KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 35153
Reģ: 06.11.2022
Rockabilly @ 16.04.2023 10:05
es tiešām negribu tos divus deģenerātus attaisnot, bet svešu bērnu bildes kā detektīvs noteikti nepētīšu. Ja nav to matu, bēdīgi. Varbūt tāpēc arī Ļenka nerūpējas par meitu, ka neatbilst viņas sapnim par princesīti ar blondām cirtām.
Tas viss ir bēdīgi un žēlīgi, bet nu nav reāli, ka neviens no tiem, kas Kivičus satiek ikdienā, nepievērstu uzmanību, ka bērns slims, atpalicis, neapkopts. Kaut vai tie paši Graudiņi, kam vairāki bērni, vai STV filmētāji. Kaut vai bērnudārzs, kam tā kā būtu jāziņo BT par aizdomām, ka bērns netiek aprūpēts.
Es tomēr piesliecos tām, kuras saka, ka var jau Kivičus seniorus apdirst, bet bērnus jāliek mierā, vismaz publiski. Rakstiet iesniegumus Rīgas bāriņtiesai, ne šausminieties forumā.

Iesniegumus par to, ka mati izkrituši? Vai par to, ka bērnam saldējuma kokteili nepērk? Vai ka ziemas zābakus vasarā valkā? Un tā tālāk, un tā joprojām - katru dienu pa iesniegumam?
Beigās pašas varēsim uzkāpt tai iesniegumu kalnā un nosisties lecot lejā, nekas cits tur nemainīsies.
Diemžēl likums palīdz tikai pret likuma pārkāpumiem. Morāls pārkāpējus soda ar sabiedrības nosodījumu.
16.04.2023 10:30 |

Reitings 4831
Reģ: 05.12.2021
Miuce @ 16.04.2023 09:55
1. Ja bērnam būtu infekcioza galvas ādas slimība, tad mātīte to bērnu bailēs, ka pašas pakulas neizkrīt, būtu nogrūdusi vecmāmiņai plus galva būtu piezieķēta ar zālēm, ne jau tāpēc, ka bērns uztrauktu, bet lai pati neapliptu. Tā NAV infekcija.
2. Bērnu aprunā? Sorry, ja tiek konstatēts, ka bērnam ir milzīgi plankumi uz galvas ar izkritušiem matiem un mātītei pohui, tad tā ir aprunāšana? Bērns joprojām ēd no pudeles un tiek vazāts pa naktīm, vai ar slimu bērnu tā rīkojas? Vai te dažai labai galva ar plankumiem bez matiem ir ikdienas parādība un jūsu bērni arī tā staigā?
3. Mati visdrīzāk ir izkrituši, jo bērns ir novārdzināts kā koncentrācijas nometnē un 3 gadus ēd maisījumu. Teorija par slimību, kuru Kiviči slēpj? Nesmīdiniet, neko viņi neslēpj, ja slēptu, bērns vispār nebūtu redzams nevienā bildē vai video, viņiem ir pie dirsas, kas tam bērnam ir un neko viņi neslēpj. Atceramies, cik profesionāli Norgē visās bildēs un video tika paslēpts tas, ka mājā vēl 4 - 5 citi veči dzīvo, nekad nepavīdēja ne kāda sveša kustība, ne balss, ne zobu birste, ne krūze, NEKAD, vot tā bij slēpšana, te neko neslēpj, te ir POHUI. Un kāpēc lai nebūtu pohui, ja tādi paši oadibenes aicina uz koncertiem un sadarbībām un piķo ķepā. Ja tas bērns kādā jaugā dienā kur nokritīs bezsamaņā, tad varbūt slimnīcā kāds atmodīsies, ka nebarota un neattīstīta, līdz tam viss svētā mierā, bērnudārzā arī, ja paiet var un pudele rokās, tātad viss ok.
piekrītu katram vārdam. Tas ir tāpat kā kivim ar vecākajām meitām. Viņam taču bija pohui par mācībām, par mājasdarbiem, tīram drēbēm un visu pārējo. Viņam. Galvenais bija izklaides. Saldumi, batuti, pludmale. Kā sākās grūtības un jāpilda mājasdarbi un jāizglīto meitenes, tā vairs nebija labi
16.04.2023 10:41 |

