tāda māksliniece, neviena normāla foto vai video🤣 drīzāk lauku čučundra elš un pūš cik skaisti🤣 reizēm pat drusku žēl tā prātā apdalītā sievišķa paliek🤣Hermiine89 @ 01.10.2025 21:54Es jau iepriekš paredzēju, ka būs daudz storiji ar vazāšanos pa ielām. Kā vienmēr. Nekādas jaunrades. Un kur tad mākslas muzeji un gleznu galerijas? Māksliniece taču baigā tagad esot.
Tiešām. Bet galvenais ka VALENTINO soma ir 😎 Tādas Origo tantēm nav...MeltedCheese @ 01.10.2025 18:11Liene izskatās pēc uzlāpījušās origo dzērājas.
Ariete @ 02.10.2025 08:07Tiešām. Bet galvenais ka VALENTINO soma ir ? Tādas Origo tantēm nav...
savu laiku šo faktu sajauca 4 ar koferiem Jana Bruk un Ieva Adams. Ķēra somiņas kā trakas😂, jo nevar būt , ka tik lēti, virs simta tikai 😂GlorijaGrevcova @ 02.10.2025 08:58
Tā soma ir Mario Valentino nevis Valentino Garavani. Mario Valentino ir tajā pašā plauktiņā kurā Guess. Par ko tā plukata tur elš un pūš, nav saprotams.
Viņi par savu ēdienu vismaz paši samaksā vai pastulbie Rāviņi visu uzsauc. Vēl man nav saprotams, kāpēc 8 cilvēkiem jāmīcās vienā dzīvoklī, vakarā dušā vien nomazgāties, cik laika visiem paiet. Lai gan, ja jau Norgē plukata dalīja dušu un podu ar mežstrādnieku varzu, tad jau te ir luxus.
Ariete @ 02.10.2025 08:00Kivič izskatās pēc geja tajā baltajā dīvainajā outfitā. Un Ļenka pēc omes. Un piekrītu, ka tos krokšus ar likumu vajag aizliegt. Es pat dārzā ar tādiem neietu. Atbaida.
Deju meistare jau varēja kādu flamenko uzdejot nevis lēkāt kā begemots.
Sciliouse @ 02.10.2025 11:47Labrīt no trīcošā brokastu storija .
Piemeties maziņš triceklis vai arī atkal caur dirsu filmēts kā vienmēr. Un Liene ,, Tu prasi ka ir peldēties 2 oktobri ???
Aizved savu bērnu Lv uz baseinu kaut ziemā. ?
kāda lienei mazgāšanās, viņai taču īpašas attiecības ar ūdeni🤣 tā arī atgriezīsies Lv speķaina un apķepusi😂GlorijaGrevcova @ 02.10.2025 08:58
Tā soma ir Mario Valentino nevis Valentino Garavani. Mario Valentino ir tajā pašā plauktiņā kurā Guess. Par ko tā plukata tur elš un pūš, nav saprotams.
Viņi par savu ēdienu vismaz paši samaksā vai pastulbie Rāviņi visu uzsauc. Vēl man nav saprotams, kāpēc 8 cilvēkiem jāmīcās vienā dzīvoklī, vakarā dušā vien nomazgāties, cik laika visiem paiet. Lai gan, ja jau Norgē plukata dalīja dušu un podu ar mežstrādnieku varzu, tad jau te ir luxus.
LindaP @ 02.10.2025 13:10Jaciņas storijā var redzēt, ka bērnam galviņa vietām jau sarkana no saules. Gada māte, protams, neredz to, ka bērnam cepure jāuzliek. Tai tik viss skaisti. Uz prastu baltu māju. Tāda sajūta, ka kaut ko salietojusies un redz visur varavīksnes.
qwe @ 02.10.2025 14:39Fuj ku mauka šodien sasvidusi un netīriem speķainiem matiem uz laivas ?