Atļaušos piemest garlaicīgajam topikam, bet cik nu man tā izpratne, tad var gan būt tā, ka nav shower, bet ir grower, bet būsim godīgas - tas nav svarīgi, jo tāds Kivičs nemāk apieties ne ar kādu un tad jau īstenībā labi vien ir, ka biksēs vien mazs cinčuks, jo ar lielu instrumentu tomēr vajag daudz maz sajēgt ko darīt. Un tas, ka Lienei ir 13 orgasmi dienā vien parāda, ka diez vai viņš kaut ko saprot no sievietes vajadzībām šajā kopdarbā. Fu, riebjas man tā Liene, bet baisi domāt kā tas cilvēks tika izņurkāts pa apakšu un, lai Dievs žēlīgs, ja kaut vienam no tiem “orgasmiem” bērni bija klāt, jo man tādas aizdomas, ka Lienei viņi varēja “būt”, lai tik beidzot tā vālēšana ir galā. Šis gan vairāk izklausās pēc tādas iesācēju nodarbes, kur neviens īsti nejēdz, ko dara, bet baigi svarīgi izlikties par baigo seksa guru. Tik tā atšķirība, ka kaut kādā vecumā cilvēki iemācās arī komunicēt par šo visu (un parasti jau gribētos cerēt pirms 40). Savukārt, atgriežoties pie izmēra - tas ir svarīgs tiem, kam nekā cita vērtīga intimitātē nav, kā prasti nop*ities. Džeki, kuriem interesē sieviete, nevis savs lepnums - ziniet, nemaz i nepateiksi to izmēru ne uz aci, ne citādi, jo tam ir nozīme tikai paštaisnu tēviņu dzīvēs. Pie tam pārsvarā jau to tēviņu, kuriem tur tā vidēji un uz leju. Bet ar Kandžu šim vispār maz sakara, jo tur diez vai vairs beisbola nūju pat varētu atrast, ja cirkulācija maz tik tālu tiktu, tāpēc jau viņš runā par sieviešu laišanu uz apli, lai kāds cits vismaz tajā nodarbē piepalīdz. Cik tomēr bēdīgi, ka vīrs publiski fantazē, ko darītu ar svešām sievietēm un suņuks to visu lasa un tik rej līdzi, pie tam labi zinot, ka tāds čiks vien ir.