Ņemot vērā, ka tā ir dārzeņu zupa (gaļu nemanīju!), tad arī dārzeņi veido buljonu un papildus buljonu nav vajadzība liet klāt, bet Liene jau to nezin, vai arī cenšas uztaisīt dārzeņu zupu par gaļas zupu (manuprāt, viņa izšķidināja buljona kubiciņu, ne vegetu)
LaikamGarlaicigi @ 05.01.2022 21:33Andrim pievienojas pozitīvās domāšanas un afirmāciju pulciņam. Nez uz cik ilgu laiku.
BET.... interesants komentārs no Daina Kivičas (Andra mammas)...
Mana teorija. Kivis atkal sāka savu verbālo caureju, iespējams, tai skaitā Madaras virzienā. Dainasomei vai nu globāli vai pat, iespējams, mazmeitu māti pieriebās rupjības klausīties un iedeva dēlēnam pa galvu. Tagad Andris, kā jau izlutināts mammas teftelis, posto par pozitīvo domāšanu, u.t.t. KAS, man liek domāt, ka galīgi ne uz ilgu laiku.
Sidenote: forša bilde par dzīves pārmaiņām "positive vibes" no maķīša. ???
Karlsone @ 05.01.2022 22:00
Jap, man ar tā šķiet.
Bet dižu atšķirību starp Vegetu un buljona kubiņu neredzu.
Shayk @ 05.01.2022 21:52Es gaidu dienu, kad Andra mamma will spill the tea.?☕
C00L Dzipsy @ 05.01.2022 22:09Es Andra mammas vietā to māju jau sen būtu pārrakstījusi un atstājusi mazbērniem, lai Kivulis ar Jekaterinu netiek klāt tam īpašumam. Jo nu tur nav citu variantu kā mājas nodzeršana.
Ja Kivis tagad atbrauktu uz Latviju, viņš kā vecs jūrnieks norautos no ķēdes un dzertu bez apstājas.
Shameon @ 05.01.2022 22:11
Tur nemaz nav citu variantu, jo ja māja nonāktu pelmeņa īpašumā, tad ugf īpašumu atņemtu, tieši tāpat kā ļenkai dzīvokli.
buljons ir 101 dažāds pieejams. Sākot no pēdējiem mēsliem līdz arīdzan visnotaļ ok sastāvu. Ne tur gaļinasblankas vai kā tur tos lētos kubiņus sauc.Karlsone @ 05.01.2022 22:00
Jap, man ar tā šķiet.
Bet dižu atšķirību starp Vegetu un buljona kubiņu neredzu.
pareizi. Tad jau cerams, ka to māju uzdāvinās meitenēm un puikam. Madarčiks izpirks puikas daļu un dzīvos Kivja bērnības mājā. Tas būtu episki.C00L Dzipsy @ 05.01.2022 22:16
UGF arī. Un mēs jau vēl nezinām cik vēl parādus Kivulis ir sataisījis. Varbūt visiem ātrajiem kredītiem ir parādā.
Jajaja2 @ 05.01.2022 22:22pareizi. Tad jau cerams, ka to māju uzdāvinās meitenēm un puikam. Madarčiks izpirks puikas daļu un dzīvos Kivja bērnības mājā. Tas būtu episki.
neglabāju tak viņa māti. Bet, manuprāt, normāli izrunāt mantojuma lietas ir tikai un vienīgi saprātīgi un loģiski, turklāt īpašniekam dzīvam un pie pilna saprāta esot. Zinu, zinu, ka daudzi to uztver par Tabu tēmu. Muļķīgi, bieži vien tā paši daudz ko zaudē, sanīstās utt.Hortenze @ 05.01.2022 22:30
Lai Andra mammai ilgs mūžs un laba veselība!
Bet! Ja māja, vai cik nu tur viņiem pieder, nonāks mūziķa rokās, ugf uzliks savu ķepu un aizies viss zem āmura. Alimentu parāds droši vien krājas nevājš.