Bjork @ 04.05.2023 18:06Ir daļa, kas uzskata, ka īre ir ērtākais dzīvošanas veids. Es pati esmu sastapusi ārzemēs skolotāju ap 60 gv, kura teica,ka viņai ērtāk un mazāk galva sāp par īrētu kā par savu dzīvokli un daudzi draugi jautājot, kāpēc viņa tā izlēma. Kā arī mainot vietu, vieglāk pamainīt dzivesvietu tuvāk. Šis modelis noteikti nav mans.
Graudiņiem ir 3 bērni, Altum nosegtu visu pirmo iemaksu.
Ja paši sadirsa savu kredītvēsturi, tad laipni lūgti pieaugušo dzīvē, kur savai rīcībai ir sekas.
Kiviču muļķības netika izdarītas jaunībā, bet gan pālī nopietnā vecumā.
Graudiņi jau pirms šova dzīvoja lielās mājās Mārupē, teikt, ka tikai no šova nauda un tāpēc atļaujas, nu tā gluži nav.
To, ka šiem dīkdieņiem met visu pakaļ, tas tik pievilina visus vēl vairāk tos dīkdieņus un gatavi tēlot tik vēl lielākus muļķus. Tāpēc jau, kad atšuva stv tos kivičus, lenkucei bija depresija, jo haļavnā dzīve beidzās.
LabaDabaDa @ 04.05.2023 16:39
Es atvainojos, bet cik gados jātaisa bērni, lai 40 gados dzīvotu atsevišķi no viņiem? Tāda kotlešu cepšana jau nu gan vairāk pēc pensijas vecuma izklausās.
Ensha @ 04.05.2023 18:46
Daudzi veiksmīgi, bagāti cilvēki ir teikuši "muļķigakais ko cilvēks var izdarīt, paņemt hipotēkā majokli un vergot bankai" Piekrītu. Naudu var investēt un beigās nopirkt majokli bez kredīta. Bet mums vēl daudziem ir tā domašana vecmodiga, ka jābūt obligāti savam mājoklim, savādāk kas tā pa dzīvi ?
Bet tas nav stāsts par Graudiņiem, lielas privātmājas noteikti īrēt sanāk daudz dargak un izšķerdigāk.
Ensha @ 04.05.2023 18:46
Daudzi veiksmīgi, bagāti cilvēki ir teikuši "muļķigakais ko cilvēks var izdarīt, paņemt hipotēkā majokli un vergot bankai" Piekrītu. Naudu var investēt un beigās nopirkt majokli bez kredīta. Bet mums vēl daudziem ir tā domašana vecmodiga, ka jābūt obligāti savam mājoklim, savādāk kas tā pa dzīvi ?
Bet tas nav stāsts par Graudiņiem, lielas privātmājas noteikti īrēt sanāk daudz dargak un izšķerdigāk.
Blocked @ 04.05.2023 17:39
Celtnieks ir ,,diagnoze,, - alhaši ! . Tāpat kā kivičs - ir lamuvārds !
Tāmdēļ jau 40+ gados ,, kakaino apeņu nēsētājam,, nav sava jumta. Pieļauju , ka viņu kopējie ienākumi nav pat 2000 eur (1000 no burkas un kapeikas no, iespējams izdomāta, kautkāda krāsotāja algas ). Filmēšanas piedevām notiek pārsvarā darba dienās - un ,, ērglis kas nelido , bet dirš tikai uz klintīm ,, pieejams visās sērijās ! Āāā , vēl taču par īres māju 1300 jāatpogā l saimniekiem - no sērijas 1) ,,sūkājam ledu,, 2),,savelkam galus,,
Un ,100% esmu pārliecināta , dīvānus un veļasmaš
inu nosponsorēja filmēšanas grupa , tāpat kā topošos pupus drīzumā .