Patīk
Reitings 61677
Reģ: 20.07.2021
Rockabilly @ 16.04.2023 10:05
es tiešām negribu tos divus deģenerātus attaisnot, bet svešu bērnu bildes kā detektīvs noteikti nepētīšu. Ja nav to matu, bēdīgi. Varbūt tāpēc arī Ļenka nerūpējas par meitu, ka neatbilst viņas sapnim par princesīti ar blondām cirtām.
Tas viss ir bēdīgi un žēlīgi, bet nu nav reāli, ka neviens no tiem, kas Kivičus satiek ikdienā, nepievērstu uzmanību, ka bērns slims, atpalicis, neapkopts. Kaut vai tie paši Graudiņi, kam vairāki bērni, vai STV filmētāji. Kaut vai bērnudārzs, kam tā kā būtu jāziņo BT par aizdomām, ka bērns netiek aprūpēts.
Es tomēr piesliecos tām, kuras saka, ka var jau Kivičus seniorus apdirst, bet bērnus jāliek mierā, vismaz publiski. Rakstiet iesniegumus Rīgas bāriņtiesai, ne šausminieties forumā.

Lienei ir vēl 3 jaukas meitas ar PAREIZO matu krāsu, par kurām viņa visžēlīgi atļāva rūpēties radiniekiem. Toreiz bija visas iespējas tās ģērbt kā princesītes, bet viņai negribējās, svarīgāk bija gorīties veču priekšā, jo pašas vīrs likās resns un nesmuks.( Man patiess prieks, ka viņa tagad dabūjusi izcili pievilcīgo , veiksmīgo un sportisko Andri Kiviču. )😀😀😀
Par Graudiņiem. Te jau meitene rakstīja, kā Graudiņa agrāk uzvedās - Lienes kopija! Iespējams, ka Graudiņkundze par saviem bērniem rūpējas vairāk, bet fakts, ka Lieldienu dzerstiņā bija puisītis nofilmēts pliks, liecina par to, ka mātei bija svarīgāk lietot alkoholu, nevis apģērbt bērnu, lai nestaigā kails svešu cilvēku klātbūtnē.
Liene jau agrāk tika intervēta un par viņu dzeltenā prese rakstīja. Graudiņa tikai tagad nokļuvusi starmešu gaismā, un izskatās, ka galvā viņai smadzeņu tikpat maz, cik Lienei. Un tagad to redz visa nācija.😀😀
16.04.2023 10:52 |

Reitings 1019
Reģ: 09.08.2020
Spinosaurus @ 16.04.2023 08:43

Hahah ? ienācu ierakstīt aptuveni to pašu ? ko viņa gribēja ar to pateikt??

Man šķiet, ka aizstāvēja domu, ka nevienam neesot daļa par Ulda Pūcīša dzīvi, kuru viņš bija nodzīvojis skaidrā vai nē. Izskatās, ka mēģina aizstāvēt sevi un savu mega rokstāru, kuri arī lielako dzīves daļu pavada neskaidrā. Bet ir nianse - viņiem līdz Pūcīša talantam ir kā līdz citai galaktikai.
16.04.2023 10:58 |

Reitings 44523
Reģ: 10.11.2022
OlgaTi @ 16.04.2023 10:58

Man šķiet, ka aizstāvēja domu, ka nevienam neesot daļa par Ulda Pūcīša dzīvi, kuru viņš bija nodzīvojis skaidrā vai nē. Izskatās, ka mēģina aizstāvēt sevi un savu mega rokstāru, kuri arī lielako dzīves daļu pavada neskaidrā. Bet ir nianse - viņiem līdz Pūcīša talantam ir kā līdz citai galaktikai.
Jā, tur lieņuks sapinies savā meistarībā. Gan jau telefons būs vainīgs un kļūdīties taču ir normāli, bet ne citiem, tikai Lienei, jo viņa ir dižena latviešu valodas speciāliste.
16.04.2023 11:07 |

Reitings 296
Reģ: 01.08.2022
TeaPot @ 16.04.2023 09:06
Svešu bērnu nav. Ironiski, ka pilnīgi svešiem cilvēkiem forumā Mia rūp vairāk nekā viņas vecākiem. Skaties, ka Tev pašai tā sliktā karma neuzkrājas, ignorējot novārtā pamestu bērnu, kam nepieciešama palīdzība.

