zebramežā @ 28.02.2023 01:48kur tas info tagad ir? Nekur neredzu
Vari paskatīties Insta Kivichklub. Tur storijos Live aizkulises viss paradīts.FDieviete @ 28.02.2023 09:10
Ko es esmu palaidusi garā..☹?
Vārdus nesauca, bet tik teica, ka neviens parastais cilvēks neuzvedas tā kā slavenības privātās ballītes.
Ta ir! Pati piedalījos liela brīvdabas pasākuma ,kurš notika vairākas dienas! Daži mākslinieki tā atpūtas,ka organizētajam vajadzēja piestrādāt par aukli,lai savā reibumā nenomin kādu fanu 😂 Arī slavenības atpūšas,un nē nejau tikai vakarkleitas un ar sampja glāzi,tur iet viss un uz Uraa 😄Dola @ 28.02.2023 13:02
Atkāpei, bet jā, ko tādu esmu dzirdējusi arī es no personām, kas kā saistītas ar privātu pasākumu organizēšanu māksliniekiem
Pīpēja? Nē, nu drausmīgi!krixis3 @ 28.02.2023 12:40Ziniet, lai kāds tas dirsejs kivis ir, bet runājot par publiskām personām, es jau sen vairs nesaku, ka neticu. Pati redzēju kā Reiniks mazpilsētas zaļumballes telts aizkulisēs pīpēja kā lielais. Nav nav bildes, tas bija vēl tālajos laikos, kas mūsdienu telefoni nebija katram.
Paziņa strādāja vietā, kura rīko ballītes svarīgiem cilvēkiem. Par parakstīja dokumentu par info ne izpaušanu. Vārdus nesauca, bet tik teica, ka neviens parastais cilvēks neuzvedas tā kā slavenības privātās ballītes. Sodoma un gomora. Tāpēc nešaubos, ka kaut kas no viņa teiktā ir taisnība. Viņš jau tikai par Streipu teica, ka privāti piedāvāja. Par pārējiem ka faktu, nevis ka viņam piedāvāja.
Tas tā atkāpei. Viņš joprojām ir pretīgs vecis ar savu švabru priekšgalā.
ZapeNape @ 28.02.2023 13:52Nu re, Lieņukam viss labi. Skaista filma, rozā neļķītes, kuras tā patīk. Tūlīt būs mīļotais vīrs. Lūk, tā ir mīlestība.
Precīzi. :D Aizpampušās acis noslēpt nevar ,un neļķītes nopirktas, lai izskatās, ka viss kārtībā.LilyLady @ 28.02.2023 14:09
Tās rozā neļķes jau ir redzētas, uzradās pēc suņuka ložņāšanas pa Lizuma skatuves aizkariem.
Pavasari viņa gaidot.? Pēc Lienītes aizpampušajām, noraudātajām acīm gan redzams, ka gaida savu noklīdušo pļēguru, nevis pavasari.
elfa* @ 28.02.2023 13:51Liene laikam taisās arī uz kino ekspertes amatu, jo pēdējā laikā met savus filmu komentārus. Un izskatās, ka palaidu garām pareizās ģimenes uzturētājas Lienes uznācienu. Liene varētu paklusēt par ģimenēm. Lai nu kurš kaut ko komentētu.
Knabsab @ 28.02.2023 14:08Tikai Lienuks to pavasari negaida Imantā. Laikam vēl pie Graudiņiem tusē
FDieviete @ 28.02.2023 14:27
Skiet,ka ir Imanta. Uzmetu aci tam video,kur Rakvere tas bundzas nes uz taromatu,var redzet virtuvi. Viniem ir pelaks ledusskapis pie arkas,starp istabu un virtuvi. Lenka focejusi ar prieksejo kameru,tapec liekas,ka otrajā pusē.