Skaudība ir slikta lieta,ļoti neveselīga.Kalnos @ 06.05.2023 13:38Es tik tok ik pa laikam ieeju, paskatos un nu loooti garlaicīgi. Nē ja es dzīvotu Lielbritānijā tad sekotu protams, bet kur Latvija, kur viņi. Čārlzs ar zelta karoti mutē piedzimis, mēs latvieši parastie. Kas mums daļas.
magdalena333 @ 06.05.2023 13:22Tiešraide notiek, tikmēr mūsu karaļnama fane sēž mašīnā un atkal tirinās, what a disappointment
ZapeNape @ 06.05.2023 15:15Ak tu plancka, liec vienreiz to meiteni mierā! Keitija zina, ko tā plancka stāsta par viņu? Man pat liekas, ka to nav teikusi Keitija, jo tik stulbus tekstus spēj bīdīt tikai plancka. Beidz pazemot to bērnu, mātīte pretīgā! Tu nesaproti, ka tikt tevis pieminētai, tas ir pazemojums. Pazemo savus bērnus, liec svešus mierā. Riktīgi gribas uzšaut! Gan jau izpelnīsies.
Tuana @ 06.05.2023 15:47
Tētiņš tātad atļaujot Keitijai visu ēst? Labi, ka to uzzinājām. Savādāk otru meitu par resnu saukāja un vainoja Madaru pie tā.
Man gan nav saprotams, kādā tieši vēl nolūkā Liene šo sarunu publicēja. Madara kaut ko neļauj ēst meitenēm, vai kas? Pieņemu, ierobežo saldumus vai ko tādu.
Protams, pamatā Ļenka tagad sistemātiski dara ko līdzīgu ar Keitiju kā savācot Madaras jaciņu un draudzeni Dāliju un tad visās malās izrādoties un bāžot to acīs. Keitijas bildes gan nav atļauts likt, bet čūska pamanās sistemātiski visādos citos veidos mums darīt zināmu “es, Keitija un tētis Andris” burbuli.
Nez vai šai novirzei arī ir kāds nosaukums psiholoģijā, līdzās pārējai buķetei, kas Lienei piemīt?
Liene viņu audzina un pieskata, nu, un, ka nav viņas bērns?! Kas tā par histēriski slimu attieksmi...Minelūše @ 06.05.2023 13:51Sarunu ar Keitiju obligāti vajadzēja iebāzt storijā. Nu nekad kuce nelaidīs garām iespēju iekost Madarai.
Ļenka, parādi labāk kādu sarunu ar savu jaunāko meitu. Kādas dziesmiņas viņa dzied, kādas spēles spēlē, ko zīmē, kādas grāmatiņas lasa, utt. Atšujies no Keitijas, tas NAV tavs bērns!
Ili @ 06.05.2023 16:33Liene viņu audzina un pieskata, nu, un, ka nav viņas bērns?! Kas tā par histēriski slimu attieksmi...
Malacis, Liene ?
Ili @ 06.05.2023 16:33Liene viņu audzina un pieskata, nu, un, ka nav viņas bērns?! Kas tā par histēriski slimu attieksmi...
Malacis, Liene ?
Malacis, Liene ?
Lienīt audzina ikdienā, nevis reizi mēnesī dažām stundām izklaide.Ili @ 06.05.2023 16:33Liene viņu audzina un pieskata, nu, un, ka nav viņas bērns?! Kas tā par histēriski slimu attieksmi...
Malacis, Liene ?
LabaDabaDa @ 06.05.2023 16:39
Kopīga sēdēšana pie TV tagad saucās "audzināšana"? Diez, sazin ko tā bērnam ir iemācījusi?
Un vispār - bērnu pieskata teftelis, jo tas ir viņa bērns. "malacis" Liene vienkārši bāžas visām pudelēm par korķi.
Blocked @ 06.05.2023 16:48
Vai tik neesi resnā dubultzode KirKira , šeit ieslīdējusi ! ? Advokāte , ibio ! KuKuška tikmēr deso uz bodi pēc šmigas ... izdzimtenes divas (Džollijas) . KirKirKuKūū , kolosāļi ... ,,davai salej,,