Minelūše @ 28.06.2024 06:56Nevaru iedomāties, ka bērnībā mani vecāki aizbrauktu uz citu valsti un man neko no turienes neatvestu. Kā pateikt, ka nemīlu savu bērnu, to nepasakot?Parādiet man vienu bērnu pasaulē, īpaši Mias vecumā, kuram nepatiktu un neinteresētu rotaļlietas. Suņa murgi, Ļenka! Pilnīgs bulšits! Un Kivis ne ar ko nav labāks. Arī viņš varēja bērnam no Londonas kaut ko atvest. Ne vienam, ne otram tā meitene nav vajadzīga. Citi cilvēki pret saviem mājdzīvniekiem izturas daudz labāk nekā šie abi pret miesīgo bērnu.
AnneBelle @ 28.06.2024 11:22Liene Londonas story ar Andri ielikusi mūziku no Skaistules un Briesmoņa ??
diezin vai viņai ir šizofrēnija, ticamāk vienkārši ļauna, izlaista un nenovīdīga alkoholiķekichinja @ 28.06.2024 12:06Šizofrēnijas simptomi:
1. Psihotiski simptomi (murgi, halucinācijas)
Vai tik visur neredzam ļauno Siguldu? Vai cilvēki uz ielām nāk klāt.. stāsta, cik skaisti mati.. grib pieskarties...
2.Kognitīvi traucējumi (atmiņas traucējumi)
Cukuru uzturā nedrīkst, ne ne bet nākamajā dienā cielaviņu drīkst. Alko vispār netiek lietots, Kivis tajā brīdī- paturi manu aliņu.
3.Veic neizprotamas kustības, grimases.
Tie storiji ar tiem jocīgajiem smaidiem, roku kustības pie spoguļa, matu aiztikšana visu laiku!?
4.Garastāvokļa traucējumi (nomāktība, trauksme, spriedze, pat naidīgums)
''Kaut jums vella vecenēm vag.. nokaltu!?''
5.Uzvedības pārmaiņas (agresīva uzvedība vai, tieši otrādi, pasivitāte)
''Kā jums nav kauna!?'' vai ''Ak, cik skaisti, kolosāli!''
Liene, man viss skaidrs ar tevi! Turies!
amoreamore @ 28.06.2024 11:38
Ar Kačiņu un Kerkiru? Viņas tak pie viņa uz interviju bija
susla @ 28.06.2024 11:42Kerkiras skaistā draudzene fitnesa Ilze laivā stāsta par vīru narcisu. Nu, ko lai saka, 1:1 ar šī mīlas pārīša situāciju.
Lienei ar steigu jāieslēdz kritiskā domāšana.
Un par to, ka meitiņai nevajag nekādas dāvaniņas - trūkst vārdu! Meitai tikko bija vārda diena, visām mazām meitenītēm patīk jaukas mantiņas. Bože. Šiem karma spēcīgi sitīs, ja nesāks domāt ar skaidru galvu.
TeaPot @ 28.06.2024 12:09diezin vai viņai ir šizofrēnija, ticamāk vienkārši ļauna, izlaista un nenovīdīga alkoholiķe
TeaPot @ 28.06.2024 12:09diezin vai viņai ir šizofrēnija, ticamāk vienkārši ļauna, izlaista un nenovīdīga alkoholiķe
Maple @ 28.06.2024 11:26Es pilnīgi nezinu, kā šo nosaukt. Pateikt bērnudārza līmenis, tad jau tas būtu kompliments. Tāda lose...
tieši tā, tā urīna smaka drīzākais lienei nāca bonusā, bet viņi visu to atspoguļo uz Madaru. Tajā TV šovā Liene bija netīra, mati neķemmēti, joprojām stāsta, ka nenoņem kosmētiku, tur no tīrības nav pilnīgi nekas.kichinja @ 28.06.2024 12:19
Beidz, šeit ir kas nopietnāks par vienkāršu alkoholismu. Dzertu savā stūrī, nevienu neaiztiktu. Bet murgi, halucinācijas un viss kopā liecina par nopietnu saslimšanu! Alkohols tur tikai nāk bonusā bet apakšā viennozīmīgi ir kas smagāks. Kā Kivis jau vienreiz uzsvēra par to, ka vienu stāstu viņa stāsta 7 versijās. Tur viņa cīnās ar savām balsīm galvā. Vēlvienā rakstā par šizofrēniju bija minēts par nevīžīgumu pret higiēnu. Nu un vai tik Kivis savā šovā ar neminēja lai Liene iet nomazgāties un piekārto māju? Vai Liene, kā kaut kādu lielo sasniegumu mums parāda ka bijusi mazgāties. Vairākkārt uzsver, ka izmazgājusi matus... Vai rekur, zemāk raksts ar bildēm, kādu dzīvokli vai viesnīcas numuriņu viņi bija atstājuši... Nu nezinu, tagad mani vairs nepārliecinās par pretējo.
true, jā, kad uzraksti visas šīs pārējās lietas, sāku saprast, kāpēc tā varētu arī būt. iespējams, ka viņai ir kaut kādi šizotipiskie traucējumi, ko alkohols (un, iespējams, citas vielas) tikai saasina. Tur tiešām izskatās, ka būs bēdīgs gals, kāda slēgta iestāde noteiktikichinja @ 28.06.2024 12:19
Beidz, šeit ir kas nopietnāks par vienkāršu alkoholismu. Dzertu savā stūrī, nevienu neaiztiktu. Bet murgi, halucinācijas un viss kopā liecina par nopietnu saslimšanu! Alkohols tur tikai nāk bonusā bet apakšā viennozīmīgi ir kas smagāks. Kā Kivis jau vienreiz uzsvēra par to, ka vienu stāstu viņa stāsta 7 versijās. Tur viņa cīnās ar savām balsīm galvā. Vēlvienā rakstā par šizofrēniju bija minēts par nevīžīgumu pret higiēnu. Nu un vai tik Kivis savā šovā ar neminēja lai Liene iet nomazgāties un piekārto māju? Vai Liene, kā kaut kādu lielo sasniegumu mums parāda ka bijusi mazgāties. Vairākkārt uzsver, ka izmazgājusi matus... Vai rekur, zemāk raksts ar bildēm, kādu dzīvokli vai viesnīcas numuriņu viņi bija atstājuši... Nu nezinu, tagad mani vairs nepārliecinās par pretējo.
amoreamore @ 28.06.2024 11:38
kurš maksā par to murgu vispār…amoreamore @ 28.06.2024 11:38