LabaDabaDa @ 13.06.2026 19:46Un kas tās par jocīgām dāvanām no "mīļajiem draugiem"? 1 Hubba-Bubba, lētākās vafeļu trubiņas, mazā paciņa ar grila desiņām. Un kas ir tie zeltainie? Aknu pastētes, vai? Arī lētākās? :D
Šausmīgo bomziski. :D
Adele4 @ 13.06.2026 21:43Bet nu kārtējo mīļo sawlju dāvanas, lienītei ir super svarigs fakts ko atrādīt. Šausmas.
LabaDabaDa @ 13.06.2026 19:46Un kas tās par jocīgām dāvanām no "mīļajiem draugiem"? 1 Hubba-Bubba, lētākās vafeļu trubiņas, mazā paciņa ar grila desiņām. Un kas ir tie zeltainie? Aknu pastētes, vai? Arī lētākās? :D
Šausmīgo bomziski. :D
Nu labi, lai nu par ko, bet par svīšanu gan ir tizli piesieties. OK, tie, kas nekad nav spēlējuši mūzikas instrumentu un dziedājuši, varbūt nezina, BET! muzicēt (spēlēt instrumentu un dziedāt) - tas ir reāls, fizisks, intensīvs slogs ķermenim un vairāku stundu garumā. Neesat ievērojušas, ka arī liela daļa citu mūziķu svīst? Tā ir fizioloģija muzicēšanas laikā. Un zinu, ko runāju, esmu bijusi mūzikā 16 gadus, tajā svēru 45 kg.Adele4 @ 14.06.2026 07:32Melnaja ķitelī neredzēja sviedru pleķus. Tagad uz tā džinsu kostīma var redzēt iesvīdumu.visa mugura slapja veprim un uz biksēm arī pleķi.
Saldūskatuvei plāni rozā tilla audumi un lenka.aiz tiem.filmā koncertu pipec. Domā ka ir neredzama? Cirks.par brīvu!
Bet vēl grandiozāks ir skats, kur leņkis uz skatuves un mia aizskatuvē ar telefonu filmē! :D
Kopumā izskatās foršs tas pasākums Saldū, daudz cilvēku, bet kāpēc vepris bija jāaicina?
Asā Ķepa @ 14.06.2026 13:28Nez kur tad Lienes uzstāšanās video, lai gan pēc nebalss kādā viņa pateicās par pasākumu, pat nezinu, vai gribu dzirdēt viņas dziedāšanu.
Linduxis @ 14.06.2026 13:20Nu labi, lai nu par ko, bet par svīšanu gan ir tizli piesieties. OK, tie, kas nekad nav spēlējuši mūzikas instrumentu un dziedājuši, varbūt nezina, BET! muzicēt (spēlēt instrumentu un dziedāt) - tas ir reāls, fizisks, intensīvs slogs ķermenim un vairāku stundu garumā. Neesat ievērojušas, ka arī liela daļa citu mūziķu svīst? Tā ir fizioloģija muzicēšanas laikā. Un zinu, ko runāju, esmu bijusi mūzikā 16 gadus, tajā svēru 45 kg.
A kurš teica, ka jādzied skaidrā?!LabaDabaDa @ 13.06.2026 19:33
Šitā zaķapastala? Viņa taču skaidrā pat interneta tiešraidē nevarēja ieiet. Aiz bailēm bija galīgi pillā. Kā viņa tagad kāps uz skatuves kā izpildītāja? Dziedās, paslēpusies aiz mobilā telefona?
Ja sēžot uz ķebļa ir tā jāsvīst ka 2 kārtas lupatu un bikses slapjas, tad tadiem bermudu divstūriem vispār būtu jāatstiepjas uz skatuves 😁Linduxis @ 14.06.2026 13:20Nu labi, lai nu par ko, bet par svīšanu gan ir tizli piesieties. OK, tie, kas nekad nav spēlējuši mūzikas instrumentu un dziedājuši, varbūt nezina, BET! muzicēt (spēlēt instrumentu un dziedāt) - tas ir reāls, fizisks, intensīvs slogs ķermenim un vairāku stundu garumā. Neesat ievērojušas, ka arī liela daļa citu mūziķu svīst? Tā ir fizioloģija muzicēšanas laikā. Un zinu, ko runāju, esmu bijusi mūzikā 16 gadus, tajā svēru 45 kg.
Linduxis @ 14.06.2026 13:20Nu labi, lai nu par ko, bet par svīšanu gan ir tizli piesieties. OK, tie, kas nekad nav spēlējuši mūzikas instrumentu un dziedājuši, varbūt nezina, BET! muzicēt (spēlēt instrumentu un dziedāt) - tas ir reāls, fizisks, intensīvs slogs ķermenim un vairāku stundu garumā. Neesat ievērojušas, ka arī liela daļa citu mūziķu svīst? Tā ir fizioloģija muzicēšanas laikā. Un zinu, ko runāju, esmu bijusi mūzikā 16 gadus, tajā svēru 45 kg.
upeskrasti @ 14.06.2026 20:20Bet es atkal kaut ko citu pamanīju. Tajā bildē, kur viņi abi kopā un "dzied" viņai ir tās baltās kedas, ko bīloveds viņai pagājušo vai aizpagājušo gadu nopirka. Man ir radies iespaids, ka viņa ļoti reti kad viņas uzvelk. Tikai tādos izejamos pasākumos. Laikam baigi taupa vienīgos labos apavus. Visu laiku taču staigā savās kamieļbotās.
67 @ 14.06.2026 13:53
Tā jau nebija viņa,kura pateicās.🤦🏻♀️