LabaDabaDa @ 30.09.2025 10:10Vai Liene Rāviņus atrada Booking.com? Un Rainis tagad ir "laba" lidsabiedrība? :D
Melleņkūka @ 30.09.2025 12:09Kā ta nu Liene nav kulturāla dāma, kas nav bijusi muzejos?? Eimijas Vainhausas skulptūra neskaitās? ?
Siredzho @ 30.09.2025 11:54Alikantes kurortā nav bezmaksas alko, tāpēc nav iecienījuši. Grieķijā vai kur tur bija, tur gan pampa viesnīcā un glāzes ar pudelēm tik grabēja
yay @ 30.09.2025 13:53Šodien izbrauciens atkal uz veikalu? :D
Tonya @ 30.09.2025 14:44Baigi labi tajā kopbildē var atkal redzēt cik ļoti tas bērna labsajūta kādam rūp. Visi vasarīgās, atvaļinājuma, brīvās drēbēs. Izņemot Mia, kura ir sintētikā, sarkanā vakaras ballīšu kleitā, like wtf. Cik maksā plāni šortiņi un maiciņa nopirkt? Tā pati vienkāršākā vasaras kleita? Protams tik lēti kā dušas želeja Spānijā jau nebūs, par ko es brīnos.
LilyLady @ 30.09.2025 15:23Vēl tajā bildē interesants moments, ka Mia bildējoties saliekusi kāju tāpat kā vecā plekste vienmēr. Pārējās divas meitenītes stāv normāli, kā jau bērni, bet Mia no slampas noskatījusies to samāksloto tizlošanos.
Marijai gan jau Lienes palika žēl, kad ieraudzīja Lieni vienās dermantīna biksēs. 🤣LabaDabaDa @ 30.09.2025 18:34Vai es nepārklausījos? Andra ieliktajā video, kur Liene lec uz baseinu, ka zeme vien rīb, Kivis jautā, kur viņa tādu skaistu kleitu dabūjusi? Un man izklausās, ka Liene saka: "Uzdāvināja Rāviņi..."
Kāda bezkaunība... Tāpēc jau arī brauca uz Spāniju ar tukšām kulēm - lai būtu, kur Rāviņu dāvanas salikt, mājās braucot... Paši līdzi nav paņēmusi pilnīgi neko. Un neko arī nepirks. Sušus Rāviņi nopirks, kleitu Rāviņi, apenes Rāviņi... Vēl tikai baseina čības Lienei nav nopirkuši, tāpēc nabadzītei jālec basām kājām.
Parasti jau apdāvina namatēvu un namamāti, bet ar Kivjiem, kā zināms, viss otrādi... Viņiem abiem dzimšanas dienas 366 dienas gadā!