Kāds risinājums?

Reitings 790
Reģ: 29.01.2020
Esmu bērniņa gaidības, vēl palikuši 2 mēneši. Esam kopā pusotru gadu, diezgan ātri paliku stāvokli.
Iepriekš runājam par ģimeni, ka nākotne vēlētos bērnus, taču nedomāju, ka tas notiks ar mums tik ātri. Par abortu daudz un dikti domāju, neuztaisīju + veselības dēļ arī šaubījos.
Liekas, ka par šo cilvēku ir nokritušas kaut kādas rozā brilles un saprotu, ka šis nebūsi tas cilvēks ar ko vēlos ilgtermiņa ģimeni. Esmu pieļāvusi lielu kļūdu izvēlējoties viņu par tēvu.
Iepriekš likās, ka mums ir kopīgi dzīves mērķi un bijām uz viena Viļņa tagad man liekas, ka kopīgs nav pilnīgi nekas un esmu ar viņu tikai tāpēc ka esmu stāvokli.
Esmu pati augusi bez tēva un vēlos vismaz mēģināt, lai manam bērnam būtu ģimene un dot abiem iespēju vismaz sākumā un kopīgi sagaidīt.
Es sev cenšos ieskaidrot, ka šis nebūs mūžīgi un bērna dēļ ir nedaudz jaziedojas. Ka visu dzīvi kopā nenodzīvosim, drīzāk domāju par to kā lai ar šo sadzīvo morāli un daudz maz saticīgi. Gribu vairāk sev pievērsties šo laiku, attīstīties un domāt par bērnu un domāt ko tālāk darīt. (kā audzināt atsevišķi,kad paaugsies)
12.09.2021 13:58 |

10 gadi
Reitings 454
Reģ: 01.08.2012
29090 @ 12.09.2021 15:39

Tu gribi vīrieti, kurš 30 gados neko nav sasniedzis, un ar tevi ir aiz izmisuma?
nevis aiz izmisuma būtu ar sievieti kurai ir bērns, bet gan saprot , ka nav nemaz tas traģiski. ;)))
12.09.2021 16:03 |

Reitings 2062
Reģ: 26.06.2019
Ņem vērā, ka ''vēlāk'' tev būs ap 30, un vientuļās mātes, jo īpaši šādā vecumā, ''līgavu tirgū'' ir zemas vērtības. Līdz ar to reālistiski būs noskaņoties uz to, ka ja no šī vīrieša vēlāk šķirsies, visdrīzāk ar to tava attiecību vēsture būs beigusies.

Ja šo raksta skolniece, kurai ir zem 20, tad šāds viedoklis ir piedodams. Bet ja pieaugusi sieviete, tad -atver acis. Vai varbūt tikai manām draudzenēm, paziņām, radiniecēm tā veicas, jo es tiešām nezinu nevienu sievieti, kura pēc šķiršanās ar bērna tēvu, nebūtu atradusi vīrieti gan ar, gan bez bērniem.
Un nevajag bāzt vienā katlā sievieti, kurai ir bērns ar +20 liekiem kg. Bērnišķīga domāšana.
Bet autores situācija pati par sevi ļoti skumīga, un arī nākotne diezvai iezīmēsies pozitīvākās krāsās, kaut vai tā iemesla dēļ, ka pati šo bērnu ne visai vēlas.
12.09.2021 16:47 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Kad manam bērnam bija viens gadiņš, mēs ar bērna tēvu izšķīrāmies. Es arī jau ilgi jutu, ka nu nebūs! Kopš tā laika ir pagājuši 11 gadi un es varu pateikt zini ko? Es jau 11 gadus esmu attiecības ar vīrieti, kas manam bērnam deva savu uzvārdu un… kā nesen uzzināju, mums nekad nebūs otra bērna, nezinu kāpēc, ārsti piedāvā neskaitāmas pārbaudes, bet ja 10 gadu laikā nav pieteicies, tad cerības ir niecīgās. Un tad es tā domāju- ja, man nebūtu šī viena bērna, es vispār būtu bez! Paldies Dievam, ka man tolaik pietika prāta gan paturēt (patiesībā plānots bērniņš), gan izšķirties- skatos uz bērna bioloģisko tēvu un nespēju saprast, kā es varēju būt ar tādu. 🤦‍♀️😁
12.09.2021 20:53 |

