Apple of my eye @ 12.08.2026 11:09
Jā, tas gan - te dominē nievājoša attieksme par nestrādājošām sievietēm. Es uzskatu, ja tā var un grib (un rēķinās ar sekām, ja dzīve mainās), tad viss ok. Tas ne par KJ, bet vispārīgi
KJ varès sàkt stresot, kad koķiks izmetìs uz ielas un nàkamà koķika pie apváršņa nebūs.gii_star @ 12.08.2026 10:05
Sanāk, ka dzīvi var apskaust tikai tad, kad sievietei ir darbs? :D
Būt mājsaimniecei, manuprāt, ir pats foršākais, tāds ir sievietes uzdevums (izņemot tām trakajām, neatkarīgajām karjeristēm, kam vīrieti nevajag).
Taču, nedomāju, ka Jeļa ir baigā mājas pavarda turētāja :D Bet lai dzīvo tik nost, ja ir iespēja nestresot par karjeru - uz priekšu.
Vnk kaitina tie komenāri, ka sievietei obligāti jāstrādā, it kā tas būtu kkāds rādītājs. Ja visi striķi plīsīs, gan jau kko izdomās.
Rumblerx @ 12.08.2026 12:14KJ varès sàkt stresot, kad koķiks izmetìs uz ielas un nàkamà koķika pie apváršņa nebūs.
hmm nu vai tad tagad būtu tā zelta dzīve? Iespējams. Bet manliekas, ka sievietei, kurai pašai nav sava nauda, jālekā pakaļ vīrieša vēlmēm un jādara, ko viņš grib, kad viņš grib un kā viņš grib, vēl nauda dažām jāpalūdzRumblerx @ 12.08.2026 12:14KJ varès sàkt stresot, kad koķiks izmetìs uz ielas un nàkamà koķika pie apváršņa nebūs.
qwe @ 12.08.2026 13:02hmm nu vai tad tagad būtu tā zelta dzīve? Iespējams. Bet manliekas, ka sievietei, kurai pašai nav sava nauda, jālekā pakaļ vīrieša vēlmēm un jādara, ko viņš grib, kad viņš grib un kā viņš grib, vēl nauda dažām jāpalūdz
Citronpipars @ 12.08.2026 13:23
Nu bet moš viņai tā patīk. Mes tak neko par to cilveku nezinam.
Jā, man ar tas liktos tīrās šausmas, ja man nebutu laba, pašpelnīta alga un ka man būtu jareķinas ar kāda cita naudu, bet nu tas ir man.
Es tik par to ka ir absurdi rakstit ka Jelinska 100% ir nelaimīga un stulba jo negrib strādāt + pēc IG (kur vispar nav realitate) nolasās, ka viņai jau nu ar šādu vīrieti nevar but pa ceļam, jo ir konkrēts ģerbšanas stils un deguns.
ak šausmiņās, kur es rakstīju ka viņa ir nelaimīga un stulba? Ko var izdomāt 😀taisni ļoti laimīga viņa izskatās. Nelaimīga būs, kad gredzena nebūs 😀 tā kā gaidām kāzu zvanus 😀Citronpipars @ 12.08.2026 13:23
Nu bet moš viņai tā patīk. Mes tak neko par to cilveku nezinam.
Jā, man ar tas liktos tīrās šausmas, ja man nebutu laba, pašpelnīta alga un ka man būtu jareķinas ar kāda cita naudu, bet nu tas ir man.
Es tik par to ka ir absurdi rakstit ka Jelinska 100% ir nelaimīga un stulba jo negrib strādāt + pēc IG (kur vispar nav realitate) nolasās, ka viņai jau nu ar šādu vīrieti nevar but pa ceļam, jo ir konkrēts ģerbšanas stils un deguns.
