CamelToe @ 05.06.2022 04:13Resnajai Sandrai labi iet ar dietu. Sodien jau alinu dzer, ed normali treknu edienu ? bet toties tagad vinai bus sparni un ar NL vares lidot ? b*aaaa…
Vot vinai tocna noderetu tada operacija ka bija Agritai, vai vismaz tos milzigos tesmenus vareja izoperet, kas vinai jau zem zoda sez.
Neparpotiet - es neesmu nekada body shamere, bet ja tirgo “notievesanas brinumlidzeklus” tad KUR ir tavs progress vai vismaz motivacija? Kaitina man tas NL un sitas alu un viinu dzerosas, suudus edosas matites.
CamelToe @ 05.06.2022 04:13Resnajai Sandrai labi iet ar dietu. Sodien jau alinu dzer, ed normali treknu edienu ? bet toties tagad vinai bus sparni un ar NL vares lidot ? b*aaaa…
Vot vinai tocna noderetu tada operacija ka bija Agritai, vai vismaz tos milzigos tesmenus vareja izoperet, kas vinai jau zem zoda sez.
Neparpotiet - es neesmu nekada body shamere, bet ja tirgo “notievesanas brinumlidzeklus” tad KUR ir tavs progress vai vismaz motivacija? Kaitina man tas NL un sitas alu un viinu dzerosas, suudus edosas matites.
Anchuk @ 05.06.2022 22:25Uzdāviniet kāds Agneseiboo gludekli, mūždien tik saburzītas drēbes viņiem.
Hermia @ 05.06.2022 20:06
Operācija neko nedos,ja pēc laika ēdīs to pašu/ tādas pašas porcijas. Jā,sākumā būs slikti, bet tie,kuriem ir emocionālā ēšana vai jēl kāda cita problēma - nu nepalīdzēs pat tā operācija,jo kuņģis pieradīs ēst tos kvantumus.
Man drīzāk ir žēl,ka cilvēks dzīvo ilūzījās,ka tie līdzekļi palīdzēs un nevis dara savam organismam labu ēdot labu,veselīgu uzturu, bet dragā iekšā visus tos mēslus. Nevaru saprast KĀ var skalot TĀ smadzenes cilvēkiem,ka viņi tic kam tādam.Pieauguši cilvēki, bet ticēt NL brīnumu līdzekļiem ir kā ticēt zobu fejai,piedodiet par salīdzinājumu protams!
NataL @ 06.06.2022 09:28
Par šo piekrītu! Agrita jau ar neizstāstīja, ko slimnīcā pirms pāris dienām darīja, vai tik nav operācijas komplikācijas. Sandrai toč šī operācija nederētu.
Šodien Egitai story tik labi redzams, ka meitai tiiiik drausmīgi saķengāti mati. Briesmīgi
Hermia @ 06.06.2022 16:29Kāds var paskaidrot tādam cilvēkam kā man, kā Agrita Circle K var dabūt tik lielu atlaidi degvielai?
Anchuk @ 06.06.2022 15:58
Kad storijus lika no frizētavas, jau šausminājos cik neprofesionāls darbs. Saprastu ja pati mājās būtu krāsojusi. ?.
Linus @ 04.06.2022 14:07Skrīverei “no make up” diena, jūtas fantastiski, bet filtrs tāds, ka, pamēģinot uz sevi, pretī bija cits cilvēks.
Bingo!JERSIKA @ 06.06.2022 17:21
Tik viņa pilnīgi nesaprot, ka sarkanā lūpu krāsa īsti nepiestāv - lūpas šauras, šķības... Pilnīgi neizceļas.