Mc.Queen @ 25.07.2022 10:38Nav nekāda tāda komentāra. Kas tur bija?
EmilijaArm @ 25.07.2022 00:41
man liels priek bija, ka eksprezidenta Zatlera vedekla Ruta (feina, dzīvelīga, humora pilna dāma likās IG) arī aizgāja no NL jau līdz ar kara sākumu
Nezinu gan vai tā būs taisnība par aiziešanu,jo vēl kādu mēnesi atpakaļ viņu čatos Rūtu sveica ar labiem PV.EmilijaArm @ 25.07.2022 00:41
man liels priek bija, ka eksprezidenta Zatlera vedekla Ruta (feina, dzīvelīga, humora pilna dāma likās IG) arī aizgāja no NL jau līdz ar kara sākumu
Leila999 @ 25.07.2022 23:01Skatījos Saulietes video un nedaudz pie sevis aizdomàjos- forši, ka
Savām meitām var pamatskolas vecumā pirkt Dior, Kors utt. Principā visu pasniegt uz paplātes. Viņām pieaugot, cerams, spēs novērtēt patieso lietu vērtību un citus nenievās par to, ka šādas lietas nespēj atļauties.
cmyk @ 26.07.2022 00:05
man gan tā liekas lieka izrādīšanās. nēsāt dior kedas un new yorker drēbes ir tā kā jocīgi. ja nevar pavilkt, tad nevar. pagaidām izskatās pēc ģimenes gadsimta pirkuma. no sērijas nēsā celine somiņu un brauc ar 3. autobusu uz Bolderāju
cmyk @ 26.07.2022 00:16
vot, ja viņa nopirktu meitām uz 1. septembri baltus chloe džemperīšus bez uzrakstiem un instragram tad būtu skaidrs, ka var atļauties #richlifestyle, bet pagaidām izskatās tāda prasta izrādīšanās ar vienām kedām. visi viņas pirkumi parasti ir aksesuāri, kur virsū obligāti būs zīmola logo, nevis vienkārši parastas, kvalitatīvas drēbes, bet tā lai redz no kurienes… un vēl tie papīra maisiņi… nu tāds vidusslāņa kliedziens pēc atzinības un uzmanības