Claire @ 26.07.2025 09:31Savā ziņā es Mariju apbrīnoju. Parādu pilna pakaļa, bet sēž kubliņā, braukā pa kempingiem.
Un ko tas liecina gan par Kaču, gan "draudzenēm"?ilūzija @ 25.07.2025 21:59tikpat cik pārejās . Elina V un citas :) ja neklausīs itin visā - nekādas draudzenes nebūs ?
amnēzija @ 26.07.2025 16:06
Nu nav tā, ka visu laiku tikai slavē produktus. Es pati biju uztrāpījusies uz storijiem, kur stāstīja, ka konkrētais produkts nepatīk. No pašas Tatjanas esmu vairākkārt dzirdējusi atsauksmes par pašu Chogan produktiem, kur viņa tiešā tekstā tā arī pasaka, ka viņai konkrētais produkts nav paticis.
CallMeAnnika @ 27.07.2025 13:38Šodien Maša pastāstīs, kāpēc pārcēla kāzas. Minu, ka teiks, ka mācītājs netika vai saslima, lai gan īstais iemesls ir pavisam kas cits. :D
Es nezinu, bet Maša to nestāstīs.SantaBarbara @ 27.07.2025 15:47
Kāds ir ǐstais iemesls?
Esmu droša, ka kāzas tika atceltas, jo nebija piķa. Gan jau kaut kādas haļavas uz sadarbību rēķina nesanāca un Dimam nav tik stabili ienākumi, lai varētu nosegt izdevumus. Bet nu interesanti kā Maša attaisnosies.CallMeAnnika @ 27.07.2025 13:38Šodien Maša pastāstīs, kāpēc pārcēla kāzas. Minu, ka teiks, ka mācītājs netika vai saslima, lai gan īstais iemesls ir pavisam kas cits. :D
Jā, piekrītu- Mašu vada cinisks aprēķins. Un tas Dima nav tik attapīgs, lai to saprastu.CallMeAnnika @ 27.07.2025 15:59Es nezinu, bet Maša to nestāstīs.
Varētu būt nauda vai tas, ka Maša speciāli mēģina atlikt savas kāzas, jo Dimu nemīl. Kamēr nav apprecējusies, tikmēr vieglāk tik vaļā no otras puses, bet šobrīd Dimu vajag, lai nosegtu parādus un varētu izdzīvot.
Esmu bijusi uz padsmit draugu kāzām, bet nevienas nav tikušas atceltas. Kam ir jānotiek, lai pārceltu kāzas?
protams, ka naudas nav. Tādēļ arī kāzu nav. Vēl iespējams, ka tas viss ar Djimku ir bijis farss jau no paša sākuma. Nekādas kāzas nemaz bija plānotas un nav viņi kopāHermiine89 @ 27.07.2025 16:01Jā, piekrītu- Mašu vada cinisks aprēķins. Un tas Dima nav tik attapīgs, lai to saprastu.
SantaBarbara @ 27.07.2025 15:47
Kāds ir ǐstais iemesls?
CallMeAnnika @ 27.07.2025 15:59Es nezinu, bet Maša to nestāstīs.
Varētu būt nauda vai tas, ka Maša speciāli mēģina atlikt savas kāzas, jo Dimu nemīl. Kamēr nav apprecējusies, tikmēr vieglāk tik vaļā no otras puses, bet šobrīd Dimu vajag, lai nosegtu parādus un varētu izdzīvot.
Esmu bijusi uz padsmit draugu kāzām, bet nevienas nav tikušas atceltas. Kam ir jānotiek, lai pārceltu kāzas?
Stalkere Jr. @ 27.07.2025 17:40
Taisnību, visdrīzāk, nepateiks. Nestāstīs taču, ka nav naudas vai, vēl trakāk, ka tomēr saprata
, ka nemīl (sevišķi, ja šodien publicē mīļvideo lietū).
Gan jau nekāds šokējošais stāsts nebūs, negaidiet! Ja vispār kaut ko pateiks.
A varbūt ir apprecējušies, tikai kacina publiku un uztur intrigu. Ķipa- mums kāzas “nebija”, jo neatrādījām IG. ?
Mashka Kakashka @ 27.07.2025 20:34
Marija ir lēta haipa rīkotāja, nekas vairāk. Neskaitāmas reizes jau bijis šis “rīt pastāstīšu” un neko nepastāsta. ? Būsim godīgi, vienīgais kas viņas profilā cilvēkus interesē, tās ir viņas intrigas, plikas pakaļas likšana sniegā un nemitīgā piegulētāju atrādīšana. Nespēju beigt smieties, ka gada laikā viņai bijuši vairāki: Roberts, turks, tas čalis, kur kafiju neapmaksāja un tagad šis krievs. Es lieku galvu ķīlā, ja Roberts viņai piedāvātu precēties, apmaksāt dzīvesvietu, restorānus, tad viņa aizskrietu atpakaļ pie Roberta. Redzams tak, ka viņai pret to krievu nav mīlestības, tīrais aprēķins, bučojas kā brālis ar māsu. ?
sauliiite.paula @ 27.07.2025 20:49
Un galvenais, ka viņai visi tie veči pēc vienas šnites?? Visi pussirmi??