Marleena @ 13.09.2022 21:46Vislabākā metode ir pārtrauktais. Strādā jau daudz gadus.
Marleena @ 13.09.2022 21:46Vislabākā metode ir pārtrauktais. Strādā jau daudz gadus.
nav jau tik traki.sieviete nevar palikt stavokli katru dienu.ir noteiktas dienas cikla laikā kad var.Bet lai šo metodi izmantotu ka drošu.Ciklam jābūt ka pulkstenim,un jaiepazist sava ķermeņa signāli.Ir vairaki faktori kas ciklu pamaina-liels stress,uzturs,slimošana. Un tad gan var trāpīt nelaikā.šo metodi vairak gan izmanto ,kas pie berniņa grib tikt,lai augligas dienas nebutu aizgajušas vējā.Lula @ 13.09.2022 21:13prezervatīvi. Es nekad neuzticētos kaut kādai skaitļošanai.
Un tad iedomājies - katru mēnesi gaidīt, nu, mēnešreizes būs/nebūs, iekirtu/neiekritu?
Olly30 @ 14.09.2022 06:22nav jau tik traki.sieviete nevar palikt stavokli katru dienu.ir noteiktas dienas cikla laikā kad var.Bet lai šo metodi izmantotu ka drošu.Ciklam jābūt ka pulkstenim,un jaiepazist sava ķermeņa signāli.Ir vairaki faktori kas ciklu pamaina-liels stress,uzturs,slimošana. Un tad gan var trāpīt nelaikā.šo metodi vairak gan izmanto ,kas pie berniņa grib tikt,lai augligas dienas nebutu aizgajušas vējā.
par to es nestrīdos😁bet kas ļoti grib tam nekadu šķērsli nebus pa smagu.Uz mani tas neattiecas😁ar manu dzives ritmu un stresiem būtu auzasLula @ 14.09.2022 08:27
Pēc tā, ko pateici, izklausās gan tieši tik traki ? Jāveic vienādojums katru dienu cikos kad un kā var. Protams, lielāka iespēja ir nepalikt stāvoklī nekā palikt, bet tāpat katru mēnesi laimes spēle sanāk.
Lai paliktu stāvoklī to visu ņemt vērā ir ļoti labi. Lai nepaliktu labāk citas metodes tomēr izmantot ?
Lula @ 14.09.2022 08:27
Pēc tā, ko pateici, izklausās gan tieši tik traki ? Jāveic vienādojums katru dienu cikos kad un kā var. Protams, lielāka iespēja ir nepalikt stāvoklī nekā palikt, bet tāpat katru mēnesi laimes spēle sanāk.
Lai paliktu stāvoklī to visu ņemt vērā ir ļoti labi. Lai nepaliktu labāk citas metodes tomēr izmantot ?
IceCream @ 16.09.2022 21:40Jēziņ, nopietni, kāds vēl šais laikos izmanto pārtraukto? Tak palasiet, ko tas nodara gan sievietei, gan vīrietim.
IceCream @ 16.09.2022 21:40Jēziņ, nopietni, kāds vēl šais laikos izmanto pārtraukto? Tak palasiet, ko tas nodara gan sievietei, gan vīrietim.