Diemžēl jāpiekrīt augstāk minētajam. Es piedalījos vienā no iepriekšējiem projektiem kādu laiku atpakaļ un redzu, ka diži daudz nekas nav mainījies.
Nezinu, kā tagad, bet vismaz tolaik viņas piedāvātā ēdienkarte drīzāk veicināja ēšanas traucējumu rašanos, nekā veicināja izpratni par veselīgu dzīvesveidu. Loģiski, ka tev kritīsies svars, ja tu 6 nedēļas knapināsies un pusdienās ēdīsi 100g vistas vai zivs ar 50 g dārzeņu un klāt pieliksi 5x nedēļā diezgan intensīvus spēka treniņus.
Viņa pasniedz, ka projektā būs individuāli pielāgotas ēdienkartes, kam es īsti nepiekrītu. Es saprotu, ka viņai projektos ir 200+ meiteņu un katrai specifiski ēdamo nepielāgot, bet ja tev cilvēks min, ka neēd zivis un trijās no piecām dienām tu viņas ieliec cilvēkam ēdienkartē, tad rodas jautājums, priekš kam vispār bija jāaizpilda anketa par ēdienkarti. Nezinu, kā tagad, bet man tolaik nepatika arī tas, ka nebija iespējas piekļūt treniņiem pēc projekta, ja vien tu pats tos nesaglabāji kaut kur.
Atbalsta čatu es tolaik nomutēju pirmajā dienā, jo man bija sajūta, ka esmu ienākusi atsaucīgo māmiņu forumā (nekādu pretenziju pret māmiņām), kur top tēmas bija apspriest vēdera izeju un krūtis :D
Man būtu gribējies arī lielāku pašas Trishas iesaisti, jo viņa brīžiem likās diezgan neieinteresēta un pat nelaipna, man gribētos kādu lekciju kaut vai par tiem pašiem veselīgā uztura pamatprincipiem un kaloriju skaitīšanu, bet man diemžēl pēc visa projekta radās iespaids, ka viņai prioritāte ir tikai saņemt naudu, bet kvalitāte diemžēl paliek otrajā plānā. Es rezultātā diezgan stipri vīlos par to, ka iegādājos šo projektu.