Kambalu kāzas , Mijas kristības , Agritas kunģa izgriešana , implanti zobos utt - visu sponsorē priekš šoviem , nejau viņi paši ieguldas. Karoč , PLIKDIRŠI PA DZĪVI visi viņi , no lievenīšu kopienas .
Jo tālāk , jo trakāk un pretīgāk . Izsmiekls visai latvijai . Slavenības ibio.
Cikucaku @ 04.05.2023 13:53
Shis ir labs! ???
Aizkraukles Pārdevēja @ 04.05.2023 14:19Kivis ar savām 4 štukām mēnesī jau varētu sakrāt tādam pašam Imantas dzīvoklim , par Graudiņiem nezinu. Vnk Kivim svarīgāka pudele un agri vai vēlu vai nu aiztīsies pie citas vai atpakaļ ar jauno mīlu un mammas sarkanā dīvāna
Sarma1986 @ 04.05.2023 19:58
Kas tieši tur ir labs? Tāda paša līmeña humors kā amerikāñu joku video, kuros sīkiem apkakājas vai apvemjas kameras priekšā. Un kāpēc tieši Mia? To rudo lelli var uz jebkuru rudu bērnu attiecināt. Kad te aizrāda, ka Mia ir nekopta un netiek līdzi attīstībai, tad sākas kērkšana par aprunāšanu. Taču šis preteklīgais posts gan visām ok, īpatnēja ētikas izpratne.
Poda Birste @ 04.05.2023 20:29
Atslābsti un aizej pasūkā ledu. Ieliku postu, kas bija domāts akmens Debilo Kiviču dārziņā, ka pataisījuši savu miesīgo bērnu par Kuzju.. a te dažai labai izskatās, ka nervi uzvilkti, nu i h…i s vami ???
nu es domāju, ka teftelis ir tik merkantils un egoists, ka neuzskata, ka viņam kaut kas jāpērk, jo mantojumā tāpat būs, kāpēc būtu no kaut kā jāatsakās tagad, krāt un tad maksājot kredītu, ja var visu nobuhāt šodien.LilyLady @ 04.05.2023 21:08Vergot bankai? Tiklab var sacīt - vergot izīrētājam. Maksājot kredītu, vismaz tiek atmaksāts aizdevums savam īpašumam, kamēr, maksājot par īri, ienākumus gūst saimnieks. Turklāt īres maksa lielākoties ir tikpat liela kā ikmēneša kredītmaksājums.
Bet skaidrs, ka tāds Kivičs, kam pilna pakaļa ar parādiem un neregulāri ienākumi, nekad nedabūtu kredītu ģimenes dzīvesvietai. Ja ar Madaru īrēja vismaz jaunā projektā, tad tagad viņam pilnīgi po, kādā ūķī dzīvot ar to pleksti, galvenais, ka tik nauda paliek aliņiem un šņaucampulverītim.
DamnFine @ 04.05.2023 19:00
Vidēji studijas sāk 18/19 gados, 44 gados sestdienā var izcept kotletes, sanāktu “ražot” - 25, nekas pārdabisks. Protams, ne katrs var sakrāt depozītam vai mantot, paši nekādi “krutie” mantojumi nespīd, bet ceru, ka pašai dzīvē viss pagriezīsies uz iecerēto scenāriju ?
Minelūše @ 04.05.2023 22:11Man šķiet, ka vēl lielākas skropstas vispār neeksistē. Rodas jautājums, kādā zabigalkā viņa to "skaistumu" taisa, jo kārtīga meistare sen būtu pateikusi, ka tas izskatās šausmīgi un ieteikusi kaut ko dabiskāku.
Bet varbūt viņa nemaz pie meistares neiet. Lipina pati sev tās megaskropstas.
Kāpēc arodenē ir stulbi? Tik pat labi var studēt augstskolā un būt vēl stulbāks.Sarma1986 @ 04.05.2023 20:40
Atsūti sava bērna bildi, piemeklēsim viñam lelli. Bet gan jau esi pastulba arodenes skolniece, līdz bērniem vēl tālu.