lol, tieši gribēju rakstīt, ka tur viens cipariņš par daudz 🤣🤣Minelūše @ 02.07.2024 15:11
Viss viņam virs vidējā - krāns un IQ. Man gan šķiet, ka tur ir drukas kļūda. Viens 1 par daudz.
tas tikai nozime, ka vinai nav neka sveta. Vina vienkarsi neko nesaprot.Zebradivi @ 02.07.2024 15:23Facebookā zem kasjauns raksta stulbā Liene ir iekomentējusi , ka dienu vēlāk mamma pazaudēja otru dēlu. Kā var būt tāda kaza?
Es nedaudz apjuku, ko viņa domā ar "maniem bērniem". Viņai ir viens bērns - Mia. Un arī tas ir tikai laika jautājums. Bērnus saukt par saviem var tie, kas viņus audzina, ne piedzemdē, apkauno, pamet un nepiedalās viņu audzināšanā..Zebradivi @ 02.07.2024 15:23Facebookā zem kasjauns raksta stulbā Liene ir iekomentējusi , ka dienu vēlāk mamma pazaudēja otru dēlu. Kā var būt tāda kaza?
tas sertifikāts ir 10 gadus vecs. Es atļāvos viņam izsniegt atjaunotu 2024.gada sertifikātu 😁TeaPot @ 02.07.2024 15:19lol, tieši gribēju rakstīt, ka tur viens cipariņš par daudz ??
huitzitzilin @ 02.07.2024 14:00
Tas tiešām nebija mans komentārs ;) Lai vai ko man varētu pārmest, bet to es nerakstītu.
Viss ko pakulgalva raksta un dara ir TĀDS sveškauns! Nu kur var tik aprobežots prāts būt?! Ne grama empātijas, taisa haipu uz citu sērām. Zeme atveries!EnijaEnija @ 02.07.2024 15:50Es nedaudz apjuku, ko viņa domā ar "maniem bērniem". Viņai ir viens bērns - Mia. Un arī tas ir tikai laika jautājums. Bērnus saukt par saviem var tie, kas viņus audzina, ne piedzemdē, apkauno, pamet un nepiedalās viņu audzināšanā..
Par to priecīgo bildi IG šajā kontekstā vispār neizteikšos. Motors rūc, bet šoferis jau sen ir izkāpis...
BET, es nedaudz arī sasmējos pie visiem FB rakstu komentāriem, kur cilvēki pilnā nopietnībā raksta, ka Lienei tagad jāņem bērni pie sevis. Zinu, ka tas nenotiks un tam nekādā gadījumānav jānotiek, bet ceru, ka nedaudz stresu viņai tas uzdzen, ka sabiedrība tā domā un cerams arī jautā privāti 😃Hermiine89 @ 02.07.2024 16:10Viss ko pakulgalva raksta un dara ir TĀDS sveškauns! Nu kur var tik aprobežots prāts būt?! Ne grama empātijas, taisa haipu uz citu sērām. Zeme atveries!
un kurš tad tas tagad būs. Nejau pati LieneDzinnn @ 02.07.2024 14:28
Alimentus maksās meiteņu oficiālajam aizbildnim.
nu re @ 02.07.2024 16:25Vispār, ja apskata šo gadījumu ar vēsu prātu, tad ir mazliet dīvaini.TIMENOTE norādīts, ka jau pagajušas 32 dienas kopš miršanas.Tātad tas vareja būt 1.06.Un arī Lienes komentāra ir dīvaina piebilde Rakstiet meitenēm un mammai, kura 2 dienās pazaudējusi 2 dēlus.Tātad sanak, ka Arens miris mēnesi atpakal un otrs būtu viņa brālis????!!!! Tas ka sabiedrība uzzināja mēnesi vēlāk, nebūtu nekads brīnums.Bet vai tiešam ari vēl kads tuvs cilvēks tai ģimenē ir miris.Nu vispār mistika.Ja protams tas viss ir taisnība, kas rakstīts timenote un Lienes storijā.Bet kāda jēga būtu bliezt pilnīgas muļķibas.
Hateline @ 02.07.2024 16:35
tur nav norādīts datums, tikai mēnesis tāpēc ari uzrādās tādas dienas
Ārens nomira pagašnedēļ un viņa pusbrālis 2 dienas pirms