.2023 20:52
zem atveries, kad redzu tos S izmēra puikiņus mazās iespīlētās bikšelītēs, gribās uz dziļiem laukiem aizsūtīt grāvjus parakt
Tā jau ir - sievietēm patīk tikai maskulīnie vīrieši.
26.03.2023 21:05 |

Reitings 5147
Vārdotāja @ 26.03.2023 14:16
ahh…. Cik pazīstami.
Zinu vienu, kura krāpj jau arī savu otro vīru. Pierādījumus visus vīrs ir redzējis, bet reakcija nulle. Pēc viņa uzskatiem- labāku nedabūšot.(slimi).
Bet…. Pats labākais, ka tās sievietes mīļākajam ir ģimene ar trīs bērniem… un viņa tik gaida, ka šis ģimeni pametīs. Tādēļ, tai trīs bērnu mātei neviens neko neatklāj, lai ģimeni neizjauktu un krāpniece netiktu pie kārotā.

Bija taču tāds pa pusei joks: Labāk ēst gardu kūku un dalīties, nevis vienam pašam sūdu ēst. Pieļauju, ka te ir analoga situācija no vīrieša skatupunkta
26.03.2023 21:07 |

Reitings 3685
Reģ: 15.11.2022
Aldis15 @ 26.03.2023 21:05
Tā jau ir - sievietēm patīk tikai maskulīnie vīrieši.
ne!
26.03.2023 21:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits