Mayaaa @ 16.06.2024 02:33Sasmējos, viņa pat ir uztaisījusi highlight “Mans stils” ?
reina @ 16.06.2024 09:18Kādi alkonauti svin šādas ballītes, kuriem vienalga, ka 3gadīgs bērns iegriež viņiem ballīti?? ?
Čigānu tabors jei bogu pēc paskata un izturēšanās mūsu rokstāri.
susla @ 16.06.2024 10:01Bet, kur tas redzēts, ka mūziķus uz privātiem pasākumiem naktīs velk līdzi visu savu ģimeni? Nu tur tak pilnīgs čau tajā galvā kivim. Vai tiešām nesaprot? Vai tiešām Lienei tik milzīgs stress, ka šis aizies ar citu? Vai viņam nav iespējas pašam nokļūt tur, kut viņu uzaicina? Tas ir vienkārši vāks. Četrgadīgs bērns, kopš zīdaiņa vecuma, tiek ņemts līdzi uz svešu cilvēku ballītēm. Reāli, kas viņiem tur galvā notiek? Kad bija ar Madaru kopā, nekad mazās meitas naktīs netika vazātas un ņemtas līdzi uz dzerstiņu pasākumiem, kuros viņu uzsauca. Tāpat arī Madara nebija klāt un nebija šoferis viņam. Bet darīja savas lietas, audzināja meitas, nodrošināja naktsmieru. Bāc, man trūkst vārdu! Kaut kādi divi safārējušies pieaugušie. Un Liene nekur nestrādā. Bet tēlo nez ko. Drausmas.
un teftelis ar lenku to nesaprot.Pata @ 16.06.2024 10:23
Tieši to arī gribēju rakstīt. Manas domas.
Nabaga bērns.
Nevar Liene sēdēt mājās un pavadīt laiku ar mazo meitiņu? Vai arī nodrošina aukli, kas pieskata.
Sviests kaut kāds.
Es domāju, ka Kivičs mūziķu aprindās ir kā staigājoša anekdote. Visu laiku līdzi velkas, kā Jūs tur saucat, tabors.
Man tik ļoti žēl tās mazās meitenītes. Tās meitenītes bērnība ir totāli sacūkota.
starpiba ir ta, ka gaida makslinieku, nevis taboru ar mazu bernu.yay @ 16.06.2024 10:02
Cilvēkiem tas neliekas nekas tik īpašs, jo ir pieraduši, ka ir ballītes, kur bērni ir līdzi - arī manējie ir gulējuši mašīnā, ballējuši līdz pusnaktij, vai aizmiguši draugu viesistabā. Atšķirība ir tā, ka Miai tas jau ir lifestyle, bet citiem tādas ballītes ir 2 pa gadu. Un es nekad nevilktu savus bērnus pie svešiem iereibušiem cilvēkiem un es nelietoju alkoholu.
Pata @ 16.06.2024 10:23
Tieši to arī gribēju rakstīt. Manas domas.
Nabaga bērns.
Nevar Liene sēdēt mājās un pavadīt laiku ar mazo meitiņu? Vai arī nodrošina aukli, kas pieskata.
Sviests kaut kāds.
Es domāju, ka Kivičs mūziķu aprindās ir kā staigājoša anekdote. Visu laiku līdzi velkas, kā Jūs tur saucat, tabors.
Man tik ļoti žēl tās mazās meitenītes. Tās meitenītes bērnība ir totāli sacūkota.
yay @ 16.06.2024 10:02
Cilvēkiem tas neliekas nekas tik īpašs, jo ir pieraduši, ka ir ballītes, kur bērni ir līdzi - arī manējie ir gulējuši mašīnā, ballējuši līdz pusnaktij, vai aizmiguši draugu viesistabā. Atšķirība ir tā, ka Miai tas jau ir lifestyle, bet citiem tādas ballītes ir 2 pa gadu. Un es nekad nevilktu savus bērnus pie svešiem iereibušiem cilvēkiem un es nelietoju alkoholu.
susla @ 16.06.2024 10:01Bet, kur tas redzēts, ka mūziķus uz privātiem pasākumiem naktīs velk līdzi visu savu ģimeni? Nu tur tak pilnīgs čau tajā galvā kivim. Vai tiešām nesaprot? Vai tiešām Lienei tik milzīgs stress, ka šis aizies ar citu? Vai viņam nav iespējas pašam nokļūt tur, kut viņu uzaicina? Tas ir vienkārši vāks. Četrgadīgs bērns, kopš zīdaiņa vecuma, tiek ņemts līdzi uz svešu cilvēku ballītēm. Reāli, kas viņiem tur galvā notiek? Kad bija ar Madaru kopā, nekad mazās meitas naktīs netika vazātas un ņemtas līdzi uz dzerstiņu pasākumiem, kuros viņu uzsauca. Tāpat arī Madara nebija klāt un nebija šoferis viņam. Bet darīja savas lietas, audzināja meitas, nodrošināja naktsmieru. Bāc, man trūkst vārdu! Kaut kādi divi safārējušies pieaugušie. Un Liene nekur nestrādā. Bet tēlo nez ko. Drausmas.
Incognito @ 16.06.2024 10:53
Te ir pat buķete ar iemesliem. Pirmais un galvenais, protams, ka nebraucot līdzi uz lieveņiem, Ļena nekontrolē kur un ar ko viņš atrodas, zinot, ka viņš var pateikt, ka joprojām ir “darbā”, bet patiesībā strēbt rumkolas un laizīties ar kādu daiļavu bārā. Tālāk - Ļena visu nedēļu kā bezdarbniece ir nodauzījisi bumbieri, nogarlaikojusies, pilna enerģijas, tāpēc viņai izmisīgi gribas kaut kur iet. Un pēdējais - viņa necieš būt viena ar bērnu mājās
Rumblerx @ 16.06.2024 10:41Vai Madara arī kaut reizi vilkās līdzi savam hasbendam uz koncertiem ar mazàm meitenèm padusè? ?
Saprotu Tavu domu, bet šajā situācijā Miai ir labāk bērnudārzā. Vismaz redz citas attiecības, citus bērnus, noteikti ar gardu muti paēd visās ēdienreizēs.Pata @ 16.06.2024 11:14Varu saderēt, ka rīt abi būs iecienītajos Dubultos bez Mia, kura būs nogrūsta bērnudārzā...
Kad mans bērns bija bērnudārznieks, es tieši visus trīs vasaras mēnešus nevedu uz dārziņu, jo tai laikā nestrādāju...abi izbaudījām vasaru. Septembrī gan darbs bija, tad arī bērnudārzs.
Šiem jau vispār varēja cauru gadu nevest uz b/d, jo darba nav ne vienam, ne otram. Kiviča muzicēšanu neizskatu par darbu...tā ir ubagošana, dziedot lievenīšos.
Mia vietu varēja atdod kādam, kurš stāv rindā...
Varbūt man šajā lietā nav taisnības.
Un, kur skatās atbildīgie, kas strādā bērnu interesēs? Laikam pilnīgi vienalga...