Sultry @ 29.01.2022 12:14Tās kas seko Vūcenai, vai viņa jau ir pateikusi DNS rezultātus Vitiņai?
es gribētu zināt, kā viņas var KATRU DIENU, pat vairākas reizes dienā pļumpēt savu biodronu un draindefektu, bet tāpat mosties aizpampušas un neizgulējušās 😂😂 es nelietoju nevienu no tiem vircūdeņiem, un nekad nav bijusi tik briesmīga seja mostoties, pat studiju gados neguļot naktis vai pēc kārtīgas balles. Normāla antireklāma viņas visasDanuta @ 29.01.2022 15:52Lūdzu, kāda izskaidrojiet man, kā katru dienu un vakaru lietojot drainus, pačus, biodronus var būt tik sūdīga sejas āda kā Vucēnai, Sandrai, Baibai, Agnesei? Viņas pašas neredz tas pretīgās pumpas, maisiņus zem acīm un pietūkošās sejas? :D Kā var ar tādu pārliecību reklamēt šādas lietas, ka pašas izskatās drausmīgi?
laba @ 29.01.2022 20:45Paskatieties ig @gunita_geistere izplata NL, vakar vakarā saņēmusi ziņu no kādas klientes par alerģiskām reakcijām, it kā raud ekrānā, tas viss tik uzspēlēts teātris
C00L Dzipsy @ 29.01.2022 21:44
Kā es nosmējos! ?????????
Cilvēks uzrakstīja, ka viņam ir alerģiska reakcija no Draineffect un šitādu teātri ar asarām! Jēzus Māte nogrābsties! Tai tak galvā mērkaķis sit šķīvjus.
Un tie mūžīgie teksti, ka ja esi īsts draugs, tev ir jāatbalsta mans NL bizness! ?????????
Šitik stulbu dāmu vēļ nu nebija nācies redzēt no NL.
laba @ 29.01.2022 20:45Paskatieties ig @gunita_geistere izplata NL, vakar vakarā saņēmusi ziņu no kādas klientes par alerģiskām reakcijām, it kā raud ekrānā, tas viss tik uzspēlēts teātris
C00L Dzipsy @ 30.01.2022 13:02Ar katru dienu NL nelietes paliek ar vien dumjākas un dumjākas. It īpaši gribas izcelt Ērmani.
Ērmane: "Man ir totāla DEHIDRĀCIJA! Pat lūpas plīst! Iedzeršu, ka es Draineffect! (To kurš veicina šķidruma izvadīšanu no organisma)"
?????
Nu nenāk par labu viņām tie pulveri un citas NL žļurgas! Smadzenes vairs nespēj pilnvērtīgi funkcionēt un loģiski spriest!
Mākoņmaliņa @ 30.01.2022 10:45Enazenaz
Vienalga kā uzrakstīja, bet es nesaprotu to publisko klientu apdiršanu, apspriešanu. Citiem cirks par velti, bet viņas pašas zaudē sev esošos un nākamos klientus.
C00L Dzipsy @ 30.01.2022 13:02Ar katru dienu NL nelietes paliek ar vien dumjākas un dumjākas. It īpaši gribas izcelt Ērmani.
Ērmane: "Man ir totāla DEHIDRĀCIJA! Pat lūpas plīst! Iedzeršu, ka es Draineffect! (To kurš veicina šķidruma izvadīšanu no organisma)"
?????
Nu nenāk par labu viņām tie pulveri un citas NL žļurgas! Smadzenes vairs nespēj pilnvērtīgi funkcionēt un loģiski spriest!
Krizdole @ 29.01.2022 22:00
??? Mī un žē, šīvakara highlights, tiešām galvā mērkaķis sit šķīvjus ?? "es tāpat tagad to darīšu par spīti", vēl derēja mēli parādīt ?? Kādi tik eksemplāri tur nav nolasījušies ?♀️
?????