KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Ļenka iesaka jaunu filmu, tad es arī viņai varētu ieteikt: Live Kivičs un Skulme vannā. 2019.gada visskatītākais video. Ļoti interesanta filma aptuveni 2. h iet. Youtube var atrast.
Varu, iedomāties cik ļoti liels kauns viņu bērniem ir redzēt šo ''šedevru" . Tur kamēr Liene neredz ,Kivičs aiz muguras viņai dročī.😀
30.04.2023 20:38 |

Reitings 196
Reģ: 23.03.2023
kapibara @ 30.04.2023 17:58

Tas bija iestudēts.

Pati tici tam, ko uzrakstīji? Varbūt iestudēts ir arī savu trīs meitu novārtā pamešana un publiska sūkšanās ar piedzērušos kivi, pašai ari esot zem grādiem, kur video ilgi visiem bija redzams instagramā, ieskaitot pamestās un apkaunotās meitas?
Var protams dzīvē kļūdīties, izdarīt muļķības un censties sākt visu no jauna, bet ne šajā gadījumā. Meitas ir apkaunotas, pamestas, pazemotas - vecākā publiski TV, kad sirdslabestīgā māte atrāda saraksti ar meitu. Sievišķīgi ir pārdot visu iedzīvi, lai būtu par ko nopirkt sev un savam štucerim alkoholu? Da beidz! Kā var šāda persona mācīt da jebko par sievišķību, kad tajā pat laikā ģērbjas kā tīne un kurtizāne, visu ko iesāk, pamet pusratā un grāmatu sola jau gadiem? Ko tieši viņa va sniegt un tev iemācīt?
30.04.2023 21:07 |

Reitings 2714
Reģ: 30.03.2022
Helga Andersson @ 30.04.2023 16:54
Te tak pēc jautājuma uzbūves var pateikt, ka pati sev taisa viktorīnu ?
https://failiem.lv/u/jn7b9kb8n

Manieres, runasveids un pieklajiba?!😁😁😁Un to saka Liene Liepina?! Kur, ludzu, vinjas uzvediba izpauzas sis tris augstakminetas lietas? Fotografejot un filmejot citus cilvekus bez vinju piekrisanas, visu laiku vainojot un noliekot parejos, nespejot izteikt neko vairak par "cik forsi", "cik skaisti", "hihihi", vai ari sagerbjoties un apkaroties ar grabuljiem ka klauns?
30.04.2023 21:07 |

Reitings 2109
Reģ: 09.12.2021
visslabi @ 30.04.2023 21:07

Pati tici tam, ko uzrakstīji? Varbūt iestudēts ir arī savu trīs meitu novārtā pamešana un publiska sūkšanās ar piedzērušos kivi, pašai ari esot zem grādiem, kur video ilgi visiem bija redzams instagramā, ieskaitot pamestās un apkaunotās meitas?
Var protams dzīvē kļūdīties, izdarīt muļķības un censties sākt visu no jauna, bet ne šajā gadījumā. Meitas ir apkaunotas, pamestas, pazemotas - vecākā publiski TV, kad sirdslabestīgā māte atrāda saraksti ar meitu. Sievišķīgi ir pārdot visu iedzīvi, lai būtu par ko nopirkt sev un savam štucerim alkoholu? Da beidz! Kā var šāda persona mācīt da jebko par sievišķību, kad tajā pat laikā ģērbjas kā tīne un kurtizāne, visu ko iesāk, pamet pusratā un grāmatu sola jau gadiem? Ko tieši viņa va sniegt un tev iemācīt?

Bet tas ar Neidu viss bija dēļ šova. Paši vēl atzina toreiz.
30.04.2023 21:14 |

Reitings 196
Reģ: 23.03.2023
kapibara @ 30.04.2023 21:14

Bet tas ar Neidu viss bija dēļ šova. Paši vēl atzina toreiz.

Ko viņiem citu teikt, kad viss ir sadirs...s? Tieši, ko? Var jau teikt, ka arī pirmais viņu kopīgais šovs bija iestudēts, bet vai Lienei šovs alkoholu mutē lēja? Taču nē! Visu šovu bija savā dzīves zemākajā punktā, kad meitas aizbēgušas no labestīgās mātes ( nez kāpēsc, ja māte tik labestīga, ne?), sava māte negrib ne dzirdēt vairs par Lieni, visi novērsušies, pati nodzērusies, absolūti nekopta un briesmīgā paskatā. Visi laivi esot vannā, visos alkohola reibumā. Plika vannā publiski. Internets diemžēl neko neaizmirst. Var muldēt da jebko tagad, bet internets neko neaizmirst. Nav savienojams tas, kas tur pieejams un redzams kā melns uz balta ar to, ko Liene tagad cenšas iestāstīt. Ja pati ir aizmirsusi, ko pālī ir runājusi, kas ir safotografēts un uzfilmēts, tad to visu var paskatīties internetā. Kā šāda persona un vispār kā var prātā ienākt kautk kāsu sievišķības akadēmiju viņai televīzijā veidot? Ja cilvēks sāk jaunu dzīvi, nu tad nemuldi par to, ko esi sačakarējis un kā sačakarējis. Visi tak to redzēja TV. Un nebija tas nekāds šovs. Īsta dzīve ar īstas dzīves traģiskām sekām - gan piekauta tika no sava mīļotā vīra rokas, gan meitas aizbiedēja no sevis prom. Un tas viss dēļ kā? Dēļ sava mīļotā vīra un alkohola. Lai vai kā, kamēr būs ar savu mīļoto vīru kopā, būs grūti sākt visu no jauna un labot savas kļūdas. Abi viens otru pazudina.
30.04.2023 21:32 |

10 gadiPatīk
Reitings 4661
Reģ: 31.10.2010
sakuraszarins @ 30.04.2023 20:38
Ļenka iesaka jaunu filmu, tad es arī viņai varētu ieteikt: Live Kivičs un Skulme vannā. 2019.gada visskatītākais video. Ļoti interesanta filma aptuveni 2. h iet. Youtube var atrast.
Varu, iedomāties cik ļoti liels kauns viņu bērniem ir redzēt šo ''šedevru" . Tur kamēr Liene neredz ,Kivičs aiz muguras viņai dročī.?

Es kad toreiz to ieraudzīju, uzreiz nodomāju, ka nav tam pārītim visi mājās. Neviens normāls cilvēks nepublicēs to, kā peldas vannā un savu dingdongu publiski neraustīs.
30.04.2023 21:36 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
sakuraszarins @ 30.04.2023 20:38
Varu, iedomāties cik ļoti liels kauns viņu bērniem ir redzēt šo ''šedevru" . Tur kamēr Liene neredz ,Kivičs aiz muguras viņai dročī.?

Kursikus, lūdzu, par šo tēmu! Papildus idejas Jekaterinai:
Kā nolaist pa burbuli savu dzīvi?
Kā slēpt dzeršanas sekas-labākie filtri?
Kā likt citiem domāt ka vīrs pelna 4tk mēnesī?
Kā gatavot vistu?
Lienes stila padomi tām, kuras iesprūdušas 2000.gadā.
Kā izcūkot vienīgos meitas svētkus kādi bijuši?
30.04.2023 22:08 |

Reitings 6312
Reģ: 01.04.2023
Berry5 @ 30.04.2023 22:08

Kursikus, lūdzu, par šo tēmu! Papildus idejas Jekaterinai:
Kā nolaist pa burbuli savu dzīvi?
Kā slēpt dzeršanas sekas-labākie filtri?
Kā likt citiem domāt ka vīrs pelna 4tk mēnesī?
Kā gatavot vistu?
Lienes stila padomi tām, kuras iesprūdušas 2000.gadā.
Kā izcūkot vienīgos meitas svētkus kādi bijuši?

Uztura speciāliste Ļenka: kā pēc iespējas neglītāk nofočēt to vistu, lai skatītājiem tajā vakarā vairs ēst vispār negribētos.
Sociālo tīklu satura veidošanas eksperte Ļenka: kā video storijos iedabūt pēc iespējas vairāk dubļus, peļķes, miskastes konteinerus, putnu kakas.
Gurmāne Ļenka: kā nofočēt restorānus (un aiziet pačurāt), neko nepasūtot.
30.04.2023 22:18 |

Reitings 35029
Reģ: 06.11.2022
Helga Andersson @ 30.04.2023 16:54
Te tak pēc jautājuma uzbūves var pateikt, ka pati sev taisa viktorīnu ?
https://failiem.lv/u/jn7b9kb8n

Paldies par ekrānšāviņu. Tā supersamākslotā "glamūra" bilde klāt pie teksta par nesvarīgo ārieni ir kā kulaks uz acs.
30.04.2023 22:42 |

