Lorra @ 19.02.2023 18:42Šad un tad uz svētkiem taisu pati sev manikīru. Matus krāsoju arī, vienīgi ja jāapgriež matu gali, tad gan salons. Vairs neapmeklēju salonus priekš vaksacijas, kājas un paduses epilēju, bet bikini nu jau būs ceturtais mēnesis kā esmu iepraktizējusies pati vaksēt. Pasūtīju visu komplektu, pirms/pēc vaksacijas losjonus, vasku un vaska karsētāju, esmu ļoti apmierināta, ka saņēmos un izmēģināju to darīt pati mājas apstākļos.
Ā un vēl skropstas pati uzlieku, tās gan pasūtu AliExpress un tad turās kādu nedēļu un uzacis arī iekrāsoju pēc vajadzības, turās +/- mēnesi.
Pilnais bikini varētu būt liels izaicinājums 😖Stephaniee @ 19.02.2023 18:50
Kā iepraktizējies bikini? Arī vēlos iemācīties, bet cik saportu, tad ir jāzina virzieni, kur un kā raut matiņus.
Stephaniee @ 19.02.2023 18:50
Kā iepraktizējies bikini? Arī vēlos iemācīties, bet cik saportu, tad ir jāzina virzieni, kur un kā raut matiņus.
Pilgrim @ 19.02.2023 19:08Pilnais bikini varētu būt liels izaicinājums ?
pradacandy @ 19.02.2023 18:59Visu daru pati- fake tan vairāk gan uz kādiem pasākumiem, gellish,jo nevaru atrast manikīri, uzacu korekcija un krāsošana,matus arī krāsoju mājās,vienīgais eju apgriezt galus.
Lorra,kādas skropstas liec un kā?
Vēl atcerējos,ka sievietēm ir svarīgi būt visur gludām. Man ir paveicies,ka varu skūties,jo nav nekādas alerģijas. Pat pa sauso un ar jau diezgan nolietotu skuvekli. Paveicas man.Altra @ 19.02.2023 20:45Tā ka man nepatik nekas mākslīgs,tad daudzas lietas varu veikt pati mājas. 1x nedēļa skrubejos ar kafijas biezumiem,bet dažreiz ar skrub.lv skrubjiem,ja sapirkti atlaides laika ar 50% atlaidi. Veicu pašmasāžu ar birsti. Šad tad ietīšanas ar GUAM aļģēm. Manikīru un pedikīru arī pārsvara taisu pati. Šad tad salona,bet vienmer nagi paliek dabiski bez gellakam un citiem “sudiem” virsu. 1x nedēļa sejas skrubis(ziemas mēnešos viegls AHA pilings) un 2-3x nedēļa dažādas sejas maskas. Šad tad uztaisu AHA pilingu pie kosmetologa. Tērējos uz frizieri,jo matu griezums (bobs/kare) ir jāatjauno katru mēnesi un arī krāsoju matus pie friziera. Esmu šad tad krāsojusi pati mājas ar Drogas nopirktām matu krasam,bet negribas vairs bojāt savus matus. Visvairāk terejos uz savu masieri.
un kā patīk fotoepilators? Man ir jau divus gadus, tik ar tiem procedūru datumiem neiet😄Eskimo @ 19.02.2023 19:47Vienīgais, ko pati nedaru - matu krāsošana un griešana, reizi 4 nedēļās aiziet pussimtiņš vismaz. Nebūtu man sirmo, grieztu tikai reizi astoņās nedēļās. Pašai bail krāsot.
Nepatīk nagiem gelish, lakoju arī ļooooti reti, tik uz kādu pasākumu. Patīk pulēt nagus ar tām speciālajām vīlēm, tad nagi ir spīdīgi un glīti arī bez lakas.
Uzacis krāsoju ik 3 nedēļas ar hennu. Ļoti dabīgs un glīts rezultāts.
Apmatojumu likvidēju ar Phillips lumea fotoepilatoru.
Sejai katru nedēļu masāža ar vakuuma bankām, pēc tam alginātu plastificējošā maska. Retāk kāds skābju pīlings.
Ķermenim kesse cimda pīlings, bet gribu pamēģināt krēmus ar skābēm pīlingam.
Aa, tagad aizgāju uz botox matiem, bet laikam vairs neiešu, īpaši neredzu jēgu.
man viņš no sākuma nepatika, jo gribējās ātrāk redzamāku rezultātu. Bet laika gaitā ik pa laikam lietojot (no 2018.gada), rezultāts ir tāds, ka padusēs neesmu redzējusi nevienu matiņu jau vairākus gadus, tur es tik reizi 2-3 mēnešos pāreju vēlreiz pāri, lai tā arī paliek. Kājas ir gandrīz perfekti - redzamāki matiņi ir ap ceļgaliem, visur citur aug tāda gaiša, gaiša pūciņa, ko vispār nevar manīt, un man netraucē, tik tie ceļgali, tos es biežāk apstrādāju cerībā, ka tie matiņi padosies. Bikini zonā ir vietas, kur tie matiņi ir visspītīgākie. Ap maliņām ir perfekti, bet pie dziļā bikini joprojām strādāju.Vārdotāja @ 19.02.2023 23:11un kā patīk fotoepilators? Man ir jau divus gadus, tik ar tiem procedūru datumiem neiet?