Es aicinu apspriest aprūpes problēmas, nevis uzstādīt bērnam diagnozes . Runājiet par vecākiem un viņu bezatbildību bērna audzināšanā, nevis kā foruma dakteres uzstādiet diagnozes. Tieši tik vienkārši.
Lai jauka sestdiena!
16.04.2023 11:07 |

Reitings 1019
Reģ: 09.08.2020
Stalkere Jr. @ 16.04.2023 11:07

Es aicinu apspriest aprūpes problēmas, nevis uzstādīt bērnam diagnozes . Runājiet par vecākiem un viņu bezatbildību bērna audzināšanā, nevis kā foruma dakteres uzstādiet diagnozes. Tieši tik vienkārši.
Lai jauka sestdiena!

Vispār jau šodien ir svētdiena... 😉
16.04.2023 11:10 |

Patīk
Reitings 23405
Reģ: 09.12.2015
OlgaTi @ 16.04.2023 10:58

Jā, visi dzērāji ir tie stiprie un talantīgie. Lienes loģika: ja nedzer, neesi talantīgs.🤡
Un tai pat laikā plekste nespēj noslēpt savu sajūsmu par izcilām dzimtām. Atceras laikus, kad pati tādā bija ieprecējusies. Bet tagad atliek tikai slavināt nodzeršanos.
Spriežot pēc tā samurgojuma nesakarīguma un kļūdām, Lienīte pati bijusi kapitālā pālī. Kā jau katru nedēļas nogali.
16.04.2023 11:11 |

Reitings 753
Reģ: 14.12.2019
Stalkere Jr. @ 16.04.2023 11:07

Lai jauka sestdiena!

Saprotu, ka esi tāda pati māte kā Liene un pleķiem izkrituši mati Tavā uztverē ir tāds ikdienas sīkums kā caurums zeķē vai sasmērēta piedurkne. Tiešām, ko mēs te ņemamies, tur taču nav nekādas diagnozes, tā ir norma, vai ne? Esi viena no tām, kas aicina Kivi baurot uz lievenīša?
16.04.2023 11:23 |

10 gadiPatīk
Reitings 4664
Reģ: 31.10.2010
Tas Pūcīša storijs patiesībā nepārsteidz. Alkoholiķis alkoholiķi vienmēr sapratīs un attaisnos.
16.04.2023 11:29 |

Reitings 296
Reģ: 01.08.2022
Miuce @ 16.04.2023 11:23

Saprotu, ka esi tāda pati māte kā Liene un pleķiem izkrituši mati Tavā uztverē ir tāds ikdienas sīkums kā caurums zeķē vai sasmērēta piedurkne. Tiešām, ko mēs te ņemamies, tur taču nav nekādas diagnozes, tā ir norma, vai ne? Esi viena no tām, kas aicina Kivi baurot uz lievenīša?

Vai tu lasi, ko es rakstu? Vai to, ko gribi izlasīt manis rakstītajā?
Aprunājiet Kivičus un viņu ikdienu, bezatbildību bērna audzināšanā, nevis stādiet bērnam diagnozes!
P.S. Es neaicinu Kiviču uz lieveņa, nav manā gaumē
16.04.2023 11:42 |

10 gadiPatīk
Reitings 4684
Reģ: 03.11.2012
Stalkere Jr. @ 16.04.2023 11:42

Vai tu lasi, ko es rakstu? Vai to, ko gribi izlasīt manis rakstītajā?
Aprunājiet Kivičus un viņu ikdienu, bezatbildību bērna audzināšanā, nevis stādiet bērnam diagnozes!
P.S. Es neaicinu Kiviču uz lieveņa, nav manā gaumē

100% piekrītu!
Ar tām diagnozēm ir aiziets smagās galejībās, goda vārds, palasu Kiviču diskusiju un Didras diskusiju, un rodas iespaids, ka daža laba vecene ķer kaifu no šitā (uzstādot diagnozes citu bērniem, it īpaši ja tie citi viņai riebj), bet aizbildinās, ka es jau neko, svešu bērnu nav bla bla bla!
16.04.2023 11:49 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
vivii @ 16.04.2023 11:49

100% piekrītu!
Ar tām diagnozēm ir aiziets smagās galejībās, goda vārds, palasu Kiviču diskusiju un Didras diskusiju, un rodas iespaids, ka daža laba vecene ķer kaifu no šitā (uzstādot diagnozes citu bērniem, it īpaši ja tie citi viņai riebj), bet aizbildinās, ka es jau neko, svešu bērnu nav bla bla bla!