Reitings 6002
Reģ: 17.03.2023
Kas, ta nu??? Kāpēc šodien tik maz storiji??? Ļenkai pohas???
01.05.2023 01:48 |

10 gadi
Reitings 3940
Reģ: 27.06.2014
https://failiem.lv/u/er3v6gxs5
Nu Minhauzens, ņemagu 😂😂 bet tas, kā izrādās, iedzimts pa mātes līniju
01.05.2023 03:42 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
Arahne @ 01.05.2023 03:42
Nu Minhauzens, ņemagu ?? bet tas, kā izrādās, iedzimts pa mātes līniju

Nu jau pārspēj tos, kuru psihenē saka, ka esot Napoleoni. Bet viñi vismaz ir psihenē, nevis staigā pa ielām. Nez kas Kiviča galvā darās - viñš ir alkāns un rupeklis, protams, taču ne psihiski slims. Tā kā vajadzētu ieslēgt nodzertās smadzenes un vest Lieni ārstēties.
01.05.2023 04:04 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Arahne @ 01.05.2023 03:42
Nu Minhauzens, ņemagu ?? bet tas, kā izrādās, iedzimts pa mātes līniju

Šis jau pat vairs nav smieklīgi 😮
Viņa aprūpē trīsgadīgu bērnu.
01.05.2023 08:19 |

Reitings 2160
Reģ: 30.12.2022
Liene maskējoties ar blondu matu krāsu, lai iekļautos sabiedrībā.
Jautājums, kāpēc tās briesmīgi ataugušās matu saknes nav rudas?
Un būtu labāk padomājusi, kā sabiedrībā iekļausies Mia, ņemot vērā, cik ļoti iepaliek daudzos jautājumos, salīdzinot ar saviem vienaudžiem. Kas, protams, ir vecāku nolaidība.
Kamēr Liene aizņemta ar savu pašpersonības kultu, tikmēr maziš tulīt būs 3 gadus vecs ar maisījuma pudeli padusē.
01.05.2023 08:47 |

Reitings 30742
Reģ: 21.10.2022
Ļenkas dilērijs šonakt , citēju :
- Plkst. 03:00 ,, Valpurģu nakts . Raganu saiets . Lai baidās visi , kas vēl mums ļaunu ! Īstajā laikā pamodos ! Čau ! ,,
- tālāk ,,failos,, jau redzamie storiji , vietējā ragana uz slotas kāta ar Mežezera 4paku , veic sātaniskus rituālus Rundāles pilsdārzā 😀😀😀😀😀😀😀😀
- Plkst. 04:00 , jau atlidojusi līdz ,,Uzvaras parkam,, Rīgā 😀😀😀😀😀😀😀😀
-,, Braucu garām sakurām Uzvaras parkā , un tās šogad ir bez krāsas . Kādēļ ?Varbūt kāds var izskaidrot šo fenomenu ?
- Plkst. 05:30 jau tapis reels :
,, Ir gandrīz 5:30, kad piedzima Estere, pirmais bērniņš Dzemdību namā. Viņas nav fotogrāfijā, bet vienmēr manās domās un sirdī. Šī man ir īpaša diena Tevis dēļ, meitiņ. Tavs tētis mums ir atņēmis šos īpašos, mūsu brīžus.
Man līdzās saldi čuč Mia, mazā Tava māsiņa, un Keitija, mana mīļotā vīra @andriskivics meitiņa, kuru mīlu kā savu pašas meitu. Mīlu Tevi, Esterīt. Esmu domās ar Tevi ik dienas.
Lūdzu visus nekomentēt neko vai atstāt sirsniņu. Paldies.,,
01.05.2023 08:49 |

