Candelaria @ 16.01.2025 22:19Tie nagi tiešām izskatās šausmīgi, man būtu traki kauns ar tādiem apkārt plivināties.
Rozāforums @ 17.01.2025 19:47nedrīkst aizmirst arī Ziemassvētku fotosesiju, kur abi ar tēviņu izriezuši redeles stāv ,un bērns tikmēr kā nabags ar vienu kurpi un neatbilstošās drēbēs..
Standby @ 17.01.2025 14:00Pirksti uz augšu saliekti,nav ar pārējo plaukstu vienā līmenī,tāpēc vairāk krunku izskatās. Ja būtu uz leju,tad normāla roka.
Neiil @ 17.01.2025 21:47Madara ielikusi story ar svaigu manikīru! Liene, paskaties un pamācies kā tā lieta jādara?
Euclid @ 17.01.2025 21:51
Pat ja tā, nu tak tad lai domā līdzi ļena. Viņa tak it kā to salonu cenšas reklamēt, tad jau dizainerei māksliniecei būtu jāsaprot, ka visām sīkākajām detaļām ir nozīme. Arī roku leņķim, pirkstu ādas speciālai sakrunkošanai utt utjp.
Bet nu reklāma kā jau ļenkas gaumē ?
yay @ 17.01.2025 21:08Patiesībā nav teikts, ka viņai tajā salonā 100% viss pa brīvo. Varbūt tikai atlaidīte pakalpojumiem. Principā, vadītājam jau būtu jāizanalizē kāds klientu pienesums ir no ļenkas. Es spriežu pēc tā, ka labu laiku atpakaļ viņi bija vienā hmm.."kafejnīcā", kura pieder maniem draugiem un bija salikuši, ka sadarbība. Es protams uzreiz kā lauvene zvanu draugiem un prasu skaidrā tekstā "kas pa naaaaaaaaaaaa?????" un vēl lielāks bija mans pārsteigums, ka ļenka pati bija izdomājusi, ka sadarbība, neviens neko viņai neapmaksaja. Pie tam tie drebelīgie storiji galīgi neglaimoja iestādei. Nevaru vairs detaļās vairāk stāstīt, perdon.
Vot aļika pērles uz halāta, tas ir riktīgs glamūrs 😂sivenssivenamdraugs @ 18.01.2025 00:42
Liene, ja filmē ar lētajām plastmasa pērlēm uz sava frotē halāta fona, tad nu vismaz nofilmē akurāti. Absolūta antireklāma. Krāsa netīra, kā izbalējusi.
LabaDabaDa @ 18.01.2025 11:19
Es arī pieļauju, ka daļa no sadarbībām ir pilnīgi meli. Un daļa vienkārši raustās ar tiem diviem strīdēties, jo tad būs mēsli ventilatorā.
O, Jūrmala! Gaidām Q&AHelga Andersson @ 18.01.2025 19:01Pārītis ir Jūrnalā, defilē pa Jomas ielu. Ka tik nebūs svaigu gaisu sašņaukušies, varbūt būs kāda q&a sesija ?
Hermiine89 @ 18.01.2025 20:19O, Jūrmala! Gaidām Q&A
Muzikālā banka būs nākamo sestdien. Šovakar varbūt kāds Zelta mikrafons?salvija @ 18.01.2025 23:02
Šovakar "Muzikālā banka" - nez, mūsu patiesākais muzikants ar savu griķu mūzu mūs ar savu patieso viedokli par šo pasākumu neaplaimos? ? jau kuro gadu turp nav aicināti.