kāpēc viņa istabā nēsā saulesbrilles. Es kko esmu palaidusi garām🤔Ances866 @ 31.03.2026 22:24Par Kohiem - standarta ģimene, kuriem nav ierasto problēmu kā ģimenēm, kas bijušas līdz šim ( kaut vai salīdzinot ar Folkmaņu ģimeni), taču melotu, ja teiktu, ka sieva mani mazliet nekaitina. Kaut kas viņā šķiet uzspilets jeb drīzāk nepiemērots vīra temperamentam. Man ir sajūta, ka tas vīrs gribētu dzīvot savādāku dzīvesveidu.
Dita.D @ 31.03.2026 19:57Vēl jauna Kohu ģimene. Kā jums tie patīk?
lottinja @ 31.03.2026 23:27kāpēc viņa istabā nēsā saulesbrilles. Es kko esmu palaidusi garām🤔
Ances866 @ 31.03.2026 22:24Par Kohiem - standarta ģimene, kuriem nav ierasto problēmu kā ģimenēm, kas bijušas līdz šim ( kaut vai salīdzinot ar Folkmaņu ģimeni), taču melotu, ja teiktu, ka sieva mani mazliet nekaitina. Kaut kas viņā šķiet uzspilets jeb drīzāk nepiemērots vīra temperamentam. Man ir sajūta, ka tas vīrs gribētu dzīvot savādāku dzīvesveidu.
Skābene @ 01.04.2026 00:15
Tā kūku cepēja tik ilgi šovā centās tikt kamēr ielīda. Atgādina Janiševus kas ar vislaik tiecās pēc atpazīstamības.
Dita.D @ 02.04.2026 14:32
Es viņu tikai 1x biju redzējusi, kad laikam tā Līva Luca pie viņas brauca kaut ko ar kūkām darīt.
tur pat tie jautājumi nebūtu bijuši tik traki, ja tos uzdotu cita persona un normālā sarunā. Tai Olgai ir tāds reti riebīgs auksts, uzbrūkošs runas veids. Kā prokurorei vai cietumsardzei. Neko nevaru tur padarīt, ja neviļus iedomājos viņu kā konclāgera uzraudzi. Sarunās ar vīru, pat bērniem, visu laiku tas aukstais, pavēlošais tonis. Nebrīnītos, ja vīram tās panikas lēkmes un veģetatīvā distonija ir no kopdzīves ar tādu sievu - visu laiku zemapziņā trauksme un bailes kaut ko izdarīt nepareizi, kundzei atkal nebīus pa prātam. Turklāt grūti uzminēt, kas šoreiz nebūs labi...Ances866 @ 04.04.2026 08:06
Man laikam tieši tā epizode “nosita” jebkādas simpātijas pret sievu. Es gan pieļauju, ka iespējams, šova veidotāji mudināja toreiz uzdot tik nekorekti privātus jautājumus, taču tas viss bija tik, gribas teikt, pretīgi. Tādā ziņā Līva, lai gan mazliet ar putnu sveicieniem, godam nolika pie vietas.
smūtijs @ 01.04.2026 08:03
Tā sieviete ir red flag. Ļoti nesmuki izturas pret savu vīru.