Reitings 50
Reģ: 23.05.2016
Katram savs stāsts un prieks par labām beigām. Man arī pēc bērna piedzimšanas nokrita rozā brilles ,un sapratu,ka šis vīrietis nav mans īstais. Jo nesaskanēja ne emocionāli ,ne seksuāli. Ne arī vizuāli vairs piesaistīja. Taču nolēmu, ka tas ir uz tā rēķina ,kā maz gulēju un bija citas rūpes un lietas ,kas tajā periodā bija man interesantākās. Tāpēc nē,uzreiz nešķīros. Devu mums iespēju. Un labi,ka tā . Jo ar laiku sāku ievērot un novērtēt bērna tēva citas īpašības ,kuras nebiju ievērojusi periodā ,kad bija rozā brilles. Pagāja vairāki mēneši ,bērniņš palika patstāvīgāks un arī man palika vieglāk . Atgriezās vēlme pēc intīmās tuvības . Un vīrieti es iemīlēju no jauna. Ne tā ,kā pašā sākumā ,bet citādāk . Ikdienā visi ir aizņemti ,vīrietis bieži vien strādā daudz un maz ir mājās. Un tad sieviete sāk justies vientulīgāk, kas arī iespaido tās sajūtas un domas ,vai viņš ir īstais? Iespējams tev vajag pagaidīt kādu laiku ,pabūt šajās attiecībās un paskatīties ,kā tavas domas mainīsies ,kad bērniņš būs piedzimis un būs pagājis jau kāds gads. Tad tu būsi vismaz mēģinājusi ,un beigās uzzināsi ,vai bija tā vērts. Viss ir tava izvēle.
Apsveicu ar gaidāmā cilvēciņa ienākšanu tavā dzīvē :)
12.09.2021 21:35 |

Reitings 863
Reģ: 19.11.2014
29090 @ 12.09.2021 15:39

Tu gribi vīrieti, kurš 30 gados neko nav sasniedzis, un ar tevi ir aiz izmisuma?

O.Fiļs laikam galīgais lūzeris un neko nesasniedzis, ja jau kopā ar sievieti, kurai bija ne tikai savs bērns, bet vēl bijušā vīra bērnu paķēra līdzi. Pilots Pēteris ar laikam nav pilots, bet gan ciema dzērājs, ja jau šim K.Sauliete ar divām meitām vajadzīga. Timma vispār pudeles miskastēs lasa, nabags un tā, tāpēc jau savāca to ukraiņu dziedātāju ar 3 bērniem. Plus nekā viņām tos 20nliekos kg nesaskatu. Tas tā, uz ātru roku no šajā forumā apspriestajiem.
Ja no reālās dzīves, tad toč jābūt glupam 20-gadniekam, lai uzskatītu, ka sievietes ar bērnu ir norakstītas, Manā draugu un kolēģu lokā absolūtais vairākums ir bijušas šķīrušās un ir ar bērniem, i resnas, i tievas, i smukas, i nesmukas, un 100% visām ir jaunas attiecības.
13.09.2021 15:53 |

Reitings 64
Reģ: 01.06.2015
Autore, kā jūs šobrīd jūtaties? Vai iztiekat bez palīdzības? 🙏🏼
18.02.2022 00:32 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Savā ziņā te var piekrist abām pusēm, protams nav jaut tā, ka nevienai sievietei ar bērnu vairs nekad nebūs attiecības. Liela daļa tās atrod un daudzām paveicas. Bet salīdzinoši, standarta situācijā, vidēja izskata sievietei ar bērnu tas ir daudz grūtāk nekā ja šī bērna nebūtu.
P.S. Augstāk uzskaittītās sievietes ir sava veida “slavenības”, tā nav standarta situācija, ir daudz džeki kam uz viņām “stāv” tikai dēļ tā. Un kaut kāds tur “pilots pēteris” arī nav gluži uzskatāms par baigo princi ar augstiem sasniegumiem, bet gan kaut kāds kivičveidīgais, presē bija redzamas pietiekami daudz situācijas kas parāda, kas šis par putnu, diez vai normāla sieviete sev tādu gribēs.
18.02.2022 09:09 |

Reitings 527
Reģ: 24.03.2018
Šķiries!
19.02.2022 10:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits