vivii @ 07.05.2023 13:19
Bet Latvijā arī nav tā, ka tik mazus bērnus kā Mia, nemaz nelaiž uz tādām atrakcijām? Jo, piemēram, Vācijā un Nīderlandē, mūs nelaida gandrīz nevienā atrakcijā ar tik mazu bērnu. Viss, kas bija atļauts - tie elektriski auto kopā ar vienu no vecākiem vai vilcieniņš.
Jautāju vienkārši intereses pēc.
SantaClub @ 07.05.2023 17:29Lienes pāršērotā bilde no Marie Claire Russia. Interesanti no cilvēka, kuram nav nekādas mātes jūtas pret savu vienīgo palikušo meitu.
Berry5 @ 07.05.2023 17:42
Mēs bijā AB un tur vispār drošība ir 0. Nebrīnos, ka tur regulāri ir traumas
SantaClub @ 07.05.2023 17:29Lienes pāršērotā bilde no Marie Claire Russia. Interesanti no cilvēka, kuram nav nekādas mātes jūtas pret savu vienīgo palikušo meitu.
Es beidzot arī paskatījos karuseļus.Kaut kā dīvaini viņa tur bļauj un smejās,kā toreiz, kad Miu auto izmēdīja.DamnFine @ 07.05.2023 16:31Kad Liene teica,:”Bērni pieprasa karuseļus” es domāju, ka redzēšu priecīgu Mia. Huju, viena dzeguze bļauj “Čau” itkà dzīvotu uz lauka . Un sveši bērni fonā. Savu bērnu nofilmē tikai tad, kad forumu salasās, un tad tāpat neko jēdzīgu, izņemot Zoo, nedara.
vivii @ 07.05.2023 17:57
AB ir domāts Avārijas Brigādes parks? Pagājušo gad, kad biju Latvijā, gribējām braukt, bet draudzene, kura tur bija bijusi, izteicās ļoti negatīvi un tieši par drošību un tā arī neaizbraucām.
Nu, varbūt pārvācas, bet tad jau vajadzētu uz lab;aku vietu. Ļenka tak nesen vēl bija iefilmējusi savu darba - atpūtas TĪRO stūrīti.elfa* @ 07.05.2023 18:34Kuri bērni viņai tos karuseļus pieprasīja? Tā arī nesapratu. Jo visur bija tikai viņa, teftelis un tā Margrieta, Peonija...oi, Dālija.
Un tagad esot jauns nākošais līmenis. Es ļoti ceru, ka tas nav Lienes tizlais veids kā paziņot par vēl vienu bērnu. Ceru, ka vnk pārvākušies uz citu mikrorajona daudzstāveni.
Var domāt ka tie karuseļi par velti. Tas pats vien ir. Un bērnu tur arī nav.Magnolija @ 07.05.2023 20:53Nu kāds vēl Ab parks? Tas taču Imantas karuseļos, fonā daudzstāvenes. Ab parks viņiem virs 100eur izmaksātu, to Kivičs nevar atļauties ?
Incognito @ 07.05.2023 21:29Es tā arī beigās nesapratu, kāda vella pēc viņa kā “nosodītā” bija tajā gulbju karuselī un tur blakus nebija Mia ?
LabaDabaDa @ 07.05.2023 17:12
Protams, ka nebaidās! Lai baidītos, smadzenes vajadzīgas. ?