Jā, mati izkrīt plekos bez diagnozes. Un tām, kas saka, ka ir diagnoze, tām nepatīk Mia. Tu normāla esi?
Bez diagnozes mati tādi var būt tikai vienā gadījumā, ja viñai tos kāds izrauj, visos citos gadījumos ir diagnoze.
16.04.2023 12:06 |

Reitings 4831
Reģ: 05.12.2021
vivii @ 16.04.2023 11:49

100% piekrītu!
Bet tas viss taču nav no zila gaisa parauts. Tas viss ir tāpēc, ka viņi gan Didri, gan Kivji visu rāda IG. Liene visu laiku parāda cik forši ir braukāt pa ballītēm un stiept mazu bērniņu līdzi. Naktī, autokrēsla un barot 3 gados ar pudeli, nevis ar normālu ēdienu kafejnīca. Ka dzeršana ar. Mazu bērnu ir labi. Viņi Paši visu parāda. Kāpēc es nevarētu uzskatīt, ka bērnam ir traucējumi, ja tas acīmredzami ir parādīts.
Bet par Didru vispār. Pati nefiltrē ko rāda. Un brīnās, ka visi runā par viņu. Ķer kaifu pati no sava stulbuma. Es speciāli neko nepētu, bildes nezūmēju un arī lokacijas ne. Tikai to ko parāda IG. Un ja viņi to parāda, kāpēc es nevaru apspriest? Paši taču Dzeisona slimību izbazuneja un vēl bilde ar ātrajiem. Cammon.
16.04.2023 12:09 |

10 gadiPatīk
Reitings 4684
Reģ: 03.11.2012
Sarma1986 @ 16.04.2023 12:06

Jā, mati izkrīt plekos bez diagnozes. Un tām, kas saka, ka ir diagnoze, tām nepatīk Mia. Tu normāla esi?
Bez diagnozes mati tādi var būt tikai vienā gadījumā, ja viñai tos kāds izrauj, visos citos gadījumos ir diagnoze.

Un Tu esi ārsts, speciālists, ka vari uzstādīt pa labi un pa kreisi diagnozes? Tev pašai ir viss ok?
Un ko Tu tagad darīsi, skriesi pie Kivičiem
ar savām diagnozēm un atņemsi bērnu?
It kā pieaugušas sievietes, bet reizēm tādas lietas runā…
16.04.2023 12:10 |

Reitings 1679
Reģ: 31.01.2023
Ziniet,bet man tā Madara arī sāk likties stipri interesanta..Palaist bērnu,zinot ka vecim koncerts,tātad Keitiju "pieskatīs" Liene, bet vecis būs 100 punkti pohains.Hmm.
16.04.2023 12:15 |

Reitings 1630
Reģ: 03.03.2020
Pilgrim @ 16.04.2023 12:15
Ziniet,bet man tā Madara arī sāk likties stipri interesanta..Palaist bērnu,zinot ka vecim koncerts,tātad Keitiju "pieskatīs" Liene, bet vecis būs 100 punkti pohains.Hmm.

Liene ir stulba katru dienu, tāpat, kā Andris pālī/pohains. Tur nav daudz opciju, kad “palaist”, meitene ir gana liela, lai pati izlemtu, vai braukt. Otra māsa to nevēlās un nebrauc.
16.04.2023 12:17 |

10 gadiPatīk
Reitings 4664
Reģ: 31.10.2010
Vispār jau šeit ir publisks forums un apspriest te var ko vien mēs vēlamies. Ne jau nu kāds tagad diktēs un norādīs par ko drīkst runāt un par ko nē.
16.04.2023 12:20 |

Reitings 668
Reģ: 10.03.2022
vivii @ 16.04.2023 12:10

Un Tu esi ārsts, speciālists, ka vari uzstādīt pa labi un pa kreisi diagnozes? Tev pašai ir viss ok?
Un ko Tu tagad darīsi, skriesi pie Kivičiem
ar savām diagnozēm un atņemsi bērnu?
It kā pieaugušas sievietes, bet reizēm tādas lietas runā…

Nu tad parādi bildi savu bērnu pediatram un palūdz diagnozi. Iespējamās diagnozes, kuras var izvirzīt vizuāli, būs visas te nosauktās. Jauku dienu, zoss.
16.04.2023 12:26 |

Reitings 174
Reģ: 20.06.2022
Pilgrim @ 16.04.2023 12:15

Ja esi pazīstama ar likumu,tad aizliegt tikties nevar. Vēl nupat skaļi izskanēja prāva,kurā tēvs tiesājās ar māti,kura aizliedza tikties (ne bez iemesla) un viņš vinnēja. Ja vien tēvam nav atņemtas aprūpes tiesības, viņš var tikties ar bērnu/iem.
16.04.2023 12:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits