Linus @ 07.05.2023 10:00Tak nobloķējiet viņu ☺️
Nē kāpēc, interesanti palasit. Tam jau forumi domāti, dažādu domu apmaiņai. Vienīgi ja par traki rupji paliek ja nemāk adekvāti oponēt tad gan block.Linus @ 07.05.2023 10:00Tak nobloķējiet viņu ☺️
Ili @ 07.05.2023 08:48tu vsp kaut ko no kompetenču jomām sajēdz? Nu, pameklē un palasi, izglītojies. Ja nu sanāk, vrb tas ir par daudz no tādas būtnes prasīts... ?
Kamilla ir karaliene. Un vīrs viņu patiešām mīl. Visu mūžu kopš jaunības.Agnessse @ 07.05.2023 10:11Lienei tagad arī karaliskajā ģimenē ir līdziniece un patiess elks - visu matraču deldētāja Kamilla. ?
Kalnos @ 07.05.2023 10:35Kamilla ir karaliene. Un vīrs viņu patiešām mīl. Visu mūžu kopš jaunības.
Ir, ir jau pilns kā mārks. Es neļautu savai meitai tik bieži uzturēties šo degradēto personu sabiedrībā. Kivičs vienmēr vai nu pillā, vai pohains un lieņuks savā kukūhihī prātā.Zapte @ 07.05.2023 11:06Tajā video, kuru filmē Gada Tēvs, viņš taču konkrēti izklausās sadzēries!!! Tā pārspīlētā cenšanās runāt skaidri un intonācijas nodod...
Andris ,man šķiet, dzer katru dienu. Darbā dzer, no rītiem jau dzer.. Kad tad ir dienas, kad ir iemesls atpūsties no dzeršanas? Vienreiz nedēļā, kad filmē raidījumu? Nu, ar tādu hi hi ku kū dzīvojot kopā, tiešām visu laiku vajag būt vieglā pālī, lai izturētu.TikiTaki @ 07.05.2023 11:14Vēl gribēju piebilst, Liene, ja Tu tiešām lasi šo forumu, ja nav naudas terapijai, tas ko vari darīt ir, nopirkt e-grāmatas Amazon par temu "Healing you inner child". Tik, lai šādas grāmatas palīdzētu, būs jāieskatās sevī pa īstam un jānomet izlikšanās, ka jūties laimīga.
No sākuma lasot būs smagi, jo apzināties, no kurienes nāk Tava trauksme un nedrošība, ir ļoti smagi. Aizvainojums uz visiem pastiprinās.
Bet šajās grāmatās ir reālas taktikas, kā tikt galā un kā rīkoties konkrētās situācijās.
Diemžēl, nav pārliecības, ka ja Tu sevi sadziedētu, Andrim Tevi vajadzētu. Diemžēl Andris robežu nospraušanu uzskata par zāģēšanu.
Un ņemot vera to, ka Tev nav nekādas naudas un nebūs nekādu pabalstu, ja kaut kas notiks ar Andri, Andrim ir jāapdrošina sava veselība un dzīvība. Ja viņš to nedara... padomā pati - ko Tu iesāksi, ja nedod Dievs, kaut kas notiks.
Šo es parasti saku visiem vīriešiem, kas stāsta, ka viņu sievas dzīvo pa māju un cik labi tas ir.
Aizkraukles Pārdevēja @ 07.05.2023 12:39Te viens visu laiku liek nejēdzīgi mīnusiņus pie visiem komentāriem :D
Diāna Čārlzu mīlēja gan!TikiTaki @ 07.05.2023 10:56
Ir protams tā dīvaini, ka Čārlzs krāpa Diānu ar Kamillu un tagad Kamilla ir karaliene, BET, jā. Kamilla ir Čārlza mūža mīlestība. Viņiem bija liegts laulāties. Čārlzs Diānu neapprecēja aiz brīvas gribas. Es bik to The Crown seriālu paskatījos - man izskatījās, ka tur Čārlza un Diānas iepazīšanās bija stipri saromantizēta.
Diāna nemīlēja Čārlzu un Čārlzs nemīlēja Diānu. Abi bija nelaimīgi.
Tas tā, offtopic.
Par IP adresēm. Visiem pārsvarā, ja vien nepiemaksā, tās IP adreses ir dinamiskās - mainās. Es nezinu, vai tālāk par to, la IP adrese ir Rīgā, var vispār ko vairāk uzzināt.
Godīgi sakot, reizēm ir žēl Lienes. Jo ne jau viņa tāda piedzima. Kaut kā stipri spiežas cauri, ka viņa ir bijusi emocionāli "neglected" no tēva puses. Varbūt no abu puses. Līdz ar to arī ir tā drausmīgā skriešana pakaļ vīriešiem un vīrieša idealizēšana. Tas no psiholoģijas grāmatam.
Bet nu samazgas, kas reizēm nāk ārā no viņas, to žēlumu nonullizē (tāda vārda nav, bet gan jau sapratāt).
Lienei ir vajadzīga terapija. Lai tiktu pāri visām bērnības traumām. Un nedaudz paškritikas, jo 40 gadu vecumā neko nedarīt un vainot visus pārējos, nu galīgi nav normāli.
Un saprast, ka vīrieša dēļ atteikties no bērniem - tam nav nekāda attaisnojuma.