Jā tie pupi ir briesmas,man arī to nesaprat,kā arī likās dīvaina krāsu izvēle-viesiem visiem melnāErna @ 29.07.2026 19:48apskatīju bildes... nu kāpēc tādi pupi jāliek, nekad nesapratīšu savā vecajā galvā! Labi, pieliktie mati, štrunts par kronīti - ja būtu nesapumpētas lūpas un normālas jaunas meitenes krūtis, kādas nu dabīgi bijušas - tīri piemīlīgs princesītes tēls būtu...
Kellogsene @ 30.07.2026 00:48Jā tie pupi ir briesmas,man arī to nesaprat,kā arī likās dīvaina krāsu izvēle-viesiem visiem melnā
Kirbis32 @ 30.07.2026 08:58"Burnicku" kāzas bija tik tukšas un vēsas kā sistas mašīnas lētā apdare, kurai, šķiet, pietiktu tikai pieskarties, lai sāktu birt apmetums."🫡🥶☠️☠️☠️🤖🤖🙈
tas melnais dreskods viesiem arī šķiet kaut kas ākstīgs. Es to atļaujos saukt par pāķu izsmalcinātību. Nesen dzirdēju atstāstu par notikumu paziņu lokā. Jaunais pāris visu paši organizē, smalki un pārsmalki, katrai detaļai un norises vietai dziļa jēga un pamatojums... un viesiem, protams, melnā jābūt. Un pēkšņi līgavas tēvs atļaujas ierasties tumšzilā uzvalkā! Līgavas māte - sengadus šķīrušies - panikā organizē pārğērbšanos, sadabū dēla veco melno uzvalku, pēc kura kāds tiek sūtīts pakaļ uz dzīvokli. Utt., ņemšanās ne pa jokam. Tas tā normāli? Pa manam prātam, nē.Kellogsene @ 30.07.2026 00:48Jā tie pupi ir briesmas,man arī to nesaprat,kā arī likās dīvaina krāsu izvēle-viesiem visiem melnā
influencere @ 28.07.2026 23:08Tā Baloža Sieva gaida trīnīšus? Nereāli liela…
Zilais Valis @ 30.07.2026 09:01
Par to pašu nodomāju. Tā gatavojās, tā gatavojās, un te tāds expectations vs reality. Ļoti pliekans tas pasākums salikās, es pat teiktu, pavisam vienkāršs un nekas grandiozs tur nebija. Un mani šausmīgi kaitina Burnicka izskats. Tās mazās actiņas kā pogas un lielā melnā bārda kontrastam, izskatās sievišķīgs 🤣
Erna @ 30.07.2026 09:25tas melnais dreskods viesiem arī šķiet kaut kas ākstīgs. Es to atļaujos saukt par pāķu izsmalcinātību. Nesen dzirdēju atstāstu par notikumu paziņu lokā. Jaunais pāris visu paši organizē, smalki un pārsmalki, katrai detaļai un norises vietai dziļa jēga un pamatojums... un viesiem, protams, melnā jābūt. Un pēkšņi līgavas tēvs atļaujas ierasties tumšzilā uzvalkā! Līgavas māte - sengadus šķīrušies - panikā organizē pārğērbšanos, sadabū dēla veco melno uzvalku, pēc kura kāds tiek sūtīts pakaļ uz dzīvokli. Utt., ņemšanās ne pa jokam. Tas tā normāli? Pa manam prātam, nē.
Annie @ 30.07.2026 10:41Tā kā līgava jauna un blonda :D es neko tik briesmīgu neredzētu tajā bezgaumīgajā diadēmā, bet tās mākslīgās lūpas, nagus un krūtis es nesaprotu, Gan jau arī mati pielikti. Kāpēc Latvijā tik ļoti populārs šis mākslīguma kults? Kāpēc tik daudzas nejūtas skaistas tādas, kādas ir?
Yes min @ 30.07.2026 10:17Iegāju Martelly profilā. Es neesmu par šīm personām sajūsmā, bet kāzu bildes un video man liekas ļooooti skaisti. Goda vārds. Sorry heiterēm😀Bet nu ko par lielu naudu neizdarīsi.
Jaaaa,man ariii kaitina viņa izskats,tāds geja vaibs😂Zilais Valis @ 30.07.2026 09:01
Par to pašu nodomāju. Tā gatavojās, tā gatavojās, un te tāds expectations vs reality. Ļoti pliekans tas pasākums salikās, es pat teiktu, pavisam vienkāršs un nekas grandiozs tur nebija. Un mani šausmīgi kaitina Burnicka izskats. Tās mazās actiņas kā pogas un lielā melnā bārda kontrastam, izskatās sievišķīgs 🤣
Annie @ 30.07.2026 10:41Tā kā līgava jauna un blonda :D es neko tik briesmīgu neredzētu tajā bezgaumīgajā diadēmā, bet tās mākslīgās lūpas, nagus un krūtis es nesaprotu, Gan jau arī mati pielikti. Kāpēc Latvijā tik ļoti populārs šis mākslīguma kults? Kāpēc tik daudzas nejūtas skaistas tādas, kādas ir?
Yes min @ 30.07.2026 10:17Iegāju Martelly profilā. Es neesmu par šīm personām sajūsmā, bet kāzu bildes un video man liekas ļooooti skaisti. Goda vārds. Sorry heiterēm😀Bet nu ko par lielu naudu neizdarīsi.