Sveiki,šobrīd vairs nezinu izeju savai dzīvei. Ir grūti runāt par savām problēmām publiski ,bet śobrīd kauns jāliek pie malas. Situācija tātad ,7gadus biju kopā ar Vīrieti vārdā Jānis (vārda mainīts) šobrīd mums ir kopīga meitiņa kurai ir 5gadiņi.Es biju tā,kas izbeidza šis attiecības,jo vīrietis bija emocionāli vardarbīgs. Uzsāku jaunas attiecības ar citu vīrieti.Nodzīvojam kopā gadu,kad virietis mani pameta .Pie pašas šķiršanās uzzināju ,ka stāvokli jau 19nedeļa. Izvācos no virieša dzīvokļa un pārvācos uz komonālo dzīvokli. Istaba super maza,un tagad saprotu,ka ar diviem bērniem šeit nekādigi(decembrī jau jadzemdē) . Mans vectētiņš pirms aizgāja atstāja man dzīvoklīti ,bet šim dzivoklim stāvoklis ir briesmīgāks par komonālo dzīvokli. Topošā bērna tēvs turpina(esam sķīrušies 2,5 men) turpina ik pa laikam uzrasties ,solīt lietas ,protams finansiāli nekādi nepalīdz un nav ieintresēts lai viņa bērns augtu normālos apstākļos. Grūti lūgt šo palīdzibu, un situāciju varētu vel stāstīt un stāstīt. Bet vēlos pirms otrā bērniņa piedzimšanas uztaisīt kosmētisko remontu šim vectētiņa dzīvoklim lai mums ar bērniem būtu mājas .Strādāt vairs nevaru,jo tuvojas jau 30nedeļa,kredīti tika ņemti iepriekšējas attiecibās dēļ virieša. Ja kādam ir iespēja palīdzet man,es labprāt jums privāti varu nosutīt savu telefona numuru,pastāstīšu visu vel vairāk. šobrīd tā būtu finasiāla palīdzība priekš ši remonta ,protams ja kādam ir kadās lietotas preces kas iespējams var nodēr man ,un ja esat no Liepājas puses,tad droši to arī pieņemtu. Dzīve notiek dažādi,un šobrīd man tikai jasamierinās ar šo visu .