Arahne @ 17.04.2023 14:55Tā esot labākā apakšveļa ??? nu pipec!!! Man tie spīdumu bļembaki nokrita pēc pirmās mazgāšanas.
Ir Lienīt arī tepat apkārt laba apakšveļa. Nekad neesmu vīlusies Lindex veļā.
Ariete @ 17.04.2023 15:12Storijā pie lidmašīnas jau abi pālī izskatās ?
Pilnīgi piekrītu,jo Līga vismaz prot gatavot un mazā dabūs vismaz normāli paēst! Un arī tur ar viņu darbojas,dejo un samīļo! Var taču video redzēt,ka mazā tur pilnīgi cits bērns!qwe @ 17.04.2023 12:17lai jau ir tā Mia pie Graudiņiem, tomēr viņi bērnam.var dot vairāk kā dzērājparitis, tur vismaz meitenes padarbojas ar viņu, var pa sētu izskrieties, gan jau arī paēst iedot kaut ko vairāk par maisījumu un nav vairāk dienām jādirn ar pastulbo ļenku alko dvingas piesmakušā istabā un klausīties kūku hihi..
kuššššš @ 17.04.2023 15:18Nu... man arī patīk VS veļa. Kalpojusi arī ir ilgāk kā Lindeksi vai tamlīdzīgie. Bet es neliktu savā instagram kā kko WOW, ka nopirku VS apenes. Tas nav nekāds WOW. Tas ir diezgan ikdienišķs brends, nevis tur kkāds mega biezais, krutās veļas gals. Vismaz manā uztverē. Un lūpu spīdumus gan Drogās mierīgi varēja tādas pašas kvalitātes dabūt.
Kirpičs protams, savā vienīgajā mētelī, kas vēderu var noslēpt. Labi, ka vismaz Mia pie Graudiņiem - būs paēdusi, izgulējusies pa nakti.
Rockabilly @ 17.04.2023 15:25Es laikam pirmo reizi redzu, ka cilvēki sev kaut ko pērk tax free veikalā mājas lidostā. Lidos uz Liepāju, vai? Vēl saprastu, ja lido ar rokas bagāžu un lidostā nopērk kaut ko ciema kukulim, ko nevar cauri drošības kontrolei dabūt. Bet ne jau apenes un lūpu spīdumu ?
lidos piepist Vīnes viesnīcas ar VS apenem, kas tur nav skaidrs 🤣Rockabilly @ 17.04.2023 15:25Es laikam pirmo reizi redzu, ka cilvēki sev kaut ko pērk tax free veikalā mājas lidostā. Lidos uz Liepāju, vai? Vēl saprastu, ja lido ar rokas bagāžu un lidostā nopērk kaut ko ciema kukulim, ko nevar cauri drošības kontrolei dabūt. Bet ne jau apenes un lūpu spīdumu ?