yay @ 24.10.2023 19:45degu nepacietībā uzzināt, kurš raidījums paņēmis ļenku kā vadītāju. WTF
Mathilde @ 24.10.2023 20:27
Ē… nopietni?
Māmiņklubs, Ķepa uz sirds, Sporta studija vai varbut Abumeri sievas vietu aizņems?
yay @ 24.10.2023 20:31
nuu moš es kā ne tā sapratu.. teica, ka projekts tv..būšot intervētāja, lai ko tas arī nozīmētu.
tikko raksta, ka aizbrauca pēc Keitijas!Incognito @ 24.10.2023 17:19Lieņu, nu nejau tu vienītī klimsti pa Siguldas ielām aukstumā kamēr Andris ar meitu siltumiņā pavada laiku kādā mājīgā kafejnīcā ? Varētu jau teikt, ak tu nabadzīte, kā tā visi pret tevi, bet nē- tā tev arī vajag. Ar savu pārdomāto toksisko plānu sanaidot Andri ar Madaru meitu jautājumā, pati vien esi palikusi losenes lomā
Jūrop iz mai heeeeeeeerFacundo @ 24.10.2023 20:02
Mati, mati, mati, Zelta, zelta fēns ?
Incognito @ 24.10.2023 21:03Ko viņa var visu laiku pērties un pieminēt savu radu bērnu wtf… tie radi ar šo mačalku noteikti jau gadiem nekontaktējas, bet šī tik maļ iespējams jau gadiem vecu tēmu. Jebkurā gadījumā, es ceru, ka tas bērniņš ir jau sen kā sveiks un vesels. Bet tiešām es brīnos kā tā bērna mamma jau nav teikusi šai pievērt muti un neiejaukt savā verbālajā atejā svešu bērnu! Šī jau ir kurā reize, kad mēs par to dzirdam, nu cik var ?