labi ka vēl nepateica ka bungā pie loga un prasa autogrāfu 🤣Aizkraukles Pārdevēja @ 28.04.2023 11:17Visi sastrēgumā lūrot uz viņu, oj es nevaru, zvaigzne atradusies :D :D :D
Aizkraukles Pārdevēja @ 28.04.2023 11:17Visi sastrēgumā lūrot uz viņu, oj es nevaru, zvaigzne atradusies :D :D :D
magdalena333 @ 28.04.2023 11:13Viņa esot dejotāja, tāpēc viņai esot cits augums??? es nevaru, tā sieviete ir vienkārši amazing? Kāda dejotāja? Tā ākstīšanās, ko kādreiz izpildīja? Tā pat kā baigā sportiste, tik augums viss nošļucis. Kā profesionālai dejotājai un tādai sportistei var būt tik ļodzīgi ceļi, līdzsvara problēmas, uzdevumus izpilda kā 60gadīga kundze. Liene, aizej un paskaties to pašu Eva Longoria, “tikai aktrisi”, starp citu vecāku par tevi, paskaties uz viņas augumu, paskaties kā viņa izpilda vingrinājumus, bāc, būtu kaunējusies runāt, sportiste-dejotāja, Latvijas parodija vot, kas Tu esi. Ja reiz vēlies būt baigais paraugs visām, tad sāc ar regulāriem treniņiem pie profesionāla trenera, pārstāj dzert un galu galā tiešām stradā tajās nodarbībās, nevis tikai bildītes, selfijus un storijus taisi. Kurš uz tevi paskatoties maz tic, ka Tu reali nodarbojies ar sportu, kurš? Tikai ar intelektu apdalītas būtnes!
LilyLady @ 28.04.2023 10:59
Bet tā noteikti ir mentāla kaite, kad liekas, ka visi lūr virsū. Vai arī tiešām lūr tāpēc, ka Lienīte kārtējo reizi uzkrāsojusies kā uz Halovīniem. Cilvēki mēdz aplūrēt dīvaiņus.
FB pie 1188.lv raksteļa par Lienes "tvirto dupsi" ļoti neglaimojoši komentāri. Brīnums, ka plancka vēl tur nav apsaukājusi visus komentētājus par resniem un nesmukiem.
qwe @ 28.04.2023 11:29labi ka vēl nepateica ka bungā pie loga un prasa autogrāfu ?
Vārdotāja @ 28.04.2023 12:21Vai tiešām Lieņuks varētu pievienoties Kiviča grupiņai? Kāpēc viņa cenšas tās bungas spēlēt?
Vārdotāja @ 28.04.2023 12:21Vai tiešām Lieņuks varētu pievienoties Kiviča grupiņai? Kāpēc viņa cenšas tās bungas spēlēt?