qwe @ 12.08.2026 13:02hmm nu vai tad tagad būtu tā zelta dzīve? Iespējams. Bet manliekas, ka sievietei, kurai pašai nav sava nauda, jālekā pakaļ vīrieša vēlmēm un jādara, ko viņš grib, kad viņš grib un kā viņš grib, vēl nauda dažām jāpalūdz
gii_star @ 12.08.2026 16:28
Kāpēc obligāti jālēkā kādam pakaļ? Viss nav tik klišejiski un viennozīmīgi. Var būt arī tā, ka nekas nav jālūdz un vnk visam pietiek. Dari ko gribi, kā gribi un kad gribi. Tas, ka sieviete ir mājsaimniece, automātiski nenozīmē, ka viņai jādejo pēc vīra stabules, pat ne tuvu :D
ir tik daudz Jāņi Lasmaņi 😃 nedaudz vairāk info, lūdzu, lai varam veik izmeklēšanu 🤟😃JanaNeobindaja @ 12.08.2026 16:48Sveikas, meitenes! Ineteresē vai Jums kādai ir informācija par Jāni Lasmani? Vai kāda ir tikusies ar šo personu?
jeļai mājsaimniecei jau nu toč nepietiek, vajag tak privātās jahtas un helikopterus 😀un vēl jau virs arī navgii_star @ 12.08.2026 16:28
Kāpēc obligāti jālēkā kādam pakaļ? Viss nav tik klišejiski un viennozīmīgi. Var būt arī tā, ka nekas nav jālūdz un vnk visam pietiek. Dari ko gribi, kā gribi un kad gribi. Tas, ka sieviete ir mājsaimniece, automātiski nenozīmē, ka viņai jādejo pēc vīra stabules, pat ne tuvu :D
Mi mi @ 12.08.2026 17:15ir tik daudz Jāņi Lasmaņi 😃 nedaudz vairāk info, lūdzu, lai varam veik izmeklēšanu 🤟😃
Kāda tieši informācija? Personas kods, konta atlikums vai tikai brokastu ēdienkarte? 😄 Ja jau spēlējam izmeklētājus, tad vismaz ar normālu tehnisko uzdevumu, ne "meklēju Jāni Latvijā" — loks sašaurināts līdz pusmiljonam 🕵️♀️JanaNeobindaja @ 12.08.2026 16:48Sveikas, meitenes! Ineteresē vai Jums kādai ir informācija par Jāni Lasmani? Vai kāda ir tikusies ar šo personu?
yes, yes. Es zinu 3 mājsaimnieces, kuras nožēlo, ka nav strādājušas, mācījušās utt. Nav pat opciju izšķirties, jo ar pliku pakaļu paliks.qwe @ 12.08.2026 13:02hmm nu vai tad tagad būtu tā zelta dzīve? Iespējams. Bet manliekas, ka sievietei, kurai pašai nav sava nauda, jālekā pakaļ vīrieša vēlmēm un jādara, ko viņš grib, kad viņš grib un kā viņš grib, vēl nauda dažām jāpalūdz
Vārdotāja @ 12.08.2026 22:02yes, yes. Es zinu 3 mājsaimnieces, kuras nožēlo, ka nav strādājušas, mācījušās utt. Nav pat opciju izšķirties, jo ar pliku pakaļu paliks.
Vārdotāja @ 12.08.2026 22:02yes, yes. Es zinu 3 mājsaimnieces, kuras nožēlo, ka nav strādājušas, mācījušās utt. Nav pat opciju izšķirties, jo ar pliku pakaļu paliks.
Mathilde @ 12.08.2026 22:04
ha, varētu padomāt, ka Tev nav jādara tas kā un ko grib darba devējs.
Bet vīra naudu tērēt latvietēm ir zem goda, toties rukāt svešiem vīriešiem gan ir liela meistarlieta!
Un nestāstiet par superveiksmīgiem biznesiem, kuras jūs te uzturiet un pārvaldiet. Tādu nav!
Atrast turīgus vīriešus, saglabāt attiecības, uzturēt interesi ir jābūt čujam, ņuhom un poņai.
Pie tam- mis Koshka ir vienmēr pati aizgājusi no vīriešiem… pie citiem turīgiem vīriešiem.
Dzīve ir viena! Kāpēc nerisket un nedzīvot SAVU labāko dzīvi?
Džinga @ 12.08.2026 22:34
Tev jau kādu pus gadu kremt viena un tā pati tēma. Izdarām secinājumus. :D