salvija @ 28.12.2025 23:45
Ja pašai jāklāj, tad kuņģa verdzība, kura nav jākultivē. Ja kāds uzsauc un uzklāj, tad tas ir 10 storiju vērts #akcikskaisti notikums? akkkkk, mūsu patiesā, sirdsskaidrā saimniecīte?
Kā no kā? 😄 No KONCERTIEM, vienmer visur full house. Un viniem jau daudz nevajag - cik tad tur kapeikas maksa Temu grabuļinun lupatas. Matus audzet un ķemmēt arī tik cik ķemmi drogās nopirkt. Komunalajos ari kas tad tur aiziet - diennaktīm nemazgajas tur neviens 😄Jaunaisgads @ 29.12.2025 00:19man nav saprashanas- kaa vinji maksaa iiri, komunaalos? no kaa?
yay @ 29.12.2025 13:53Ja mani aprēķni ir pareizi, tad tuliņ-tuliņ jāsākas plostam. Un neiztrūkstoši ar q&a
akul12 @ 29.12.2025 10:38Smejaties, bet no lieveņiem nauda vairāk, kā vairākumam strādājot no 9-17..
Liepājas lievenis vien cik naudas neienesa 10 eiro no galviņas...
huitzitzilin @ 29.12.2025 14:46
Ja jau tik labi pelna, tad kur to naudu bāž? Pelnītu labi, tad iegādātos jaunu masinu, lielāku dzīvokli, lai nav visiem jābūt 1 telpā, Liene varētu atļauties brendu lietas nevis tikai tēmu sūdus. Es nekadi nevēlos aizskart cilvēkus kuriem ir vecāka gada mašīna vai vienistabas dzīvoklis, taču KIVIČI ir tāda suga, ka izrādīties ir viņu gēnos. Nekur tā nauda netiek atspoguļota - nomaksa rēķinus, atliek ēdienam un alkoholam un dzīve uz urrā.
hurrem @ 29.12.2025 14:48
Alkoholā īstenībā aiziet milzīga nauda, īpaši ar viņu patēriņu, tas ir labas mašīnas līzinga vērtības cipars ko viņi mēnesī nodzer.