kāds ir mēģinājis to vibro plati? Tā no reklamēja, ka ieinteresēja 😁Krizdole @ 06.08.2026 18:09Diezgan bombīgs skats Pastuhovai uz tā vibrējošā rīka 🙈
jautājums kur viņa tika pie 90kg? Visu laiku taču tikai karnivors un ketoHubabuba @ 05.08.2026 21:53Man liekas dīvaini, ka AF Anetei uzdāvināja PRF kursu sadarbībā, un viņa regulāri svilinās saulē. Nu kāda tam visam jēga tad.
gan jau pēc laika vainos emocionālo ēšanu.Lupinlups @ 07.08.2026 00:17jautājums kur viņa tika pie 90kg? Visu laiku taču tikai karnivors un keto
Murmurmur @ 06.08.2026 20:06Var nepatikt Martelly un Ronalda gaume, bet nevar noliegt, ka viņi abi ir stipri iemīlējušies
Rokas izskatās traģiskiNav_vispar @ 07.08.2026 08:47Pastuhova nesaprot, ka ar pliku tievēšanu ir par maz, ir nepieciešami arī treniņi, kas neļautu muskuļu masai samazināties (kas notiek gadu gaitā). Ko dod tievas rokas, ja viss karājas.
Lupinlups @ 07.08.2026 00:17jautājums kur viņa tika pie 90kg? Visu laiku taču tikai karnivors un keto
Bet vai nav par vélu treniņiem, kad viss jau karājas? Roku/kāju āda nesavilksies, pat ja muskuļi būs uztrennēti? Vai es kļūdos?Nav_vispar @ 07.08.2026 08:47Pastuhova nesaprot, ka ar pliku tievēšanu ir par maz, ir nepieciešami arī treniņi, kas neļautu muskuļu masai samazināties (kas notiek gadu gaitā). Ko dod tievas rokas, ja viss karājas.
Tutta @ 07.08.2026 10:22Bet vai nav par vélu treniņiem, kad viss jau karājas? Roku/kāju āda nesavilksies, pat ja muskuļi būs uztrennēti? Vai es kļūdos?
Tutta @ 07.08.2026 10:22Bet vai nav par vélu treniņiem, kad viss jau karājas? Roku/kāju āda nesavilksies, pat ja muskuļi būs uztrennēti? Vai es kļūdos?
Viņa visa kā tāda ir traģiska, lai cik bombīgi sevi mēģina pasniegt. Pakaļa vispār plakana un nošļukusi kā plācenis. Tā ir, ka sporta ikdienā nav vispār, it ipasi tievesanas procesā.VissIrSlikti @ 07.08.2026 09:17Rokas izskatās traģiski
VissIrSlikti @ 07.08.2026 12:26Nesaprotu, kā var būt tādas aitas, lai maksātu naudu par tievēšanas kursiem un iegādātos tos no personas, kura pati izskatās tik neveselīgi un slikti. Seja ir šausmas
LabaDabaDa @ 07.08.2026 14:09Vai kāda var man paspoilot par Pastuhovas tirgoto programmu? No vienas puses, bildēs viņa štopē kūkas un sola, ka tievētajas varēšot ēst pilnīgi visu, bet no otras puses, sākas viss ar "bada terapiju". Respektīvi, vispirms badosies, tad norausies un pierīsies, un tā uz riņķi vien?
MatildeR @ 07.08.2026 15:07
Nav nekādas burvju receptes, tikai viena formula - kaloriju deficīts. Respektīvi, varbūt viņa visu dienu neko citu neēd, bet apēd tikai 1 kūkas gabalu ko nofilmē. Nav svarīgi kā uzņem kalorijas (vistas fileja, griķi, salāti vai konfekte), galvenais ir patērēt vairāk par uzņemto. Tas tā, ja pēc tīrās matemātikas un nedomājot kā izskatīsies sejas āda, mati, garastāvoklis utt. Principā ja mērķis ir tikai svars var vnk nesportot un apēst pa visu dienu 1 konfekti un arī būsi deficītā. Bet ja grib skaistu ķermeni un veselību, tad sports (spēka treniņi muskuļiem, kardio kalorijām) + veselīga sabalansēta maltīte ar uzturvielām, bet mazāk kalorijām kā patērēts.
Manuprāt, mūsdienās, kad ir tik daudz aplikācijas, internets pilns ar receptēm, nav grūti ne saskaitīt patēriņu, ne uzņemto kaloriju skaitu un nekāds plāns nav jāpērk. Veselais saprāts + internets + sports.
LabaDabaDa @ 07.08.2026 15:20
Paldies, bet man nevajag notievēt, jo es to visu jau zinu. Es tikai gribētu saprast, ko iegūst cilvēki, kas tādai Pastuhovai maksā. Tiešam par badošanos + kaloriju skaitīšanu?