TeaPot @ 23.04.2025 09:38man vispār liekas, ka tas ieraksts pie filmas Still Alice ir kaut kāds mājiens Kivim - es ļoti labi varu iedomāties, ka viņam tiešām vienalga, kā Liene jūtas vai nejūtas. "lielā mīlestība" strauji iet uz grunti
TeaPot @ 23.04.2025 09:38man vispār liekas, ka tas ieraksts pie filmas Still Alice ir kaut kāds mājiens Kivim - es ļoti labi varu iedomāties, ka viņam tiešām vienalga, kā Liene jūtas vai nejūtas. "lielā mīlestība" strauji iet uz grunti
Bet toties nep… smadzenes un neprasa naudu!Minelūše @ 23.04.2025 10:26Tā gan ir dzīve, vienīgā rūpe kājām gaisā skatīties filmas. Kā var negribēt izdarīt kaut ko produktīvu ar savu dienu? Es Kivja vietā laikam arī sāktu dzert. Ieberzās ar šitādu pleksti mājās, kura nedara neko.
Pilgrim @ 23.04.2025 11:48Nevajag jau būt psihiatram, lai saprastu, kas un kā. Ir pat pētījumi, kur mazuļus audzina ar mīkstām mantiņām, maigumu un ar stiepļu veidojuma “māti”.
Miai nav ne mātes mīlestības, ne rotaļlietu. Jāspēlējas ar tukšu kolas pudeli. Sorry, bet tādu es iedomājos Ērkšķu šova dāmu bērnību.
jā, diemžēl tie laiki ir pagājuši kad resnis bez pļenkas vēma.. sen jau viņam Liene līdz kaklam un ja resnim kas interesē,tad tikai viņš patsTikiTaki @ 23.04.2025 15:01Vai Liene tikko atzinās, ka mīļotajam vīram neinteresē tas, kā viņa jūtas? Un tāpēc viņai jātiek galā pašai?
Maple @ 23.04.2025 15:48Atstāšu te, vecs video, bet var redzēt, cik saspringti abi, to laiku balodīši jūtās, es nezinu, vai viņiem toreiz jau bija tas romāns, vai beidzās, bet tie, kas uzaicināja uz sarunām, zināja, ko dara??? uz beigām Liene vēl runā par injekcijām sejā.
?si=JZED644UPnWV9Hb3
Vēl , laiku atpakaļ ievēroju, ka Liene seko Karīnai Račko (vai kā sauca, sorry) un aktīvi bija laikojusi bildes līdz momentam, kad publiski izskanēja runas par viņas romānu ar Buli.
Maple @ 23.04.2025 15:48Atstāšu te, vecs video, bet var redzēt, cik saspringti abi, to laiku balodīši jūtās, es nezinu, vai viņiem toreiz jau bija tas romāns, vai beidzās, bet tie, kas uzaicināja uz sarunām, zināja, ko dara??? uz beigām Liene vēl runā par injekcijām sejā.
?si=JZED644UPnWV9Hb3
Vēl , laiku atpakaļ ievēroju, ka Liene seko Karīnai Račko (vai kā sauca, sorry) un aktīvi bija laikojusi bildes līdz momentam, kad publiski izskanēja runas par viņas romānu ar Buli.
EmilijaArm @ 23.04.2025 17:34
Es nevaru, cik viņai bija skaista mute!!! Vnk perfektas lūpiņas - smukas, meitenīgas, mīļas un skūpstāmas. Un kas tagad, vāks.
Lieņuks tur vēl svaigs un smuks, bet duma gan viņa vienmēr bijusi. Runā tukšās frāzēs, kaut ko ne pa ķeksi ķiķina. Šķiet, ka izskats bijis viss viņas kapitāls, kas pakāsts neatgriezeniski.Maple @ 23.04.2025 15:48Atstāšu te, vecs video, bet var redzēt, cik saspringti abi, to laiku balodīši jūtās, es nezinu, vai viņiem toreiz jau bija tas romāns, vai beidzās, bet tie, kas uzaicināja uz sarunām, zināja, ko dara??? uz beigām Liene vēl runā par injekcijām sejā.
?si=JZED644UPnWV9Hb3