kapibara @ 30.04.2023 17:58
Tas bija iestudēts.
Helga Andersson @ 30.04.2023 16:54Te tak pēc jautājuma uzbūves var pateikt, ka pati sev taisa viktorīnu ?
https://failiem.lv/u/jn7b9kb8n
visslabi @ 30.04.2023 21:07
Pati tici tam, ko uzrakstīji? Varbūt iestudēts ir arī savu trīs meitu novārtā pamešana un publiska sūkšanās ar piedzērušos kivi, pašai ari esot zem grādiem, kur video ilgi visiem bija redzams instagramā, ieskaitot pamestās un apkaunotās meitas?
Var protams dzīvē kļūdīties, izdarīt muļķības un censties sākt visu no jauna, bet ne šajā gadījumā. Meitas ir apkaunotas, pamestas, pazemotas - vecākā publiski TV, kad sirdslabestīgā māte atrāda saraksti ar meitu. Sievišķīgi ir pārdot visu iedzīvi, lai būtu par ko nopirkt sev un savam štucerim alkoholu? Da beidz! Kā var šāda persona mācīt da jebko par sievišķību, kad tajā pat laikā ģērbjas kā tīne un kurtizāne, visu ko iesāk, pamet pusratā un grāmatu sola jau gadiem? Ko tieši viņa va sniegt un tev iemācīt?
kapibara @ 30.04.2023 21:14
Bet tas ar Neidu viss bija dēļ šova. Paši vēl atzina toreiz.
sakuraszarins @ 30.04.2023 20:38Ļenka iesaka jaunu filmu, tad es arī viņai varētu ieteikt: Live Kivičs un Skulme vannā. 2019.gada visskatītākais video. Ļoti interesanta filma aptuveni 2. h iet. Youtube var atrast.
Varu, iedomāties cik ļoti liels kauns viņu bērniem ir redzēt šo ''šedevru" . Tur kamēr Liene neredz ,Kivičs aiz muguras viņai dročī.?
sakuraszarins @ 30.04.2023 20:38Ļenka iesaka jaunu filmu, tad es arī viņai varētu ieteikt: Live Kivičs un Skulme vannā. 2019.gada visskatītākais video. Ļoti interesanta filma aptuveni 2. h iet. Youtube var atrast.
Varu, iedomāties cik ļoti liels kauns viņu bērniem ir redzēt šo ''šedevru" . Tur kamēr Liene neredz ,Kivičs aiz muguras viņai dročī.?
Berry5 @ 30.04.2023 22:08
Kursikus, lūdzu, par šo tēmu! Papildus idejas Jekaterinai:
Kā nolaist pa burbuli savu dzīvi?
Kā slēpt dzeršanas sekas-labākie filtri?
Kā likt citiem domāt ka vīrs pelna 4tk mēnesī?
Kā gatavot vistu?
Lienes stila padomi tām, kuras iesprūdušas 2000.gadā.
Kā izcūkot vienīgos meitas svētkus kādi bijuši?
Helga Andersson @ 30.04.2023 16:54Te tak pēc jautājuma uzbūves var pateikt, ka pati sev taisa viktorīnu ?
https://failiem.lv/u/jn7b9kb8n
Arahne @ 01.05.2023 03:42https://failiem.lv/u/er3v6gxs5
Nu Minhauzens, ņemagu ?? bet tas, kā izrādās, iedzimts pa mātes līniju
Arahne @ 01.05.2023 03:42https://failiem.lv/u/er3v6gxs5
Nu Minhauzens, ņemagu ?? bet tas, kā izrādās, iedzimts pa mātes līniju
Blocked @ 01.05.2023 08:49Ļenkas dilērijs šonakt , citēju :
- Plkst. 03:00 ,, Valpurģu nakts . Raganu saiets . Lai baidās visi , kas vēl mums ļaunu ! Īstajā laikā pamodos ! Čau ! ,,
- tālāk ,,failos,, jau redzamie storiji , vietējā ragana uz slotas kāta ar Mežezera 4paku , veic sātaniskus rituālus Rundāles pilsdārzā ????????
- Plkst. 04:00 , jau atlidojusi līdz ,,Uzvaras parkam,, Rīgā ????????
-,, Braucu garām sakurām Uzvaras parkā , un tās šogad ir bez krāsas . Kādēļ ?Varbūt kāds var izskaidrot šo fenomenu ?
- Plkst. 05:30 jau tapis reels :
,, Ir gandrīz 5:30, kad piedzima Estere, pirmais bērniņš Dzemdību namā. Viņas nav fotogrāfijā, bet vienmēr manās domās un sirdī. Šī man ir īpaša diena Tevis dēļ, meitiņ. Tavs tētis mums ir atņēmis šos īpašos, mūsu brīžus.
Man līdzās saldi čuč Mia, mazā Tava māsiņa, un Keitija, mana mīļotā vīra @andriskivics meitiņa, kuru mīlu kā savu pašas meitu. Mīlu Tevi, Esterīt. Esmu domās ar Tevi ik dienas.
Lūdzu visus nekomentēt neko vai atstāt sirsniņu. Paldies.,,
EsPati @ 01.05.2023 08:53
Es tikai nesaprotu - kāda velna pēc šinī tekstā ir iepīta Ketija????♀️??♀️ Kur var būt tāda čūska?Ne vārda par savām pārējām divām meitām, ka mīl viņas, bet vot Madaras meitu viņa mīl. Ko Tu dirs liene?Cik var kacināt to Madaru. Pretīga būtne tā liene.
par tām saknēm es arī domāju.Rakstniece @ 01.05.2023 08:47Liene maskējoties ar blondu matu krāsu, lai iekļautos sabiedrībā.
Jautājums, kāpēc tās briesmīgi ataugušās matu saknes nav rudas?
Un būtu labāk padomājusi, kā sabiedrībā iekļausies Mia, ņemot vērā, cik ļoti iepaliek daudzos jautājumos, salīdzinot ar saviem vienaudžiem. Kas, protams, ir vecāku nolaidība.
Kamēr Liene aizņemta ar savu pašpersonības kultu, tikmēr maziš tulīt būs 3 gadus vecs ar maisījuma pudeli padusē.
Blocked @ 01.05.2023 08:58
Piedevām , foršā Madaras ģimenīte , taču atrodas ārzemju ceļojumā . Keitija tur , ir kopā ar saviem vecākiem , nevis MAUKAS skulmes gultā .