kuššššš @ 08.05.2023 12:19
+++
Keitai kkā nav problēmu ievērot lietas. Viņa saprot, kur ieprecējusies un ko tas nozīmē.
Un pēdējais no manis par šo(pēc tam atgriezīšos pie Kirpiču karaliskā pāra :D) - man vnk smiekli nāk par to Meganas un Harija cirku, kā viņiem vajagot privātumu, kā visi viņiem dara pāri, bet viņi jau tikai gribot, lai viņus liek mierā... Un tāpēc viņi lien Netflix demonstrēties, velkas uz visām intervijām, kur aicina, speciāli(Megana to 100% dara speciāli) pārkāpj protokolus, lai prese pievērstu uzmanību, rižiks savā grāmatā nodirš ģimeni un mazgā netīro veļu, ko varbūt vajadzēja izrunāt ģimenes iekšienē, zinot, ka pēc tam to prese izvilks un citēs utt. Var redzēt, cik ļoti viņiem ''vajag privātumu''. Ja tiešām vajadzētu - turētos pēc iespējas tālāk no preses, skandāliem, nekur speciāli nebāztos un dzīvotu, cik klusi var. Jo tad arī viņiem liktu mieru.
Bet nu... tas gan viņiem ar karaliskajiem Kirpičiem kopīgs. Tie abi jau arī uzvedas kā idioti, speciāli taisa skandālus un tad gadiem bļauj, kā prese viņus apbižo utt.
Berry5 @ 08.05.2023 14:48
Tā arī ir. Karaliskajā ģimenē ir arī klusie pāri. Kuri tikai uz svarīgākajiem notikumiem aiziet, pastāv tās pāris stundas un pazūd.
Tuana @ 08.05.2023 15:02
Tieši tā. Vienkārši Megana ir ambicioza egoiste un narcise, kas nesaprot, kas ir Ģimene. Viss ap viņu, viņas “mentālo veselību” kā tagad moderni teikt. Turklāt absurds, ka viņa iemanījusies ar visu šo pelnīt naudu un pavilkt Hari līdzi.
Principā katram mums ir kaut kādi pienākumi pret dzimtu, pret radiem, kaut vai tas- “aizbraukt, pabūt, un pazust”.
Nerunājot par karaļnama līmeni, bet par cilvēku- parasto, man uzreiz nāk prātā kaut vai tie paši kapu svētki, kaut kādas lielās radu jubilejas, bērnu kristības utt. Jā, reizēm varbūt nogurdinoši, saspringti un tā, bet dzīvesbiedra dēļ taču var saņemties.
ak, šīs pirmdienas..Knabsab @ 08.05.2023 15:25Liene Liepiņa atkal saslimusi. Caur filtru gan izskatās, ka ir fingālis uz acs
Tuana @ 08.05.2023 15:02
Tieši tā. Vienkārši Megana ir ambicioza egoiste un narcise, kas nesaprot, kas ir Ģimene. Viss ap viņu, viņas “mentālo veselību” kā tagad moderni teikt. Turklāt absurds, ka viņa iemanījusies ar visu šo pelnīt naudu un pavilkt Hari līdzi.
Principā katram mums ir kaut kādi pienākumi pret dzimtu, pret radiem, kaut vai tas- “aizbraukt, pabūt, un pazust”.
Nerunājot par karaļnama līmeni, bet par cilvēku- parasto, man uzreiz nāk prātā kaut vai tie paši kapu svētki, kaut kādas lielās radu jubilejas, bērnu kristības utt. Jā, reizēm varbūt nogurdinoši, saspringti un tā, bet dzīvesbiedra dēļ taču var saņemties.
Viņai fantāzija ir bagātīga tikai uz intrigām un uz to kā pievilināt precētu veciMinelūše @ 08.05.2023 16:48Viņa tiešām varētu savām pohām izdomāt citu attaisnojumu. Vienkārši pārmaiņas pēc. Izdomā, Ļenka, kaut ko citu. Tev taču fantāzija bagātīga.
ZapeNape @ 08.05.2023 16:53Kāds pārsteigums! Liene atkal slima. Kā katru pirmdienu.
u.604737e44a238 @ 08.05.2023 17:28Man vienīgajai liekas, ka Liene ir piekauta un pamatīgi noraudājusies?
Krizdole @ 08.05.2023 17:37Tik veselīgs dzīvesveids, piedevām vēl ogu kapsulas un slimo vienā slimošanā, ka tik kāda nebūs to Lieni noskaudusi ??
Nav labi sist sievietei, kaut arī ir pelnījusi pa to savu nejauko muti. Droši, ka kivis dabū no Madaras ierīt un tad dod pa ribām raganai.vivii @ 08.05.2023 17:31
Man arī tā likās, atkal pie acs jocīgs pleķis un vienā pusē pie lūpas/vaiga tāds uzpampums.
Un tā runašana, arī tāda dīvaina, it kā knapi turētos.