MTY @ 23.08.2022 09:38Nejauši uzklikšķināju uz emoji Saulietes stories, kur bija aicinājums pievienoties Team. Pat acis nepaspēju nomirkšķināt, ka man atnāca ziņa no pašas Karalienes "Sveika"
Pata @ 23.08.2022 09:47
Nāksies pievienoties tai sektai ????
Lavī @ 23.08.2022 10:06
Varēšu uzbaroties ar omletes pulverīšiem! ?
Enazenaz @ 23.08.2022 13:37Vucēnai esot sūtīti nopludinātā čata bildes, bet tieši tās, kuras Dace Buča ielikusi savā twitter apskatā :D Nu, nu? Kas tagad būs? Vainīga būs ziņas iznesēja, tweeta autore vai Buša? ?
SantaBarbara @ 23.08.2022 13:56
Agneseboo jau stāsta savā telegram ,jau mēgina izlocīties?
Es agnesei boo uzspiedu netīšām kaut ko, pat īsti nezinu ko un arī zibenīgi atnāca ziņa no viņas vai negribu pievienoties.MTY @ 23.08.2022 09:38Nejauši uzklikšķināju uz emoji Saulietes stories, kur bija aicinājums pievienoties Team. Pat acis nepaspēju nomirkšķināt, ka man atnāca ziņa no pašas Karalienes "Sveika"
kapriza__ @ 23.08.2022 20:02Es agnesei boo uzspiedu netīšām kaut ko, pat īsti nezinu ko un arī zibenīgi atnāca ziņa no viņas vai negribu pievienoties.
Un viņas pat čeko, kas skatās storijus. Sīki, smalki visu nerakstīšu, jo iespējams pēc rakstītā atkodīs, kas es esmu, bet es pirms kāda laika uzzināju, ka mana paziņa izplata tos sūdus. Iegāju pāris reizes paskatīties kā viņai iet un kā pasniedz, pagāja kāds laiciņš un pēkšņi viņa sāk man rakstīt, cipa kā baigā draudzene (nekad tādas neesam bijušas). Es to ziņu neatvēru. Ar to jau nepietika, atrada citus veidus kur mani censties uzrunāt. Paņēmu un vnk nobloķēju visur. ? Un viņa ir viena no augšējā gala, tusē ar visām Saulietēm utt. ik pa laikam. Tikko paskatījos, viņai seko 4k, + stalkeri, tātad storijus skatās daudz cilvēku. To apņēmību katram rakstīt, kas skatās viņas storijus.
Filomena @ 24.08.2022 12:44Sanda Krasta Itālijā uzresnejusi, nu atkal jāsāk tievet ??? 4 drainefektus jau iedzērusi šodien un pazaudejusi 400gr.