yay @ 27.10.2023 21:05man cepī tās viņu narcisu foto kanvas pie sienas :D
Varbūt jau its just me, bet man liekas...tooo much ?
*un nelaimīga un nogribējusies, un bez savas dzīves 🤣🤣🤣😂Knabsab @ 27.10.2023 22:11
Wow! Kad ap trešo klasi bērniem parādās vēlme izteikt riebeklības, tad aptuveni tādā līmenī tās tiek bārstītas ?
Lenox jau gan būtu piebildusi, ka es vēl resna un nesmuka un bez vīrieša esmu ?
Jā, iedomājies? Es rūpējos par saviem vecajiem kaķiem, es uz tiem tērēju vairāk nekā Teftelis un Plancka uz Miu ir kopā dzīves laikā iztērējuši. Un arī savus bērnus es audzinu pati!
Aizej iečeko labāk Madaras jaunos storijus. Viņi foršā vietā atpūšas, es sev arī jau nobukoju tur atpūtu, jo Madara māk skaisti influencēt. Atšķirībā no dažas labas ?
SantaBarbara @ 28.10.2023 13:23Šodien sporto pa Jurmalu! Tad jau vēlāk būs atkal story ar 10k soliem un kadu picu pusdienas pēc aktivas atputas.
Marfa @ 28.10.2023 14:08Pag berns vel ratinos?
kuranavliene @ 28.10.2023 14:08Man rodas jautājums! Viņi vazājas pa ielām,pa Jūrmalu un filmē,tikai neredzu nevienu kurš skrietu klāt,trīcot raudātu un mestos ap kaklu.Man vairāk šķiet,ka slavenību pāri neviens nepazīst.???
Tieši tā. Man pašai ir kaķīši 2 no ielas paņemti. Un es varu pateikt to, ka viņi ar neko sliktāki nav par tiem šķirnes kaķīšiem.EsPati @ 27.10.2023 17:46Tas brits pa 200€ nav ne kripatu labāks par to “miskastnieku” pie viņu mājas. Jo pa 200€ nopirkt šķirnes kaķi no pavairotājiem ir daudz riskantāk kā paņemt kaķi no ielas. Šķirnes kaķis tik lēti nekad nemaksās. Un te vienkāršie skopie maksās 2x. Bet gan jau nemaksās, jo tiklīdz parādīsies kaķim kādas nopietnas veselības problēmas, neies jau maksāt vetārstam simtos ārstēšanai. Nošpricēs vai atdos uz “laukiem” kā visus viņu zvērus.
vispār neizskatās, ka viņiem būtu romantiskas attiecības😁Minelūše @ 28.10.2023 14:43
Tās visas ir Lienes vizuālās halucinācijas un balsis, kas runā viņas galvā, stāstot, cik kruti viņi ir.
Ļenka cenšas no Kiviča baltu šalli izkļančīt, tas tik viņu uz pp.lv sūta?
SaldaMēle @ 27.10.2023 22:11
Kāpēc visi ir aizmirsuši vēl vienu māsu. Vijolīti,kurai bija istaba ponijam. Ka tik tā nav labākais minhauzenlienes prototips.
Rozāforums @ 28.10.2023 15:24
tiešām aizmirsies, a tā Vijolīte nebija bagāta, gadījumā?
Marfa @ 28.10.2023 14:08Pag berns vel ratinos?
Katzenfamilie @ 28.10.2023 15:48
Es principa tur neredzu neko sliktu, ja garu pastaigu laika berns vel sez ratinjos. Manas masas meitai ir cetri gadi un, kad masa atbrauc pie manis ciemos, un mes dodamies vai nu pa veikaliem staigat vai ari uz kadu apskates objektu, tas ir tikai normali, ka ratinji ir lidzi, jo mazaa meitene nogurst un sak nikjoties.
Tusnelda @ 28.10.2023 15:42
Ja jau istaba ponijam, tad bagāta! Savrupmājā dzīvoja. Vīrs bija no tiem, kam patika ģērbties kleitās. Vijolīte sūdzējās, ka šis grib viņas vakarkleitas valkāt,
Zaļā Dille @ 28.10.2023 15:59
Un kā diez tie bērni var pierast staigāt garos gabalus, ja visu laiku noguruši sēž ratos?
Ārzemēs arī šī diezgan ierasta prakse, kad lieli bērni vēl ratos. Bet tai pat laikā, ir ģimenes, kur trīs un četrus gadus veci bērniņi jau var kalnos pārgājienos iet. Tā kā tas laikam atkarīgs no ģimenes, cik ļoti grib ņemties ar niķīgu bērnu.