Reitings 5632
Reģ: 06.08.2014
Blocked @ 01.05.2023 08:49
Ļenkas dilērijs šonakt , citēju :
- Plkst. 03:00 ,, Valpurģu nakts . Raganu saiets . Lai baidās visi , kas vēl mums ļaunu ! Īstajā laikā pamodos ! Čau ! ,,
- tālāk ,,failos,, jau redzamie storiji , vietējā ragana uz slotas kāta ar Mežezera 4paku , veic sātaniskus rituālus Rundāles pilsdārzā ????????
- Plkst. 04:00 , jau atlidojusi līdz ,,Uzvaras parkam,, Rīgā ????????
-,, Braucu garām sakurām Uzvaras parkā , un tās šogad ir bez krāsas . Kādēļ ?Varbūt kāds var izskaidrot šo fenomenu ?
- Plkst. 05:30 jau tapis reels :
,, Ir gandrīz 5:30, kad piedzima Estere, pirmais bērniņš Dzemdību namā. Viņas nav fotogrāfijā, bet vienmēr manās domās un sirdī. Šī man ir īpaša diena Tevis dēļ, meitiņ. Tavs tētis mums ir atņēmis šos īpašos, mūsu brīžus.
Man līdzās saldi čuč Mia, mazā Tava māsiņa, un Keitija, mana mīļotā vīra @andriskivics meitiņa, kuru mīlu kā savu pašas meitu. Mīlu Tevi, Esterīt. Esmu domās ar Tevi ik dienas.
Lūdzu visus nekomentēt neko vai atstāt sirsniņu. Paldies.,,

Es tikai nesaprotu - kāda velna pēc šinī tekstā ir iepīta Ketija??🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Kur var būt tāda čūska?Ne vārda par savām pārējām divām meitām, ka mīl viņas, bet vot Madaras meitu viņa mīl. Ko Tu dirs liene?Cik var kacināt to Madaru. Pretīga būtne tā liene.
01.05.2023 08:53 |

Reitings 40879
Reģ: 11.02.2015
Šonakt īpaši uz īso sagājis.
Sakuras bez krāsas...baltas domāts? Balts arī ir krāsa 😁
Ruda ragana..khemm, nu jā, pilnīga taisnība 😁 ragana viņa ir tiešām, tikai bez pašpiedēvētajām "spējām", jo nu, ar ko viņa jebkam kloķi ir ielikusi? Pat meitas atņemtas, ko tad bijušajam vīram neko nespēja "pieburt"? 😁🤦
01.05.2023 08:58 |

Reitings 30742
Reģ: 21.10.2022
EsPati @ 01.05.2023 08:53

Es tikai nesaprotu - kāda velna pēc šinī tekstā ir iepīta Ketija????‍♀️??‍♀️ Kur var būt tāda čūska?Ne vārda par savām pārējām divām meitām, ka mīl viņas, bet vot Madaras meitu viņa mīl. Ko Tu dirs liene?Cik var kacināt to Madaru. Pretīga būtne tā liene.

Piedevām , foršā Madaras ģimenīte , taču atrodas ārzemju ceļojumā . Keitija tur , ir kopā ar saviem vecākiem , nevis MAUKAS skulmes gultā .
01.05.2023 08:58 |

Reitings 6571
Reģ: 10.01.2023
Rakstniece @ 01.05.2023 08:47
Liene maskējoties ar blondu matu krāsu, lai iekļautos sabiedrībā.
Jautājums, kāpēc tās briesmīgi ataugušās matu saknes nav rudas?
Un būtu labāk padomājusi, kā sabiedrībā iekļausies Mia, ņemot vērā, cik ļoti iepaliek daudzos jautājumos, salīdzinot ar saviem vienaudžiem. Kas, protams, ir vecāku nolaidība.
Kamēr Liene aizņemta ar savu pašpersonības kultu, tikmēr maziš tulīt būs 3 gadus vecs ar maisījuma pudeli padusē.
par tām saknēm es arī domāju.
Bet skatos uz to bildi- vai tiešām viņa arī savu meitu ģērbs kā pati sevi. Visur kkādi spīguļi, zīmējumi un kankari utt
01.05.2023 09:06 |

Reitings 5632
Reģ: 06.08.2014
Blocked @ 01.05.2023 08:58

Piedevām , foršā Madaras ģimenīte , taču atrodas ārzemju ceļojumā . Keitija tur , ir kopā ar saviem vecākiem , nevis MAUKAS skulmes gultā .

Pēc Madaras storijiem spriežot, izskatās, ka bez meitām aizlidojuši. Gan jau Keitija ir pie kivičiem, bet nu, tas nenozīmē, ka tā ir jāmurgo par viņai svešu bērnu!Atkal tā ragana skaudībā vārās par Madaras foršo ceļojumu, tad nu izdomāja savā dabā - kaut ko pretīgu izspļaut. Ja es būtu Madara, man patiešām būtu nepatīkami, ka tā ragana iepin manu bērnu savos tekstos. Kāds sakara vienkārši.
01.05.2023 09:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits