Helga Andersson @ 19.03.2026 19:05Man gan tās glupās Līgas nav žēl - nav viņa nekāds upuris. Visu laiku bija labā draudzenīte um mīļā sirsniņa, un zināja par visiem Kiveļu gājieneim un atbalstīja visas viņu cūcības. Tagad pagriezās sūdu vwtilators uz pašu. Cerams, būs mācība, lai gan šaubos.
Helga Andersson @ 19.03.2026 19:05Man gan tās glupās Līgas nav žēl - nav viņa nekāds upuris. Visu laiku bija labā draudzenīte um mīļā sirsniņa, un zināja par visiem Kiveļu gājieneim un atbalstīja visas viņu cūcības. Tagad pagriezās sūdu vwtilators uz pašu. Cerams, būs mācība, lai gan šaubos.
Mashka Kakashka @ 19.03.2026 19:26
Viņa jau nav labāka par Kivičiem, vien tas, ka savus bērnus nav pamestusi. Regulāri iesaistās piramīdu biznesos. Tirgo rūnu sveces naudas piesaistīšanai, bet pašai tādi parādi, ka ZTI jau klauvēja pie durvīm, nodokļus nemaksā. Visu laiku maina īres mājas, gan jau arī tur sakrāj parādus. Kārtējā fake iedomu ietekmele, kas negrib iet strādat normālu darbu ar stabilu algu, bet tirgo kaut kādas muļķības internetā. Tā numeroloģija vai ar ko viņa tur vēl nodarbojas, totāls bullshit, iemet cilvēka dzimšanas datus MI, tas izdod aprakstu un tālāk jau copy paste un paņem par to naudu.
Gabrielle @ 19.03.2026 13:28Es apbrīnoju, kā cilvēki var būt sadirsušies ar visu pasauli, visi bijušie ir slikti, draudzības jūk, viņi ir tikai viens otram un balti un pūkaini. Un totāli atsakās paskatīties uz to no malas un ieraudzīt savas kļūdas. Konstanti ir “Es esmu tik laba, nevienam pāri nedaru” un tad piebliež pilnus storijus ar kāda nodiršanu. Un tad atkal “Es nesaprotu, kā tie cilvēki var būt tik ļauni un neieredz mūs. Es taču esmu tik nesavtīga un pašaizliedzīga”. Un tad atkal kāds ir neliete un draņķe un ļaunuma iemiesojums. Un viņai šķiet, ka viņa visu tur pie sevis. Tad bail domāt, kas notiek aizkulisēs, ja šis notiek turot visu pie sevis.
Hermiine89 @ 19.03.2026 14:25Kviecim ir izdevīgi, ka Ļenka garā vāja. Viegli manipulēt. Un kā šoferiene noderīga. Ir arī ko iekaustīt šad tad. Pieticīga. Pretī nerunā. Piebalso šim it visā. Gatava uzklausīt viņa garos vāvuļojumus par procentiem un nozagtā tēva tēmu. Piecieš krākšanu, atraugas un smaciņu.
tieši tā! Ne Mia raud pēc krustmātes, ne viņa jūtas nodota. Liene caur bērnu projecē sevi. Un ziniet, man šķiet, ka kivis reăli izmanto Lieni, nu tur ir skaidrs, ka nav pilns rublis…jā mīļais, kă Teiksi mīļais utml! Nu viņa nedzīvo savu dzīvi, bet kivja. Nu tur kaut kas ir pa diagnožu līniju reāli. Ja kivis aizies, viņai nobirs pamatīgi. Kivis nav muļķis, bet liene tāda ir totāli! Lai Kerkirai prāta vairs neiesaistīties ar slimiem cilvēkiem, bet būt Mia, kad tas patiešām būs vajadzīgs! Un būs, ticiet man!Dzintriņa @ 19.03.2026 19:48Šitajā sūdā man žēl ir tikai Mia’s.
Ne viņa tā teica, ne domā…
Viens bērniņš palicis, un tam pašam kaunu taisa
Pretīgi