Man arī pagāja pusgads. Septembra mēnesī sāku apgūt teoriju, braukt sāku uzreiz kā varēja. (Bija noteikums, ka jāpaiet laikam 6 vai 8 teorijas nodarbībām, lai varētu uzsākt braukšanas satiksmē) vairs neatceros konkrēti, nu jau vairāk nekā 3 gadi pagājuši 😁 baigi nesteidzos, jo man tikai novembrī palika 18. Sanāca arī reizi 2 nedēļās braukt, bet, kad jau 18 bija un tuvāk eksāmenam, instruktors piedāvāja braukt, ja kāds netika uz nodarbību un tad jau janvāra beigās noliku skolas braukšanu, februāra sākumā mani pielaida pie eksāmena, taču es diemžēl nenoliku ar pirmo, lai gan instruktors bija pārliecināts, ka nolikšu, bet es biju pārāk sastresojusies un man patrāpījās tāds ar skatienu dedzinošs inspektors 😁 nu un tad tur bija pēc nenoliktā CSDD eksāmena obligāti jāizbrauc vēl viena vai 2 braukšanas, tāpēc tiesības kabatā man bija 21.februārī. Ja par teoriju... es nevilku garumā, grāmatas neizmantoju (mums ļooti superīgi pasniedza teoriju), iztiku ar CSDD testiem, bet šobrīd laikam kaut kas mainījies? Un arī par laiku.. ja liec Rīgā, ar pusgadu diez vai tiksi galā. Man 2 pazīstamas meitenes sāka braukt Rīgā, brauca ilgi... viena pusgadu, otra gandrīz gadu un instruktors tikai teica, ka pie eksāmena pielaist nevar, būs jābrauc vēl ilgi. Beigās sarunāja pāris braukšanas pie instruktoriem Jelgavā un eksāmenu bez jebkādām problēmām nolika mazākā pilsētā. Pa Rīgu braukt prot tik un tā un liekas, ka tur tāpat katrs brauc kā grib 😁