Sciliouse @ 02.10.2025 11:47Labrīt no trīcošā brokastu storija .
Piemeties maziņš triceklis vai arī atkal caur dirsu filmēts kā vienmēr. Un Liene ,, Tu prasi ka ir peldēties 2 oktobri ???
Aizved savu bērnu Lv uz baseinu kaut ziemā. ?
qwe @ 02.10.2025 14:39Fuj ku mauka šodien sasvidusi un netīriem speķainiem matiem uz laivas ?
GlorijaGrevcova @ 02.10.2025 08:58
Tā soma ir Mario Valentino nevis Valentino Garavani. Mario Valentino ir tajā pašā plauktiņā kurā Guess. Par ko tā plukata tur elš un pūš, nav saprotams.
Viņi par savu ēdienu vismaz paši samaksā vai pastulbie Rāviņi visu uzsauc. Vēl man nav saprotams, kāpēc 8 cilvēkiem jāmīcās vienā dzīvoklī, vakarā dušā vien nomazgāties, cik laika visiem paiet. Lai gan, ja jau Norgē plukata dalīja dušu un podu ar mežstrādnieku varzu, tad jau te ir luxus.
štrunts par matiem, gan jau kādreiz izmazgās... bet tās smaganas, brīžiem sarkanas, brīžiem pelēkas. Nav labi nevienā gadījumā. Neticu, ka baigi ņemas mājās ar higiēnu, un divreiz gadā pie higiēnista, diez vai.qwe @ 02.10.2025 15:51īsta speķmārciņa ?
Nu bet loģiski! Rokas bagāžā vest uz Rīgu nevar, preškam pirkt. Izmazgās ar Rāviņu doto.Babebbq @ 02.10.2025 16:10
Laikam nenopirka to lēto šampūnu un dušas želeju tomēr ?
un to pašu kleitu velk jau kuro dienu...Neiil @ 02.10.2025 13:30kāda lienei mazgāšanās, viņai taču īpašas attiecības ar ūdeni? tā arī atgriezīsies Lv speķaina un apķepusi?
Siredzho @ 02.10.2025 22:18Kivičiem normāls plostnieks. Pus trijos Andirsim jau normāli iešvilpuša bazars. ? Vēl tādu likt storijā
Nebrīnīšos, ka kivis arī par kuģīti pateica rāviņam, davai samaksā tagad par visiem, pēc tam es tev aizsūtīšu uz kontu. Nekad.
Rozāforums @ 02.10.2025 22:30
viņš arī tur nenormāli sasvīdis, var redzēt visa mugura slapja, nez cik diena šie tur vēl parazitēs, vai sivēnam nav rīt vai parīt kāds lievenis...
Andris jau apdzēries ar savu pretīgo valodiņu... Nožēlojami.Siredzho @ 02.10.2025 22:18Kivičiem normāls plostnieks. Pus trijos Andirsim jau normāli iešvilpuša bazars. ? Vēl tādu likt storijā
Nebrīnīšos, ka kivis arī par kuģīti pateica rāviņam, davai samaksā tagad par visiem, pēc tam es tev aizsūtīšu uz kontu. Nekad.