vinas velmes, sapni.Rozāforums @ 11.11.2024 01:07
fotografē sieva vs fotografē čomi @karalienezin twitter
jā, es arī uzreiz pamanīju, ka kaut kas ar to bildi nav - ok, tumsa, leņķis, melnas drēbes, bet nu neizskatās viņš dabiski, pastiepts kā tāds makarons. Bez tam Kivis ir pārāk masīvs, lai viņu tiešām nofotogrāfētu tā, ka izskatās kā gadus desmit atpakaļ, pat no vislabākajiem leņķiem.LilyLady @ 10.11.2024 23:09
Tak redzami uzlabota bilde. Rēcīgi. Kivičs zaļš kā Šreks. Ķermenis uzreiz zem padusēm padarīts tievāks, arī gurnu izmērs vienā pusē sašaurināts, rezultātā tas augšstilbs ir tievāks kā otrs, un pēda saliektajai kājai izstiepusies nedabiski gara kā slēpe.
Marfa @ 11.11.2024 02:25vinas velmes, sapni.
Un droši vien Bulis pret viņu izturējās kā pret sievieti,lai kā tur bija,nevis kā pret grīdas lupatu.LilyLady @ 11.11.2024 08:33
Leņķim tomēr nepatīk savs bīloveds tāds, kāds tas ir? Besī resnais puncis un kāmja ģīmis? Gribas to seksīgo, slaido Buļa tipāžu, nevis sēcošu vali??
LilyLady @ 11.11.2024 08:33
Leņķim tomēr nepatīk savs bīloveds tāds, kāds tas ir? Besī resnais puncis un kāmja ģīmis? Gribas to seksīgo, slaido Buļa tipāžu, nevis sēcošu vali??
kuranavliene @ 11.11.2024 13:17Labi,ja atmetam visu nepatiku pret Kiviču,man rodas jautājums.Visur nu praktiski visur kur mauķele filmē, ņemot vērā viņa svaru,viņš vienmēr raitā solī pat ar mazo uz rokām,ir tālu priekšā.Kamēr vieglā 9vitklasniece klumburē aizelsusies pakaļ. Kā?
kuranavliene @ 11.11.2024 13:17Labi,ja atmetam visu nepatiku pret Kiviču,man rodas jautājums.Visur nu praktiski visur kur mauķele filmē, ņemot vērā viņa svaru,viņš vienmēr raitā solī pat ar mazo uz rokām,ir tālu priekšā.Kamēr vieglā 9vitklasniece klumburē aizelsusies pakaļ. Kā?
Stalkere Jr. @ 10.11.2024 21:34
Jebkurai grūtniecei, ģērbtai melnā un stāvam ar vēderu tieši pret kameru, vēders nebūs redzams.
Vecs triks ?♀️
kuranavliene @ 11.11.2024 13:17
Labi,ja atmetam visu nepatiku pret Kiviču,man rodas jautājums.Visur nu praktiski visur kur mauķele filmē, ņemot vērā viņa svaru,viņš vienmēr raitā solī pat ar mazo uz rokām,ir tālu priekšā.Kamēr vieglā 9vitklasniece klumburē aizelsusies pakaļ. Kā?
nu pabaismīgi. Es vispār nesaprotu, kāpēc filtri jāliek, bildējoties ar bērnu. Vēl vairāk pēc maza sikspārnīša izskatās.Incognito @ 11.11.2024 14:45Pa lielam ir jau tādas aplikācijas tāpat kā tas face app tikai ķermeņa aprisēm, pieļauju, ka tur nemaz nav nepieciešamas Ļenas 2005. gada Adobe Photoshop prasmes, lai nīlzirgu padarītu par slaidu pantēru ?