qwe @ 14.03.2024 14:08Lai rāpo maita uz ceļiem pie saviem bērniem un madaras nolūgties piedošanu, sāk pa savu nolaisto bērnu rūpēties, tad varbūt mēs arī sāksim kaut nedaudz just līdzi vājajai lienitei .....
EnģeleMarķele @ 14.03.2024 14:06vai es teicu,ka jazelo?es vnk uzskaitiju ka butu ja butu!es nevienu mimentu neteicu ka vuna butu laba.Nu baac…Tad ja jau esat stulbas,tad ludzu??
kāpēc viņas meitām būtu viņa jāuzmeklē? Nav viņa ne pazudusi, ne aizmukusi, ne iespundēta. Kam viņa ziedojās? 😂😂 Lūk, šis ir rēcīgs jautājums, kam viņa ir ziedojusies????? Bērniem, bijušajām sievām? Vai tomēr daiktiem? Sevi ziedoja neejot uz tēva bērēm, dēļ kā???? Dēļ daikta!!!EnģeleMarķele @ 14.03.2024 13:31Viņa pati nav bez grēka.Un viņas neinterese pret bērniem neiztiks bez sekām.Bet,nav teikts,ka viņas meitas viņu kādreiz neuzmeklēs.Bet,mani veljoproām nepamet doma,ka viņa ir bijusi vnk vāja sieviete un vēlējās savu laimi,ziedojot parāk daudz un neprātīgi.Es kautkā ticu,ka viņa redz,kas notiek,bet nav kur sprukt,jo visi tilti nodedzinati.Un tas ko viņa te atrāda šad un tad,ir vnk kautkāda izbēkšana no realitàtes vai,lai celtu savu pašcienu,vina sevi reklame ar matu skaistumu,lai kautcik neaizmirstu,cik skaiti vina izskatijas,un veljoprojam izskatas?
EnģeleMarķele @ 14.03.2024 14:06vai es teicu,ka jazelo?es vnk uzskaitiju ka butu ja butu!es nevienu mimentu neteicu ka vuna butu laba.Nu baac…Tad ja jau esat stulbas,tad ludzu??
Smilla @ 14.03.2024 09:32Kā tā vecā pastala var būt deju pasniedzēja, ja trenējās un bija nosacītā formā 20 gadus atpakaļ? Valsi nodejot var katrs slotas kāts un viņa tāds ir. Vai pastala varētu nodejot džaivu, rumbu, sambu, fokstrotu un vēl virkni sporta dejas? Man liekas, ka šis ir spļāviens sejā visiem deju profesionāļiem, kas gadiem trenējoties lej sviedrus. A te izvilkās švabra un pasludināja sevi par deju pasniedzēju.
to jau būs kāda roza lezbene rakstījusi, jo taisni te gāja runa ka resnajam čurim Jūrmalā dīleris 😀Rozāforums @ 14.03.2024 15:26https://failiem.lv/u/37ernd6twj
Rīgas viļņi nedaudz par pivicu :D
""Sašnaucies svaigo Jūrmalas gaisu""
domāju, ka tajās aprindās nav noslēpums, ko šie dara un kas viņiem garšo. Mūziķi zin visu kuhņu tik viņiem pieņemts par otru skaļi neko publiski neteikt, kas neattiecas uz kivi, jo šis jau sumazgas un savu smirdoņu ventilē uz riņķi par visiem.qwe @ 14.03.2024 15:50to jau būs kāda roza lezbene rakstījusi, jo taisni te gāja runa ka resnajam čurim Jūrmalā dīleris ?
EnģeleMarķele @ 14.03.2024 14:26lai tik jums pašām nevajag aizrāpot.jūs nedomajat ka par traku jau aizsvilāties mīļās dāmas?
nu paga, paga, kura te pirmā aizsvīlās un sāka saukt visas par stulbām, kad nepiekritām Tavam viedoklim un nelikām zaļos īkšķīšus Taviem komentāriem? Varbūt esi šeit salīdzinoši nesen un naivi tici, ka visi cilvēki ir labi un nabadziņi vienkārši pieļauj kļūdas utt (kas nav slikti, es arī tā lielākoties gribu domāt), bet šis nav tas gadījums. Pareizi ir, kā meitenes te saka - Liene visu dzīvi ir bijusi slinka, stulba un ļauna, skarbi, bet 3 vārdos raksturo viņas personību. Un šādi cilvēki nemainās. Kivis viņu velk dziļāk, bet tā ir viņas karma, kā arī teftelis cieš, dzīvojot ar to planktonveidīgo radību. Viens otru perfekti pelnījuši. Var viņa sākt nožēlot, līst atpakaļ pie meitām utt, bet darbībām ir sekas, nevienam pret viņu nav nekāda pienākuma ņemt un censties izvilkt no bedres, īpaši, ja pati visu laiku mēģina tajā atpakaļ ielēkt.EnģeleMarķele @ 14.03.2024 14:26lai tik jums pašām nevajag aizrāpot.jūs nedomajat ka par traku jau aizsvilāties mīļās dāmas?
Rozāforums @ 14.03.2024 15:26https://failiem.lv/u/37ernd6twj
sidzha @ 14.03.2024 16:01domāju, ka tajās aprindās nav noslēpums, ko šie dara un kas viņiem garšo. Mūziķi zin visu kuhņu tik viņiem pieņemts par otru skaļi neko publiski neteikt, kas neattiecas uz kivi, jo šis jau sumazgas un savu smirdoņu ventilē uz riņķi par visiem.
Rozāforums @ 14.03.2024 15:26https://failiem.lv/u/37ernd6twj
lindyyte @ 14.03.2024 19:33
Laaabs ???? rokstārs tiek pamatīgi izsmiets ? varētu kāds kivičam vai ļenkai šo aizsūtīt lai pavārās savā sulā ??